HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC Legend
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 18, 2010 15:25

Jestliže vám z nějakého důvodu nevyhovuje uživatelské rozhraní Sense v HTC Legend, můžete si celkem snadno aktivovat výchozí obrazovku systému Android. Ani v té se mi bohužel nepodaří aktivovat animované tapety, které sice jsou Androidem 2.1 podporovány, ale v případě Legendu je zde na to "příliš slabý" procesor, takže z tohoto důvodu tady tahle možnost chybí.

Pokud chcete HTC Sense vypnout, stiskněte na hlavní obrazovce tlačítko Menu a zvolte Nastavení/Aplikace/Správa aplikací. Vyčkejte, až se načte seznam, kde téměř na jeho konci najdete položku HTC Sense. Vyberte ji a na nové obrazovce klikněte na tlačítko "Vymazat výchozí nastavení". Následně se vám při stisku tlačítka "Domů" objeví nabídka s výběrem HTC Sense nebo klasické obrazovky, kterou si pak můžete nastavit jako výchozí.

Obrázek
HTC Sense, změna výchozí obrazovky a výběr tapet

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od Termiks » čtv bře 18, 2010 15:33

Ty animované tapety mám pocit vyžadují novější procesor stejně jako google earth...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 18, 2010 15:36

jj, ARMv7 (Nexus One, Motorola Milestone). V HTC Legend je ARMv6.

prcko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: pon pro 14, 2009 10:02
Zařízení: Lumia 920, 520

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od prcko » čtv bře 18, 2010 15:39

Priznavam ze som trosku lenivy to skusat aj ked viem ze sense sa da takymto sposobom vypnut len by ma zaujimalo ci nenastane podobny problem ako pri hd2 ked som v nastaveniach vypol niektore karty prestali fungovat uplne to znamena ze nesli pustit ani klasickou cestou ako je to v tomto pripade?

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od kupco » čtv bře 18, 2010 16:02

Tu je to vo videoforme... (na HTC Desire)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a2Amcaot1Us[/youtube]

shlobil
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv dub 01, 2010 18:03
Zařízení: HTC Legend

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od shlobil » čtv dub 01, 2010 18:08

Neumíte někdo vypnout z rozhraní HTC Sense pouze tu telefonovací část ? Vadí mi, že při vyhledávání kontaktu zadáváním znaků na klavesnici se ihned po dotknutí kteréhokoli nabídnutého kontaktu ihned spustí vytáčení - logicky bych očekával nejprve zobrazení detailu a až pak přímé vytáčení. Mnohdy chci pouze odrolovat, abych se kouknul na kontakty zakryté klávesnicí ale místo toho ihned volám. Žádné nastavení tohoto chování jsem nikde nenašel.

bb33
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát dub 16, 2010 13:14
Zařízení: htc legend

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od bb33 » úte dub 20, 2010 7:55

no tak vypnutie mam za sebou, ale otazka je ako sa dostanem naspat do HTC Sense ? skusal som hladat ,opacny postup , nastavenie - prisposobenie , ale nic nejde.... napada my jedine obnovenie tovar. nastavenia...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 20, 2010 14:02

Nezkoušel jsem, ale mělo by to jít opačně - vymazat v aplikacích data pro položku "Plocha" a telefon by pak měl následně nabídnout výchozí akci pro stisk tlačítka Domů - a tady by pak mělo stačit zvolit "HTC Sense".

bb33
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát dub 16, 2010 13:14
Zařízení: htc legend

HTC Legend: Vypnutí HTC Sense - nastavení klasické obrazovky

Příspěvek od bb33 » úte dub 20, 2010 17:59

dakujem ,skusal som , ale az na druhy pokus, vymazanie dat plochy nepomohlo, ale vymazat vychodzie nastavenie pomohlo.
este raz vdaka

Odpovědět

Zpět na „HTC Legend“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti