Ajo vlastně..... Tak jsem trotl... SorryRadeczek píše:Jak souvisí živé složky s Denimem? To je přeci záležitost systému.Radim Stehlík píše:Pánové, upřímně mi je jedno, že to ukazuje Cyan, jelikož tam evidentně je Denim (dělají se živé složky)

Ajo vlastně..... Tak jsem trotl... SorryRadeczek píše:Jak souvisí živé složky s Denimem? To je přeci záležitost systému.Radim Stehlík píše:Pánové, upřímně mi je jedno, že to ukazuje Cyan, jelikož tam evidentně je Denim (dělají se živé složky)
Podle me ma Microsoft na strankach updatu chybu ve verzi Lumia 820 CV pro Czech Republic. Když se podivas na Slovensko, to ma u CV Cyan. A pro Lumii 820 je CV stejny pro CZ i SK... Asi je u nas Denim pro Lumii 820 jen pro Vodafone (prohodili to)JHSko píše:To ale nevysvětluje, proč tam není Demim, ale Cyan .. na stránkách MS už je napsán .. telefon je z CZ distribuce, takže by už měl být ..
Ano dela mi to.. Ja mam zapnuta data neustále ale občas to nesviti a na podruhé už ano... Stane se mi to tak 2x do týdne, neřeším ti neovlivnuje me to.Marty04 píše:Napadlo mě. Neblbne vám taky tlačítko mobilních dat v centru akcí? Občas stáhnu roletku a tlačítko dat svítí, ale přitom data zapnutá nejsou, dám zpět a kouknu znova a už nesvítí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů