Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od NeoPlex » čtv srp 18, 2011 8:02

jj volume + neni dobra volba. A celkove ten navod neni moc dobry.. zbytecne slozity a nejaky posun v tom nevidim.

Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pát zář 18, 2009 16:40
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od Mauik » čtv srp 18, 2011 10:18

No tak to vyzera, ze asi starnem a hluchnem. Mne sa zda hlasitost uplne v poriadku :) Moja konfiguracia je SGS II, prehravac PowerAMP s aktivovanym ekvalizerom a sluchadla AKG K450

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od NeoPlex » čtv srp 18, 2011 11:59

jenze to je prave ono... o tom pisu porad, ze mam podezreni na prevodnik, protoze tyhle tva sluchatka maji impedanci 32ohmu. Koss porta pro mi hrajou taky dostatecne, ale problem je ve chvili, kdy pripojis sluchatka s impedanci 16ohmu, coz jsou vetsinou spunty.

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od Mong3R » čtv srp 18, 2011 15:44

Tak na to jsem nikdy nekoukal. Ale neco na tom bude. Kossy mi hrajou vsude hlasiteji nez ostatni sluchadla :-)

Zdenda001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 13, 2011 12:49
Zařízení: Samsung omnia pro B7610, Samsung galaxy s2

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od Zdenda001 » pát srp 19, 2011 6:24

Zdravím všechny...
Dá se nastavit na SG2 příjem a ukončení hovoru na prostřední tlačítko? V menu sice něco takového je, ale bohužel to nefunguje. Díky za info

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od mahon » pát srp 19, 2011 7:20

Nedá se.Home tlačítko se dá použít jenom na příjem hovoru po zatrhnutí v nastavení-Volat-

z.docekal
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř zář 09, 2009 13:06
Zařízení: samsumg galaxi SII

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od z.docekal » pát srp 19, 2011 10:50

Funguje to jen pro příjem hovoru, teď jsem to zkoušel. Telefon mám od Vodafonu.

Zdenda001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 13, 2011 12:49
Zařízení: Samsung omnia pro B7610, Samsung galaxy s2

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od Zdenda001 » pon srp 29, 2011 9:21

Tak sem na to kápnul. " HOME " tlačítko - příjem hovorů a vypínací tlačítko na boku - ukončení hovoru.

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od jarsou » pát zář 02, 2011 5:56

Pánové, neznáte nějaký equalizer, který funguje při
poslechu FM rádia?

MMMaroko
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 23, 2011 20:53
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od MMMaroko » stř zář 07, 2011 18:07

Ahojte,
som čerstvý majiteľ SGS2 a veľmi sa z neho teším, všetko funguje, až na jednu vec, ktorú som postrehol. Obrázky albumov pesničiek bohužaiaľ nesedia, ale iné pasujú. Znemaená to to, že napr. na pesničku "Give me Everything" mám obal od "Rain Over me" a podobne.
Čítal som, hľadal som a nikde som sa s týmto problémom nestretol - nejaký nápad??

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od NeoPlex » čtv zář 08, 2011 13:30

nahrat si vlastni obrazky, ja to tak delam a mam klikd

MMMaroko
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 23, 2011 20:53
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od MMMaroko » čtv zář 08, 2011 21:14

Praveže ja mám nahraté vlastné obrázky, (lebo na automatické služby sa zatiaľ nespolieham) v PC mi to ukazuje vporiadku, akonáhle natiahnem do SGS2 ukazuje úplne odveci, ale keď dám prehrať z SGS2 cez PC, je to ok...
Ak som si dobre všimol, je aj možnosť v SGS2 rovno meniť obrázok ale akurát na 500 pesničiek nemám náladu :-(

Dá sa s tým niečo rozumné urobiť?

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od NeoPlex » čtv zář 08, 2011 21:30

hm tedka si nejsem jisty, ale vim ze mi to taky chvili trvalo nez jsem se tech spatnych zbavil. Kazdopadne mel by se vzdy stahnout jen jeden pro jednu slozku, takze pokud ty pisnicky nemas v jedne slozce, tak by to melo jit lehce;)

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od hackerw » pát zář 09, 2011 22:04

Chtěl bych se podělit o zkušenosti se dvěma SII.

Jednu používá otec jako dispečer tzn. volá volá, až do aleluja a občas maily.
Za prvé si chválí velikost displeje, protože prd vidí:D, rychlost systému a výdrž baterie. Průměrně mu baterie za den spadne o 1/3 čili vydží 3 dny, ale třetí den večer jde na nabíječku.
P.S.:Porovnával výdrž hlavně s ACEm a Omnií 2

Druhou SII mám já. Používám jí hlavně na focení a na data. Ty data jsou největší žrouti baterky! Jde jí zlikvidovat za den.
Jinak pár hovorů deně, hodně internet a to focení. Mě vydží zhruba dva dny.
Stabilita systému je supr. Padaj jen špatně cracknuté aplikace. Žádná aplikace z marketu mi zatím nespadla!

K tomu zahřívání: určitě se zahřívá při nabíjení a při větším zatížení (ruzné moje experimenty), ale že bych na něm neudžel ruku? To píšou citlivky nebo hovnorejpalové.

Určitě Galaxy SII doporučuju a nenechte si zkazit náladu od lidí, co tvrdí, že je hrozně špatná a nikdy jí nedželi v ruce. GL

Stetha
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 23, 2009 1:42
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od Stetha » sob zář 10, 2011 10:34

Hoj,
poslední dobou mě telefon nějak zlobí. Pokud se někdo s podobným problémem setkal a vyřešil, poprosím o radu, jak na to, změnu ROM chci mít až jako poslední možnost, díky. Typ ROM a kernel je na obrázku v příloze.
screenshot_1.jpg
screenshot_1.jpg (16.66 KiB) Zobrazeno 2359 x
1) Nefunguje mi program Clayframes. Je to program na pořizování stop motion a time lapse videí. Vím, že tohle za mě asi nikdo nevyřeší, ale rád bych se zeptal, zda všem tenhle program normálně funguje a zda se najde třeba i někdo, komu funguje se stejnou ROMkou, jako mám já. Program po prvním, maximálně druhém pořízení snímku zamrzne a musí se killnout přes task manager. Bohužel nějakým záhadným způsobem vyřadí z provozu i foťák, kterej nefunguje ani v jiných aplikacích, dokud mobil nerestartnu.

2) Druhej problém je baterka. Nevím, jestli to není jen nějakej bug aplikace battery monitor widget (já doufám, že jo), ale už se mi párkrát stalo, že baterka klesla nebo vzrostla z ničeho nic o velkou část kapacity, více na obrázcích.
screenshot_2.jpg
screenshot_2.jpg (22.96 KiB) Zobrazeno 2359 x
screenshot_4.jpg
screenshot_4.jpg (21.21 KiB) Zobrazeno 2359 x
3) A poslední, pro mě momentálně nejzávažnější problém, nejdou mi z marketu stáhnout nějaké aplikace. Nikdy jsem nečekal, že s tímhle telefonem bude nějaká aplikace nekompatibilní, ale bohužel to je poslední dobou tak 1/3 aplikací a her. Ať to zkouším přes market v mobilu, nebo přes market v počítači, hlásí mi to, že aplikace je nekompatibilní. Jako příklad třeba poslední 2 aplikace tady a tady

díky Petr

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 188
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od jonathanio » sob zář 10, 2011 10:48

3) Bunny Shooter jsem na SGS2 bez problemu hral a Coin Pirates se mi taky bez problemu stahl.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od mahon » sob zář 10, 2011 13:04

Stetha,je to jenom můj názor.Už máš taky starší 2.3.4 a jsou novější.To že ti tam nefungujou tebou popisované věci tak přičítám té custom(kuchtěné) romce i s tím problémem baterie a marketu.Já jedu pořád na ofiko romkách,teď mám 2.3.4 KG5 a nesetkal jsem se že bych měl s něčím takovým problém.Z marketu jsem si schválně stáhl ty hry a jedou.

Uživatelský avatar
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: čtv zář 16, 2010 20:16
Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od BRAX105 » ned zář 11, 2011 8:00

2) nevím jak přesne funguje tvůj program, ale ja když mám telefon přes noc v klidu, nebo dele přes den, tak mi baterie v deafultnim vyuziti baterie vzroste zhruba o 1-2, což je zajimave. Asi se sám dobíjí :D

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od jarsou » úte zář 13, 2011 8:56

Pánové, fungují vám bez chyby ČT24 a ČT4 aplikace? Mně jde dobře zvuk, ale obraz se trhá, vznikají barevné fleky a to jak na 3G tak na Wi-Fi....

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Příspěvek od NeoPlex » úte zář 13, 2011 10:40

1) neznam tento program tak nevim
2) takhle se chova telefon obecne, pri obrovske zatezi, telefon prepocitava jak dlouho vydrzi a podle toho upravi ukazatel baterky, pokud potom enormni zatez spadne do normalu, tak to zpetne prepocitava a baterka se "doplnuje" je to laicky receno, ale plus minus to takhle je. Bohuzel ne vzdy to funguje spravne a obcas je schopny telefon z 60% udelat 6% (uz se mi to stalo)
da se to resit kernellem ninphetamine.
3) to spis vypada na nejaky zasek v systemu, doporucil bych hard reset.

Odpovědět

Zpět na „Samsung telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů