HTC SENSE

Diskuzní fórum věnované komunikátoru HTC HD Mini
Odpovědět
egzoot
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon srp 09, 2010 14:39
Zařízení: BB bold 9780

HTC SENSE

Příspěvek od egzoot » pon srp 09, 2010 14:41

...hledám, hledám, ale nenacházím...
chci se zeptat, zda jde na HTC HD mini vypnout HTC sense a nechat běžet jen Windows...na Diamond2 to šlo bez problémů, ale tady to neumím nikde najít...že by tonešlo? Díky...

Uživatelský avatar
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon lis 17, 2008 20:34
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

HTC SENSE

Příspěvek od Qaz » pon srp 09, 2010 15:01

Na hlavní obrazovce v Sense v záložce Settings (Nastavení) klikni dole na tlačítko Menu a tam klikni na All settings a dostaneš se do klasického nastavení WM a tam Home a odklikneš Sense. (CZ lokalizaci nepoužívám, tak přesně nevím jak to je kde přeložené.)

egzoot
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon srp 09, 2010 14:39
Zařízení: BB bold 9780

HTC SENSE

Příspěvek od egzoot » pon srp 09, 2010 15:33

boze, ja sem blby az to mlati dverma!!! pro les nevidim stromy! diky :0)

Uživatelský avatar
Martin s4r
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob črc 24, 2010 9:13
Zařízení: HTC Desire, Froyo

HTC SENSE

Příspěvek od Martin s4r » čtv srp 12, 2010 20:02

No, ono se není čemu divit - ovládání nepatří z větší části k těm nejintuitivnějším... :idea:

jakubnovotny92
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon lis 07, 2011 13:10
Zařízení: HD mini

HTC SENSE

Příspěvek od jakubnovotny92 » pon lis 07, 2011 13:13

Ahoj, chci se zeptat jak zapnu sense na htc hd mini dekuju

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

HTC SENSE

Příspěvek od nowizz » pon led 09, 2012 9:52

no .. uplne stejne jako ho vypnes - viz prispevek od QAZa:
Na hlavní obrazovce v Sense v záložce Settings (Nastavení) klikni dole na tlačítko Menu a tam klikni na All settings a dostaneš se do klasického nastavení WM a tam Home a zaklikneš / odklikneš Sense. (CZ lokalizaci nepoužívám, tak přesně nevím jak to je kde přeložené.)

Odpovědět

Zpět na „HTC HD Mini“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti