Při stahování z Marketu přestal fungovat

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC Legend
Odpovědět
pbukacova
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 20, 2010 15:17
Zařízení: HTC Legend

Při stahování z Marketu přestal fungovat

Příspěvek od pbukacova » úte dub 20, 2010 15:26

Telefonek mě v pátek přišel a bohužel mi dělal radost je 3 dny. Využila jsem Marketu, který má v menu v nabídce a stahovala pár aplikací. Jenže při jednom stahování se mě objevila na displeji tabulka: Omlouváme se...aplikace ahome mini byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu.Potvrdila jsem "Ukončit aplikaci" a tabulka se objevila znova. Ne a ne zmizet. Vyndala jsem baterii, zapnula a je tam stále. Na stisk ostatních tlačítek telefon nereaguje a nemohu se dostat nikam, volat, psát sms nic, jen se mě dá dovolat a mohu přijímat hovor, ne však ho ukončit. Stavila jsem se s ním v jednom obchodě, kde mě řekli, že mi za 1000Kč přehrají software a zase poběží, ale odešla jsem s nepořízenou....psala jsem do e-shopu, odkud ho mám a zatím čekám na odpověd. Každým dnem mě přijde Bluetooth...chjo :cry: ....netušíte někdo v čem je problém?
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne stř dub 21, 2010 14:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

po stahování z Marketu nefunguje

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř dub 21, 2010 14:06


Uživatelský avatar
DJHalos
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř dub 14, 2010 8:25
Zařízení: HTC Legend
Bydliště: Havirov

Při stahování z Marketu přestal fungovat

Příspěvek od DJHalos » čtv dub 22, 2010 19:19

a nebo cesky bez obrazku

Provedení obnovení původního nastavení (hardwarové resetování)
Pokud předáváte telefon jinému uživateli, nebo má telefon stálé problémy, které nelze vyřešit, proveďte obnovení původního nastavení (tzv. hardwarové resetování). Tato operace vrací telefon do stavu před jeho prvním zapnutím.

Poznámka: Obnovení původního nastavení neodstraní data a soubory, které jsou uloženy v paměťové kartě microSD telefonu.
Obnovení původního nastavení však není krok, který by bylo lehké provést. Trvale odstraní všechna data a uzpůsobená nastavení, rovněž všechny aplikace, které jste stáhli a nainstalovali. Před obnovením původního továrního nastavení telefonu si nezapomeňte zazálohovat všechna data, která si chcete uschovat.
Provedení hardwarového obnovení původního nastavení prostřednictvím nabídky
Nejpohodlnější způsobe hardwarového obnovení původního nastavení je pomocí nabídky nastavení telefonu.

Na obrazovce Plocha stiskněte MENU , pak klepněte na Nastavení.
Přejděte na obrazovce dolů a klepněte na položku Soukromí > Obnovení továrních dat.
Na obrazovce Obnovení továrních dat klepněte na položku Resetovat telefon, pak na Vymazat vše.
Obnovení továrních dat pomocí tlačítek telefonu
Pokud nemůžete zapnout telefon nebo zpřístupnit nabídku nastavení telefonu, můžete přesto provést obnovení pomocí tlačítek na telefonu.

Když je telefon vypnutý, stiskněte a podržte tlačítka SNÍŽIT HLASITOST a potom krátce stiskněte tlačítko POWER.
Vyčkejte na zobrazení obrazovky se 3 snímky Android, pak uvolněte tlačítko SNÍŽIT HLASITOST.
Stiskněte tlačítko SNÍŽIT HLASITOST a zvolte možnost VYMAZAT ÚLOŽIŠTĚ, pak stiskněte tlačítko POWER.
Stiskněte tlačítko ZVÝŠIT HLASITOST a spusťte obnovení původního nastavení.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Při stahování z Marketu přestal fungovat

Příspěvek od Luboš Klicpouch » pát dub 23, 2010 9:42

Ano, děkuji za upřesnění.

pbukacova
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 20, 2010 15:17
Zařízení: HTC Legend

Při stahování z Marketu přestal fungovat

Příspěvek od pbukacova » pát dub 23, 2010 11:06

už to fakčí, děkuji moc ;-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Legend“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host