Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
ZGresek
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon kvě 28, 2012 16:43
Zařízení: Samsung Galaxy S III GT-I9300

Re: Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ZGresek » sob čer 02, 2012 10:16

Hmm a můžete napsat někdo srovnání foťáku? Foto i video?

Uživatelský avatar
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: čtv zář 30, 2010 19:05
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xax41 » sob čer 02, 2012 11:10

Tak jsem oba nabil na 100%, pote nechal jeste 10 min na nabijecce, odpojil a presne 30 minut testoval. Internet, 3 minuty hovoru, kousek stejneho filmu, YouTube, chvili hudbu ( stejne skladby v ALAC pres PowerAmp ), Angry Birds, 5 fotek, jedno kratke video. Vzdy ve stejny okamzik vse zapnuto a vypnuto, po pul hodine byl Note ze 100% na 88% a S3 na 67%. Po par nabitich by se mela vydrz S3 zlepsit, ale pochybuju ze vydrzi i potom to co Note. Fotky musim prehodnotit, jsou z S3 o neco lepsi nez z Note, ovsem ne vsechny. Hudebni vystup mi pripada stejny na Note i S3, jak jsem uz psal, tak pouzivam PowerAmp a vsechnu hudbu mam ve formatu ALAC, sluchatka mam troje ( AKG a Sennheiser ), ovsem ani jeden nehraje jako I4S - ten je nepatrne tissi, ale slysim tam i to, co Samsungy nezvladnou - tiche nadechnuti muzikanta, ty nejjemnejsi cinkave vysky atd. A i kdyz jsem na S3 nainstaloval Apex Launcher, tak zere RAMku podstatne vic nez Note - je ovsem pravda, ze na Note mam odladenejsi ROM bez smeti od Samsungu. Kdyby mel S3 2GB RAMky a dvoujadro jako ma Japonsky S3, tak by mi byl podstatne milejsi a urcite by mel lepsi vydrz baterie.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » sob čer 02, 2012 16:48

Zde se muzete podivat na detailni "rozkuchání" SGSIII.Dozvite se mimo jine ,ze chip fotoaparatu je od Sony,stejny chip nalezenete v Xperii Arc ci iPhone4S.

http://www.ifixit.com/Teardown/Samsung- ... 8o0_bB1D0Q" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Jettero
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: úte lis 08, 2011 20:11
Zařízení: iPad/iPhone

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jettero » úte čer 05, 2012 19:07

Kdyby nekdo chtel http://aukro.cz/samsung-galaxy-s-iii-s3 ... 30885.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Davedroid » úte čer 05, 2012 20:52

Dneska jsem ho v obchode taky zkousel, je vynikajici. Lehky a nevypada v ruce tak velky.
Ale ted resim jestli ho menit za iPhone 4 s .Vsimnul jsem si, ze je dost androidaku, kteri na bezne pouzivani stejne maji iPhone 4s kvuli funkcnosti a vychytanosti. Co myslite?
A fungoval by SG3 s Macem? Napr.synchronizace fotek a videi?

Uživatelský avatar
Jettero
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: úte lis 08, 2011 20:11
Zařízení: iPad/iPhone

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jettero » úte čer 05, 2012 21:09

Ja sam pouzivam Note na praci a web (kdyz nemam po ruce ipad) a iphone na telefonovani.
Mac nemam tak stim ti neporadim.

Uživatelský avatar
Čambus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 224
Registrován: sob úno 26, 2011 15:45
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Čambus » stř čer 06, 2012 18:10

Na Mac OS bude fungovat stejně dobře, jako na Windows, i když se mi líbí moc, nechtěl bych jej... Stačím si s dvoujádrem nějakým (Sony Xperia S, Samsung Galaxy Nexus/Note, Motorola Droid Razr) :roll:.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Radek Hübl » pát čer 08, 2012 15:45

Tak jsem od vcerejska majitelem S III, prvni veci ktere me prijemne prekvapili jsou (poslednich 5 mesicu jsem mel HTC EVO 3D): vaha, tloustka, vydrz baterie. Displej ma uplne jine podani barev naz HTC a chvili bude trvat nez si zvyknu na takto "zive" barvy. Odezva systemu je svizna jako nikdy (jasne, jeste aby ne...) Fotak to ma stejny jako iP4S takze se jedna o slusnou kvalitu.

MadJoe
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pát čer 08, 2012 21:58
Zařízení: BlackBerry

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od MadJoe » pát čer 08, 2012 22:00

Ahojte, jsem tu nový.
Dnes jsem si udělal velikou radost a koupil jsem si konečně pořádný mobil - měl jsem ZTE Blade.
Tak jsem si pořídil SGS III.
Super mobil, avšak jeden detail mě zaráží - všude se proklamuje, že má mít 1GB paměti RAM, avšak když se podívám do správce, tak mi vychází, že RAM je jen 780MB - kde je chyba?
Mám jinou verzi?? Ukousnutí systému to nebude - systém si bere z těch 780MB 8-)

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 828
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jumbo78 » sob čer 09, 2012 9:18

Samotný “operační“ system je těch 220 MB.

MadJoe
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pát čer 08, 2012 21:58
Zařízení: BlackBerry

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od MadJoe » sob čer 09, 2012 9:52

Aha, by mě tedy zajímalo, co tam proboha žere těch 400MB když po startu je vomných 300 cca :tlem:
Podotýkám že mobil má zatím aplikace jen z výroby :-) Nic víc doinstalovaného

Uživatelský avatar
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: čtv zář 30, 2010 19:05
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xax41 » sob čer 09, 2012 10:00

TouchWiz. To je u Samsungu nejvetsi zrout RAMky, proto ho vzdycky jako prvni nahrazuju nejakym inteligentnim a prizpusobitelnym Launcherem.

MadJoe
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pát čer 08, 2012 21:58
Zařízení: BlackBerry

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od MadJoe » sob čer 09, 2012 10:04

Aha - předpokládám ale, že pokud si jen stáhnu a použiju nějaký launcher v ničem mi to nepomůže - touchwiz bude pořád žrát ramku - bude potřeba root či jiná romka?
V tomhle teda kovaný nejsem, tak se radši ptám a přehrávat rom na novém mobilu za takové peníze fakt nebudu :tlem:

Uživatelský avatar
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: čtv zář 30, 2010 19:05
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xax41 » sob čer 09, 2012 10:10

Ja osobne si telefon bez Rootu neumim predstavit, ale budiz. Stahni si Apex nebo Nova Launcher a v okamzik jakmile bude aktivni jiny Launcher, tak je ten hnusnej TW neaktivni.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » sob čer 09, 2012 10:10

Nadstavby jsou velkym zroutem,podobne nenazrane se chova i HTC Sense u HTC.Tyto nadstavby akorat Android "prasi"

Uživatelský avatar
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: čtv zář 30, 2010 19:05
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xax41 » sob čer 09, 2012 10:17

htcjirka: Presne. Vzdycky se snazim mit co nejcistsi Android, nebo aspon zbavit se TW, Sense a predinstalovanejch nesmyslu jak Galerie, Music Player apod., protoze za kazdej z nich existuje daleko lepsi nahrada.

Býk Bobík
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte dub 03, 2012 12:03
Zařízení: iPhone 3G

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Býk Bobík » sob čer 09, 2012 10:20

Před chvilkou jsem se dozvěděl o čtvrteční akci Vodafonu a O2 a jejich dvouhodinovém prodeji SGSIII za polovinu normální ceny.

Bohužel pro mne pozdě :(

Je tady nějaký šťastlivec, kterému se to povedlo?

MadJoe
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pát čer 08, 2012 21:58
Zařízení: BlackBerry

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od MadJoe » sob čer 09, 2012 10:21

Aha, tak to je fajn, že to bude žrýt méně RAM, zkusím - díky :-)

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mberdych » sob čer 09, 2012 11:07

Trochu mimo tema. Jaka je dovra alternativa za galerii co je v ICS?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy SIII: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » sob čer 09, 2012 11:10

Quickpic

Odpovědět

Zpět na „Samsung telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů