Nokia Lumia Cyan update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 247
Registrován: pon srp 19, 2013 13:51
Zařízení: Lumia 920

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od chytil123 » ned říj 05, 2014 11:06

htcjirka píše:Pokud jsi to vše dělal přes OTA, může tomu tak být.
A je nějaké řešení? Flashnout něco?

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od relouth » ned říj 05, 2014 11:18

jop http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=35164" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Lord de Wolf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: sob říj 18, 2008 15:43
Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Lord de Wolf » pon říj 06, 2014 12:22

Tak co bude s tím ofiko GDR1 pro moji L920?

Mám nutkání nahodit DP, už je to přece jenom 2 týdny co jsem dělal flash na Cyan :D Člověk rychle zapomíná :D

Uživatelský avatar
vykouk
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: čtv srp 22, 2013 17:54
Zařízení: Lumia 1520

Re: Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od vykouk » pon říj 06, 2014 12:36

Ja bych DP uz nedělal. Ofiko je lepší, stabilnější a vůbec...prostě nejsem developer :-\ ale na gdr 1 se těšim taktéž

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od htcjirka » pon říj 06, 2014 18:30

Na 920 oficialni GDR1 jentak rychle nebude, je to starsi kousek.V další, druhe vlne bude 1520.
Vydrz to a na DP se vykasli, ofiko je mnohem odladenejsi, protože je to spolecne s FW.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Petulinek » pon říj 06, 2014 19:15

Nevím, jak moc je odladěnější, každopádně mi na Cyanu jede nejnovější DP bez zaškobrtnutí a velmi svižně

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od mimonaut » pon říj 06, 2014 20:44

Přesně tak, stejná zkušenost. l920 + čistý flash WP8.1+cyan a následně update na DP GDR1 a vše sviští jedna báseň. Žádné chyby.

Uživatelský avatar
Fireboss15
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon bře 17, 2014 19:47
Zařízení: Sony Xperia Z1

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Fireboss15 » pon říj 06, 2014 20:52

Potomže, ja mám jednu otázku ešte, dá sa na 8.1 urobiť to, že zablokujem si mobil, tlačidlá a nebude sa dať vypnúť ?

Uživatelský avatar
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: pon bře 10, 2008 13:43
Zařízení: Lumia 830

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od el_lama » úte říj 07, 2014 9:26

Pro majitele 720: vcera jsem konecne dostal Cyan na telefon s DP. Nevim, jestli na to mel vliv, ze jsem DP vypnul.
Toto bylo doporucovano primo Belfiorem. A pak to opet stahlo x DP updatu. Telefon je samozrejme rychlejsi (no flame) :D

Northimn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: ned lis 03, 2013 21:58
Zařízení: Lumia 1020 White

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Northimn » stř říj 08, 2014 19:29

Tak jsem si prošel v poseldních dnech třemi samovolnými restarty, obvykle když jsem pouště apku, otvíral nastavení.. asi si budu psát, při čem mi to kolabuje..

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od murder » čtv říj 09, 2014 7:01

Tak včera klukům naběhl Cyan na Lumie 620 s aktivním DP. Jedna polská, druhá maďarská.

lubo182
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned pro 08, 2013 10:37
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od lubo182 » čtv říj 09, 2014 9:31

Ahojte, mam WP 8.1. Cyan a zaraza ma jedna primitivna vec, ktora po aktualizacii nefunguje. Ako si mam zobrazit telefonne cislo urciteho kontaktu? Idem do telefonneho zoznamu, najdem konkretne meno a ak na neho kliknem, okamzite vytaca hovor. V starsej verzii softveru to islo normalne zobrazit. Takto si musim najprv dat vytocit kontakt, potom ist do historie hovorov, kliknut na inonku (panacik + nejake riadky) a az tam vidim telefonne cislo. WTF?

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od MAKU19 » čtv říj 09, 2014 11:11

Je potrebné ísť na meno kontaktu cez aplikáciu "Ludia" (ikonka s dvoma panáčikmi) a nie cez aplikáciu "Telefón" (ikonka slúchatko) kde hneď začne vytáčať hovor. :)

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od mimonaut » čtv říj 09, 2014 11:26

Nene, jde to i z menu telefonu. Musíš kliknout ne na jméno, ale na ikonu v pravo od něj. A když na ní podržíš prst, objeví se další nabídka, např. pro podrobnou historii

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 384
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od finchcz » čtv říj 09, 2014 11:30

on nemysli seznam poslednich hovoru, ale telefonni seznam. v seznamu hovoru druha dolni ikonka zprava...

jinak pokud mas u daneho kontaktu vice cisel, tak ti nabidne, ktere chce vytocit... proc vubec chces nejdriv videt cislo volaneho?

lubo182
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned pro 08, 2013 10:37
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od lubo182 » čtv říj 09, 2014 12:58

MAKU19 píše:Je potrebné ísť na meno kontaktu cez aplikáciu "Ludia" (ikonka s dvoma panáčikmi) a nie cez aplikáciu "Telefón" (ikonka slúchatko) kde hneď začne vytáčať hovor. :)
Dakujem, cez aplikaciu "Ludia" to funguje. Inak sa mi zda, ze pri predchadzajucej verzii softveru to nebolo takto zlozito riesene. Proste niekedy potrebujem len cislo vidiet a nie ho hned vytacat.

Uživatelský avatar
culis
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: úte říj 27, 2009 2:12
Zařízení: Galaxy S7

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od culis » čtv říj 09, 2014 14:23

lubo182: Hledáš problém, kde není. ;-) Píšeš, že je to teď zbytečně složité, přitom to už snad jednodušeji ani nejde. Pokud jsi v telefoním hubu (volané, přijaté, hovory), tak buď klikneš na jméno a přímo voláš, nebo klikneš na ikonu vpravo vedle jména a vidíš podrobnosti.

To už bych ve WP našel spoustu jiných nelogičností, které rozum nebere. ;-)

Northimn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 101
Registrován: ned lis 03, 2013 21:58
Zařízení: Lumia 1020 White

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Northimn » úte říj 14, 2014 21:47

souhlasím s Lubo182. nedávno jsem se s tím taky pral.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od relouth » úte říj 14, 2014 22:33

ako jednoduchsie by ste si to predstavovali? ved teraz kiliknes na cloveka a hned vidis cislo

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů