bigt díky za informaci. Před chvílí jsem se vykašlal na HR, ale využil Tebou odkazovanou aplikaci. Telefon mi totiž začal zlobit při přechodu ze zamykací obrazovky dál. To už bylo moc. Po aktualizaci jsem ale neobdržel nic navíc - to co popisuješ (žádná další aktualizace). Mám L920. Možná je to tím, že neužívám vývojářský účet. Počkám, až se stáhne megamoc aplikací a her co tam mám, abych to zbytečně nepřerušoval a zkusím ještě z prostředí telefonu vyvolat ruční aktualizaci.
V rámci prostředí NSR se obě verze softwaru shodují - ta co je ve founu a ta aktualizační z programu.
Mám ale dotaz. Ve chvíli postupného nastavování parametrů jsem určil, že nechám nastavení původní. Pak zadal MS účet a zvolil příslušnou verzi zálohy (byla jedna). Domníval jsem se, že nyní se vše obnoví. Nastavení telefonu však obnoveno nebylo. Bylo chybou, že jsem v počátečním kroku nezadal, že chci nastavení své? Myslel jsem, že toto určení stavu se nevztahuje k pozdějšímu zadání účtu a synchronizaci.
Kontakty a SMS, nebo emaily mám v telefonu obnoveny. Stejně tak se postupně sosají app a gamesky.
Také přemýšlím, jestli jsem ještě po instalaci neměl udělat HR. Ale předpokládám, že přehrání softwaru za pomoci PC by mělo být totální a bez „odpadu“, který by následně HR řešil.
Co říkáte?
Díky za informaci.
//ještě dodám, že prostředí programu se dá přehodit do naší mateřštiny a je doslova pro blbce - tedy moje osoba byla spokojená. Nic zákeřného, zásadního. Vše řeší automatika maximálně s potvrzením od uživatele. Program mohou s klidem v duši (i těle) využít i naprostí neználci