Nokia Lumia Cyan update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od mimonaut » pát srp 08, 2014 16:42

Mapy jsou náhodou super. Třeba pokud máš u kontaktu adresu, nebo najdeš něco s adresou ve vyhledávání, ťukneš a rovnou se to zobrazí na mapě. Mapy navíc využívají podklady od navtequ stejně, jako here mapy, takže jsou parádně použitelné i v ČR. Navíc jsou rychlejší než here - používám je vlastně nejraději.

Pepa20
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát led 17, 2014 9:42
Zařízení: Nokia Lumia 820

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Pepa20 » pát srp 08, 2014 16:44

Funguje vám na cyanu normálně Glance screen?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od htcjirka » pát srp 08, 2014 16:44

Jinak ty aplikace jdou odinstalovat, nastavte rok na 2125, ano ctete spravne - 2125 a pak na danou aplikaci kliknete, napise vam to, ze je neplatna a nabidne odinstalaci.Muzete tim odstranit i jiné nesmysly napr. v nastaveni, odeslani hodnoceni a jiné..

Pepa20:

Ano, funguje me Glance Screen normalne jak ma.

Pepa20
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát led 17, 2014 9:42
Zařízení: Nokia Lumia 820

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Pepa20 » pát srp 08, 2014 16:48

Děkuji. Mě na vývojářské verzi bez cyanu nezobrazuje kromě hodin nic jiného. Úplně to ztratilo význam ta funkce.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od mimonaut » pát srp 08, 2014 16:51

A zkoušel jsi restart?

Pepa20
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát led 17, 2014 9:42
Zařízení: Nokia Lumia 820

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Pepa20 » pát srp 08, 2014 16:52

nemám cyan. Ale od 8.1 to prostě nefunfuje. Jen sem chtěl vědět jestli se to náhodou s tou aktualizaci neopraví.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od htcjirka » pát srp 08, 2014 17:20

Funguje to i na verzi 8.1 bez Cyanu.Nekdo to resil na jinem foru, jen musel udelat HR.

Uživatelský avatar
langpi999
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: čtv led 16, 2014 21:03
Zařízení: Lumia 1020 YELLOW

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od langpi999 » pát srp 08, 2014 17:43

kvuli tomu glancu.. jdi do nastaveni scroll dolů, dej rychlý přehled a melo by ti to nabidnout restart... restartujes ( bude to fakcit asi az ti nabidne primo aplikace rychly prehled kdyz ji rozkliknes) a restartujes a funguje... to samy dneska ja na cyanu bez dp

Uživatelský avatar
langpi999
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: čtv led 16, 2014 21:03
Zařízení: Lumia 1020 YELLOW

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od langpi999 » pát srp 08, 2014 17:43

pomohlo?

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od murder » pát srp 08, 2014 19:33

Jirka_t píše:Nebylo řečeno že o ně přijde, ale že o ně asi přijde. Funkce Složky aplikací je nová, jak funguje záloha a posléze obnova s GDR1 Pro dev. zatím není známo. Proto ta opatrnost.
Už jsem obnovoval GRD1 - GDR1 a složky zůstaly. Spíš je problém, že po downgradu nesmí synchronizovat, nejlepší by bylo přihlásit se s jiným účtem (klidně jednorázově novým), projet aktualizace až po GDR1 a pak až na konec se přihlásit se svým používaným účtem...

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od SmetyCZ » pát srp 08, 2014 19:47

Pepa20 píše:nemám cyan. Ale od 8.1 to prostě nefunfuje. Jen sem chtěl vědět jestli se to náhodou s tou aktualizaci neopraví.
Tohle se mi (i přítelkyni) stávalo na L820. Řešením bylo po HR okamžitě aktualizovat glance (klidně ho i najít přes lupu -> hledat "glance windows phone"), po instalaci ihned najet do nastavení - rychlý přehled, zařvalo si to o restart a potom glance fungoval bezchybně.

Nicméně mě to taky dost nemile překvapilo :???:

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od SmetyCZ » pát srp 08, 2014 21:54

Blbej dotaz - pokud mám "CV CZ-SK Sw variant" verzi, na který region se mám tady koukat?

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-tracker

Někde jsem četl, že v mém případě na Maďarsko?

Díky moc.

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od CageJ » pát srp 08, 2014 22:06

CZ, SK, HUN je naraz

Sandra
smartstar
smartstar
Příspěvky: 893
Registrován: ned črc 13, 2014 11:16
Zařízení: iPhone SE

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Sandra » sob srp 09, 2014 4:17

Asi hloupá otázka, ale co je to vlastně to "glance"? Děkuji :-)

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 324
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od TomSoft » sob srp 09, 2014 5:09

http://www.nokiafan.cz/2013/06/26/nokia ... tne-jedna/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://wmmania.cz/software/nokia-aplika ... ce-screen/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sandra
smartstar
smartstar
Příspěvky: 893
Registrován: ned črc 13, 2014 11:16
Zařízení: iPhone SE

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od Sandra » sob srp 09, 2014 5:16

Děkuju :-) To vypadá celkem užitečně.

MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 241
Registrován: pát kvě 16, 2014 20:31
Zařízení: Lumia 1020

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od MKLumia1020 » sob srp 09, 2014 7:13

Taky to užitečný je - blikací dioda je oproti tomuhle pravěk. O to víc zamrzí že 930 nemá.

Uživatelský avatar
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1716
Registrován: pon dub 14, 2014 18:23
Zařízení: ***

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od JirkaTom » sob srp 09, 2014 7:50

Funkce Rychlý náhled je dost velkým žroutem baterie, protože svítí displej. Stejný účel splní stisk Start tlačítka, takže od toho asi prozatím ustoupili.
Jinak dioda, která se rozbliká při nové události, je z hlediska spotřeby energie hodně úsporný a viditelný způsob upozornění. Ale zdá se, že už je to opravdu historie...

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 324
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

Re: Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od TomSoft » sob srp 09, 2014 8:18

To, ze sviti displej není az tak pravda. Spotřeba je temer zadna. Za 24h se mi spotřeba nijak nezměnila a bylo jedno jestli byl glanc zapnutý nebo vypnuty. Zobrazí se jen notifikace, nebo kdyz prejedu rukou pres senzor, jinak to nesviti. Na L930 to rozhodne není z důvodu spotřeby.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia Cyan update

Příspěvek od htcjirka » sob srp 09, 2014 8:36

Presne tak, Glance spotrebuje opravdu zanedbatelne minimum.Pouzivam trvale zapnuty mod.
Displej bez dane pameti, aby mohl fungovat glance je vyrazne levnejsi.

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů