Nokia Lumia DENIM update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » sob bře 07, 2015 18:52

Až dorazím domů, kouknu co mi hodí NRT ale v Bonusy+info mam 000-HU že by Hungary?

https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/ ... ked_phones" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od htcjirka » sob bře 07, 2015 19:05

HU je u 930 ok, od novějších modelu nejen CZ republika a jeji distribuce Lumii spada pod Madarsko.Nic nového a známá věc.

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » sob bře 07, 2015 19:22

Tak podle webu bych mel mít stále cyan ale mam denim.. Zřejmě PfD

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od htcjirka » sob bře 07, 2015 19:31

Přesně tak, ten web je k ničemu dlouhodobě, léta s chybami a s velkým zpoždením.

mikepad
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte črc 30, 2013 20:02
Zařízení: Nokia Lumia 820 Denim

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od mikepad » sob bře 07, 2015 19:36

Však to povidam, ze na tom webu jsou chyby....proto jsem se ptal, kdo aktualizoval přes OTA CZ verze, protože napr. u Lumie 820 jsou rozpory..:-)

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » sob bře 07, 2015 19:41

Zase ale záleží zda má PfD či ne :D

mikepad
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte črc 30, 2013 20:02
Zařízení: Nokia Lumia 820 Denim

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od mikepad » sob bře 07, 2015 19:44

Denim by se mel přes OTA updatovat bez PfD

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » ned bře 08, 2015 7:22

Tak mám 059W1N7

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od htcjirka » ned bře 08, 2015 9:24

To je v poradku, 7F region neboli HU, CZ, SK, BU a další.

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » ned bře 08, 2015 9:47

No přemýšlím nad Francií.. Ta má už to nové

JHSko
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon úno 04, 2013 22:41
Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Bydliště: Velim, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od JHSko » ned bře 08, 2015 9:51

-Pavel- píše:JHSko: pokud už máš poslední verzi OS co ti telefon nabídnul a s aktualizoval jsi na čísla firmware Denim, dej ve Store ručně vyhledat aktualizace a mělo by to najít poslední verze aplikací a utilitek co jsou v telefonu, kde jsou součástí i Bonusy+info. ;-)
Jo to jsem udělal taky .. stále nápis Cyan v nastavení .. :D

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » ned bře 08, 2015 9:54

Zeptam se jinak :D co je tam noveho/opraveno či lepšího než dosavadní ROM?

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » ned bře 08, 2015 10:02

Jirko? Něco nového?

AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 281
Registrován: stř srp 20, 2014 5:20
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od AIKON » ned bře 08, 2015 11:44

Problém po instalaci DENIM sem si zapl přepínač mobilních dat a Cortanu pro UK na 1020. Bohužel neustále se mi mobilní data samovolně zapínají - sem na baráku mám je vyplé a loudím wifi z vedlejšího domu - slabý signál - takže dost wifi dávám připojovat ručně a jak stáhnu lištu tak mám často mobilní data zaplé i když sem je třeba před hodinou vypl. Nemůže to dělat Cortana? Všechno ostatní je stejné.

Uživatelský avatar
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 422
Registrován: pon čer 27, 2011 20:04
Zařízení: Galaxy S7 Gold
Bydliště: +- Semily

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Luks » ned bře 08, 2015 11:45

Ty data nejsou zaplý,jen ten přepínač se někdy tváří jako že jsou-dělá mi to taky.

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Dragonerix » ned bře 08, 2015 11:45

To když stáhneš listu a vydis data zapnuté, tak to kolikrát jen blbě ukazuje...

AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 281
Registrován: stř srp 20, 2014 5:20
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od AIKON » ned bře 08, 2015 12:11

No to si dělaj p*d*l ne.... Takže když na to honem ťapu vypnout, tak to vlastně zapnu.... Asi MS pošlu účet za data v zahraničí :(
Po zapnutí bych to bral ale foun sem restartoval jen po aktualizaci jinak ho nikdy nevypínám.

Uživatelský avatar
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 422
Registrován: pon čer 27, 2011 20:04
Zařízení: Galaxy S7 Gold
Bydliště: +- Semily

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Luks » ned bře 08, 2015 12:15

Jakmile zapneš data tak vidíš aktivitu (šipku) v ukazateli signálu + ikonu rychlosti připojení.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od veigy » ned bře 08, 2015 12:17

To nemáš vypnutý data při roamingu?

Uživatelský avatar
Bob87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: stř bře 04, 2015 13:42
Zařízení: Microsoft Lumia 640 LTE; Nokia Lumia 820 Denim

Nokia Lumia DENIM update

Příspěvek od Bob87 » ned bře 08, 2015 13:11

Data se dají přeci vypnout v Roamingu a nemusí se pak člověk bát ohledně toho, že prosurfuje majland :) a naštěstí je ještě ten limit. Já když jsem dělal na lince O2 operátora pro Postpaid a Fix, tak dokonce jsme v O2 měli možnost zablokovat automatické zablokování dat v Roamingu, takže když se telefon chtěl připojit, vyskočí okno a teprve to musí člověk povolit nebo ne, další jistota, kdyby nastavení mobilu nebylo přesné! A dokonce tuto službu jsme měli i pro blokování automatického připojení v České republice. :) Když jsem pracoval u O2 a měl jsem jejich služby, tak jsem to využíval. Teď mám Vodafone a u nich to není :/

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 61 hostů