Nokia Lumia DENIM update
-
- smartmaniak
- Zařízení: Lumia 520.820,920,830
Nokia Lumia DENIM update
Urob hard reset opat. Mne sa to uz stalo tiez a pri dalsom resete to bolo tam.
- mimonaut
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Nokia Lumia DENIM update
Denim JE pouze firmware. OS update se pouze stahuje ve stejném balíčku, ale je oddělený. To že DENIM nepřináší nic viditelného pro l520 je druhá věc. Ale změny tam určitě budou pod kapotou.
- Luks
- stálý přispěvatel
- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Nokia Lumia DENIM update
Vzhledem k tomu že zůstává číslo FW stejný jako u Cyanu tak o změnách hodně pochybuju 

- relouth
- smartmaniak
- Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE
Nokia Lumia DENIM update
Fotky sa zlepsili,hlavne v slabom svetle..a nepisem o Lumia Camera, ale o vstavanom fotaku.
Btw..ze sa mi ta zaloha zmazala je vlastne stastie..som presvedceny,ze bola plna chyb a system by zas bol ciastocne ako predtym.
Podobne to bolo ked som flashoval cyan, ked vysiel..Obnovil som zalohu a niektore veci sli horsie,ako teraz z denimom.
Ja uz teda nabuduce bez zaloh.
Btw..ze sa mi ta zaloha zmazala je vlastne stastie..som presvedceny,ze bola plna chyb a system by zas bol ciastocne ako predtym.
Podobne to bolo ked som flashoval cyan, ked vysiel..Obnovil som zalohu a niektore veci sli horsie,ako teraz z denimom.
Ja uz teda nabuduce bez zaloh.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Nokia Lumia DENIM update
Relouth: Pod Lumia 520? Nebo máš i jine zařízení. Velmi pochybuji, že pro L520 se konalo nejake zlepšení v kvalitě fotek a už vůbec ne, že by se dělo něco ohledně low-light fotek pro L520. Bylo několikrát vyvraceno, ze by jiná zařízení než L1520 nebo L930/Icon dostala nové algoritmy a zlepšení ve focení.
Nokia Lumia DENIM update
Vedel by mi niekto, kto už má DENIM potvrdiť/vyvrátiť či už konečne opravili ten neskutočne trápny bug toho zvukového praskania/pukania pri preskakovaní v nejakej hudbe alebo videu ?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Mě to nedělalo ani pod Cyan. Před Cyan na pfd to delalo.
Youtube mi to dělá od přechodu na 8.1 a je jedno jestli to byl Black, cayen, nebo denim. Dělá to pořád.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
Nokia Lumia DENIM update
Jj to lupání mě taky pěkně ser....e už by to mohli vážně opravit.
Nokia Lumia DENIM update
Tak u mé 830 žádné lupání není.
- relouth
- smartmaniak
- Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE
Nokia Lumia DENIM update
tiez mi nic nepraskaNaaier píše:Vedel by mi niekto, kto už má DENIM potvrdiť/vyvrátiť či už konečne opravili ten neskutočne trápny bug toho zvukového praskania/pukania pri preskakovaní v nejakej hudbe alebo videu ?
- htcjirka
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nokia Lumia DENIM update
930, zadne lupani.
-
- smartguru
- Zařízení: Home and office ML950XL white
Nokia Lumia DENIM update
chlapi , kdy bude spuštěna další vlna Denimu ? Marně ji na L1520 a L1020 vyhlížím a stále nic
.............Někde jsem četl že z kraje ledna, že by další vlna 5.1 ? Můžeme jen spekulovat....

- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Nokia Lumia DENIM update
To nikdo neví... dle Microsoft má roll-out pokračovat v Lednu, více se nikde neřeklo.
-
- častý přispěvatel
Nokia Lumia DENIM update
Mám v rodině 720 DE VODAFONE dle stránek i aplikace na hlidani Denim je dostupný ale telefon nic nenačte a hlásá, že je aktuální..... Co s tím?
Nokia Lumia DENIM update
Čekat, nebo fleš na jiný region.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Nokia Lumia DENIM update
Pro všechny co mají na L1520/L930 DENIM vyšel dneska update pro Lumia Camera ze Store. Změny ale na Store uvedeny nejsou. Jdu to zkoumat.
EDIT: Vrátila se možnost Bracketingu a časovače (v nastavení kamery)
EDIT2: ostření má indikaci pouze malým kolečkem a jakmile zaostří, tak se objeví standardní velké kolo. Stále ale nelze ze standardní galerie vybrat možnost úprav snímků jako šlo u klasické Lumia Camera, kde šlo Re-frame přímo z galerie.

EDIT2: ostření má indikaci pouze malým kolečkem a jakmile zaostří, tak se objeví standardní velké kolo. Stále ale nelze ze standardní galerie vybrat možnost úprav snímků jako šlo u klasické Lumia Camera, kde šlo Re-frame přímo z galerie.

-
- častý přispěvatel
Nokia Lumia DENIM update
Nojo tak čekat budu, jen mě zaráží že DE Vodafone už tam nějaký den je na stránkách MS pro 720 - firmware souhlasí, číslo OS je u naší 720 výrazně nižší a nic to necucá 
Sem si chtěl zkrátit čekání na mojí 1020 a akorát mě to vytočilo zas :D

Sem si chtěl zkrátit čekání na mojí 1020 a akorát mě to vytočilo zas :D
Nokia Lumia DENIM update
Já mám staženou Lumia Camera na své 830 už někdy před Vánoci, když jsem oblafnul Store. Je to ale neúplná verze, kde chybí HDR, Dynamic flash atd... a při spuštění hlásí AKtualizujte telefon. Ale i přes to všechno má v nastavení bracketing a časovač.maxxz píše:Pro všechny co mají na L1520/L930 DENIM vyšel dneska update pro Lumia Camera ze Store. Změny ale na Store uvedeny nejsou. Jdu to zkoumat.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Nokia Lumia DENIM update
Ta co byla v původním DENIM FW pro Finsko pro L930 Bracketing a Časovač neměla. Můžeš najít pár příspěvků dále (http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 06#p349906" onclick="window.open(this.href);return false;) můj názor po aktualizaci DENIM FW i se screenshoty Lumia Camera a nové Screenshoty dokládám jen o dva posty výše.