SGS II pár problemu

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: čtv zář 16, 2010 20:16
Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II

SGS II pár problemu

Příspěvek od BRAX105 » pon srp 15, 2011 8:22

Zdravím,

Koupil jsem si sgs ii a mám pár dotazů.

Zaprvé mi nefunguje music hub, pise to chybu a ani nejdou aktualizovat reads hub... Je to chyba u me? Nebo se jedna o lokalizaci?

Dale když zoomuji v prohlížeči tak mi probliknou čtverečky, to samé i obcas u posouvání po stance.

Dale, se mi automaticky navyšuje systémova hlasitost. Většinou po google navigaci. Děkuji všem za sve postřehy.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

SGS II pár problemu

Příspěvek od mahon » pon srp 15, 2011 13:11

Zkoušel jsi přes Kies v Pc aktualizovat firmware? To jsou příznaky starších firmwerů.
No a to navyšování systémové hlasitosti dělá i na novějších romkách,buď je to vlastnost nebo bug

Uživatelský avatar
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: čtv zář 16, 2010 20:16
Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II

SGS II pár problemu

Příspěvek od BRAX105 » pon srp 15, 2011 15:56

Nový firmware jsem aktualizoval. O2 Brand.

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

SGS II pár problemu

Příspěvek od l.hrudka » stř srp 17, 2011 20:30

Ahoj já mám stejný postřehy děla mi to v podstatě to samý a firmware sem po nabídce v Kies taky aktualizoval ovšem problémy přetrvávají mam brand T- mobile

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

SGS II pár problemu

Příspěvek od Mong3R » čtv srp 18, 2011 0:10

To je divne, mne to nedelalo a mel jsem O2, je pravda, ze to chvilku trva nez nabehnou alba atd. ale bezelo to. Ted jedu na Litening ROM v6 a tam je to uplne ok.

sgecko
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát srp 26, 2011 17:26
Zařízení: SGSII

SGS II pár problemu

Příspěvek od sgecko » pát srp 26, 2011 17:30

dobrej ,mam SGSII a mam takovej problem nejak jsem si nastavil obrazek kterej se mi zobrzuje u kazde skladby v hud.prehravaci ktera nema vlastni obrazek a nevim jak ho dostat pryc... :/ Obrazek jsem smazal skladby taky a kydyz si poslu pisnicku tak se mi zase u prehravani zobrazi to foto ... diky za odpoved

Uživatelský avatar
aboutallcz
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: ned črc 31, 2011 17:58
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Androidov

SGS II pár problemu

Příspěvek od aboutallcz » ned srp 28, 2011 11:29

Taky mám Litening a v tomhle mě teda její název zklamal, jsem to nestudoval a myslel jsem, že to bude uplně lehká verze bez ničeho, nakonec jsem tuhle a jí podbné věci musel mazat přes root uninstaler. Jinak ale už funguje bezchybně :-)

Odpovědět

Zpět na „Samsung telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti