Slevy Dnes (CZ) v Marketplacu

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Ahoj,
v marketplacu se před pár hodinami objevila další easy aplikačka "Slevy Dnes", která nakonec po machinacích s povoleními od českých agregátorů zobrazuje brutálně vyregexpované skrz.cz, což se změní s updatem který už jsem odeslal na SlevyDnes.cz, přičemž na skrz.cz jsem musel udělat separé kopii aplikace jménem "Slevy", která probublá do Marketplacu posléze vedle "Z'lavy Dnes" (zlavydnes.sk) pro slovenský trh a "Znizki" (mydeals.pl) pro polský.

Když člověk chce mít na všechno pro sychr formální svolení, je to zlo

(Ve stejné době se v Marketplace objeví "Obchody", "Restaurace", "Bankomaty", "Bankomaty SR", "Bankomaty ČS", "Pobočky ČS" a dalších 13 aplikací pro zahraniční trhy. Jinak smysl těch separé apps pro Bankomaty/Pobočky české spořitelny a ge money je jasný: tyto dvě banky jako jediné poskytují vlastní XMLka, které obsahují více dat.)
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

To ě přivádí k argumentu, že kdyby Microsoft CZ pořádně zapracoval na Bing službách tak by tyto aplikace nebyli potřeba.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Slevy Dnes (CZ) v Marketplacu

Post by p.a.Ť.o »

Chvalim autora, ale jaky je smysl (prezenu to) mit 10 aplikaci na bankomaty? To jako budu stat na namesti a poustet 10 aplikaci, abych nasel ten nejblizsi bankomat?
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Bude stačit spustit aplikaci Bankomaty, která obsahuje bankomaty všech bank.

Třeba mně osobně ale zajímají jen bankomaty GE protože u nich jsem, a proto si spustím aplikaci Bankomaty GE Money.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 23, 2011 11:48) --
morro wrote:To ě přivádí k argumentu, že kdyby Microsoft CZ pořádně zapracoval na Bing službách tak by tyto aplikace nebyli potřeba.
Jestli myslíte Local Scout, tak ten bych taky docela uvítal :-)
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

a Bankomaty budou i vc. sporitelny? protoze treba ja sem u mBank a je mi jedno odkud vybiram, ale treba ve meste ma nejvetsi sit prave sporitelna, tak jestli bude aspon v zakladni verzi v ty velky aplikaci..
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Robert Varga: Využil jsem ho, když jsem byl UK a bylo to rychlejší a jednodušší, než vše lovit z netu nebo aplikace. Jen je škoda, že to tady není k dispozici.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

geronimo_cz wrote:a Bankomaty budou i vc. sporitelny? protoze treba ja sem u mBank a je mi jedno odkud vybiram, ale treba ve meste ma nejvetsi sit prave sporitelna, tak jestli bude aspon v zakladni verzi v ty velky aplikaci..
Ano, jsou tam bankomaty ze všech bank. V marketu bude snad v polovině týdne, max na konci.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Slevy Dnes (CZ) v Marketplacu

Post by p.a.Ť.o »

Robert Varga wrote:Bude stačit spustit aplikaci Bankomaty, která obsahuje bankomaty všech bank.
Super!
Post Reply

Return to “Aplikace a software”