EDIT: U symbianu teda budík fungoval i při vypnutém telefonu, což byla pecka. Ale to bysme od vědců a inženýrů v roce 2013 chtěli až příliš

K čemu by to bylo dobré? Tak například, abych měl svobodnou volbu například při hledání kešky zvolit si svůj mapový podklad (typicky letecký snímek z google map nebo mapy.cz). Letecké snímky by byly samozřejmě online. Offline a online zdroje by se právě managovaly v tom hubu Mapy a aplikace by k nim měly přístup na úrovni systému. Tvůrce aplikace by jenom naprogramoval "tady bude mapa" a uživatel by si pak jen v aplikaci vybral, která to zrovna bude.dwbmb píše:Něco takovýho s mapama mi jako úplnýmu laikovi přijde technicky neproveditelné. Nejen že každý SW určitě používá vlastní formát ale i práci s podklady. A k čemu by to bylo? Aby byla silnice žlutá namísto fialové? Jak byste donutil programátory, aby svoje aplikace naučili pracovat s XY různými mapovými formáty? Jak byste vysvětloval různé výsledky ze stejné aplikace, kvůli mírně odlišnému pokrytí map? A k čemu by to vlastně bylo dobrý?
stalo sa to aj mne. hned prvu noc po update na gdr3. vecer som siel spat a mal este 90% a rano nic. na druhy den som dal nabit a ked bol nabity restartoval som ho a mal 80%. Nechal som ho donabijat a uz sa tak nevybija.. Cez noc maximalne 4%. Teraz mam po 18h od nabitia 87%.pavel.tresnak píše:Ráno čekám podvědomě budík ... a stále nic. Kouknu na telefon a baterka k.o. Večer 85%. Setkal se s tím někdo?
ano, slopavel.tresnak píše:Bylo možné před GDR3 předat SMS dál (v kontextovém menu po přidržení)? Dnes jsem si všiml poprvé.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů