Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od hujer » stř srp 06, 2014 13:09

Zdar a sílu

Rád bych se zeptal, jestli jsem sám, komu nejde aktivovat Cortana po updatu GDR1?
Starý známý trik se změnou regionu na US u mne už nějak nefunguje. Ať dělám co dělám, Cortana nikde!
Má někdo stejnou zkušenost nebo ví jak to pořešit? Předem díky...

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od Jakub Karásek » stř srp 06, 2014 13:13

Mám stejnou zkušenost na L1020 s WP8.1 GDR1 DP, na které jsem Cortanu nikdy před tím aktivovanou neměl. Naopak na L520, kde jsem ji zkoušel již na 8.1 DP, mi trik se změnou regionu a jazyka funguje i nadále.

jirka_c
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pát kvě 27, 2011 7:07
Zařízení: L1520

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od jirka_c » stř srp 06, 2014 14:24

Mám Cyan + GDR1 a vše funguje jen jsem musel v nastavení zadat:
Language: English (United States)
Region: Country/region: United States. Regional format mám Czech
Speech: Speech Language: English (United States)

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od hujer » stř srp 06, 2014 15:17

Už jsem zkoušel snad všechno. ale prostě prd. Nemám ani položku Cortana v nastavení, ani QuiteHours, prostě prd. :-(

mikepad
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte črc 30, 2013 20:02
Zařízení: Nokia Lumia 820 Denim

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od mikepad » čtv srp 07, 2014 2:00

U me taky divne. Na Lumii 620 Cortanu ne a ne spustit, na Lumii 820 slo vse napoprvé. Oboji s WP 8,1 DP Update 1 (GDR1), Black fw

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od hujer » čtv srp 07, 2014 8:08

Hm, asi nejsem/nejsme sami...http://forums.wpcentral.com/cortana/279 ... ssing.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 324
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od TomSoft » čtv srp 07, 2014 8:37

Udělej HR a bude to fungovat.
Po HR jsem nastavil
Language: English (United States)
Region: Country/region: United States. Regional Czech
Speech Language: English (United States)

a už kecám s Cortanou :D

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od hujer » čtv srp 07, 2014 9:14

Zatím HR asi prdím, jelikož ani to není, jak se zdá 100% řešení. A zas tak nutně Cortanu nepotřebuju.
I've confirmed that I have region setting and format set to United States and my keyboard is set to English. After a hard reset I still see no sign of Cortana in settings- Applications. My phone is a Nokia 1020.
:-(

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od hujer » pát srp 08, 2014 13:15

Ok, takže potvrzuji: po Hard Resetu (a obnově dat ze zálohy) všechno funguje jak bych očekával.
Objevila se Cortana a funguje OK.

Jako bonus mohu říci, že celý foun je teď o něco svižnější - zejména předtím dosti "zpomalená" animace
a zádrhely při návratu na hlavní obrazovku .

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 384
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od finchcz » pát srp 08, 2014 13:25

"Jako bonus mohu říci, že celý foun je teď o něco svižnější - zejména předtím dosti "zpomalená" animace
a zádrhely při návratu na hlavní obrazovku ."

takze ja snad ten HR taky budu muset udelat, pozoruji to same, diky //end of lehci OT

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od SmetyCZ » pát srp 08, 2014 14:18

Přesně to samé jsem pozoroval na L920 a HR pomohl.

zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 282
Registrován: čtv srp 08, 2013 6:32
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Re: Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od zlieva » pát srp 08, 2014 15:03

SmetyCZ píše:Přesně to samé jsem pozoroval na L920 a HR pomohl.
Máš už Cyan na L920? Ak áno, akú máš distribúciu? Mám WP8.1DP a nechce sa mi ísť zbytočne na WP8 aby som zistil, že ešte Cyan nie je....

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Cortana - jak aktivovat po GDR1 Updatu?

Příspěvek od SmetyCZ » pát srp 08, 2014 19:43

Promiň, to jsem řekl blbě, zapomněl jsem zmínit, že HR jsem dělal po instalaci GDR1. Na Cyan taktéž čekám.

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 hostů