Windows Phone 8 GDR2 Update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od htcjirka » stř zář 04, 2013 6:00

Ano,prave zminovany 3049...Predchozi byl 3047

Uživatelský avatar
_miv_
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát srp 30, 2013 21:23
Zařízení: Microsoft Lumia 950 & Nokia Lumia 1020

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od _miv_ » stř zář 04, 2013 6:51

htcjirka, ak sa nemylim mal si predtym 1. verziu Amberu a teraz mas uz 3049. Vedel by si napisat co sa zmenilo okrem vydrze baterie?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od htcjirka » stř zář 04, 2013 7:07

Kdepak,3049 jsem mel jako jeden z prvnich diky pristupu na Care Pro,vice jak 3 tydny to bude.Zmeny uz jsem popisoval,nebavi me to porad vypisovat,nezlob se,najdi si me posty..

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 586
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mbelas » stř zář 04, 2013 7:53

Jinak na blizku a pro nektere product kody je uz ke stazeni dalsi aktualizace 3049.0000.1330.xxxx

•Full version of Nokia Glance screen(puvodni v 3047 je stale beta)
•Enhancements to Bluetooth audio, FM radio, and call audio quality
•General performance and usability improvements

Stejny update dostava i Lumia 925


A výdrž oproti FW 3047.0000.xxxxx je tedy vyšší ? Sakra :-)

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od SirTom » stř zář 04, 2013 10:22

Mám po updatu na Amber problém se spouštěním foťáku - když mám jako primární aplikaco Pro Cam tak nefunguje spuštění fotoaparátu tlačítkem, lépe řečeno funguje, ale je nutné nejprve heslem odemknout displej.
Toto dříve nebylo, fotit šlo i se zamčeným displejem. (ono ostatně tímto postrádá smysl rychlé spuštění tklačítkem). Dělá to někomu taky? Je to vlastnost či chyba?

Uživatelský avatar
_miv_
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát srp 30, 2013 21:23
Zařízení: Microsoft Lumia 950 & Nokia Lumia 1020

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od _miv_ » stř zář 04, 2013 10:26

Ked mam telefon vypnuty a podrzim tlacitko spuste fotoaparatu tak sa spusti aplikacia Pro Cam v pohode. To iste ked zapnem displej ale neodomknem obrazovku a stlacim tlacitko spuste fotoaparatu tak sa opat aplikacia Pro Cam spusti. Vsetko rychlo.

Xyz0
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob dub 27, 2013 7:55
Zařízení: Lumia 820

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od Xyz0 » stř zář 04, 2013 10:27

SirTom píše:Mám po updatu na Amber problém se spouštěním foťáku - když mám jako primární aplikaco Pro Cam tak nefunguje spuštění fotoaparátu tlačítkem, lépe řečeno funguje, ale je nutné nejprve heslem odemknout displej.
Toto dříve nebylo, fotit šlo i se zamčeným displejem. (ono ostatně tímto postrádá smysl rychlé spuštění tklačítkem). Dělá to někomu taky? Je to vlastnost či chyba?

to se dá nastavit, nepřehodil to amber na výchozí nastavení?

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mimonaut » stř zář 04, 2013 10:46

3049 za mne:
lepší výdrž na baterii
prakticky zmizely občasné zadrhnutí v animacích dlaždic při skoku z / na homescreen
přibyla možnost zcela odpojit mobilní data, pakliže jsi na wifi (alespoň tak jsem ten kostrbatý překlad pochopil já)

pokud někdo chce flashovat, mám vyzkoušenou plně funkční australskou CV ROM (jestli si dobře pamatuju, je to product code 059Q9P3 ). Nedoporučuji vodafone itaklskou ROM, ta nemá datasense a je zaflákaná bordelem od operátora a holandská vodafone mi pro změnu házela nějakou chybu.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od SirTom » stř zář 04, 2013 11:04

Xyz0 píše:to se dá nastavit, nepřehodil to amber na výchozí nastavení?
O nastavení vím - nastaveno je správně, ale stejně nefunguje..

motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pát pro 11, 2009 21:32
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od motas » stř zář 04, 2013 11:32

Nebude problém s tím spuštěním foťáku právě v hesle na zamykací obrazovce? Když heslo vypneš, jak se to chová?

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od steelspace » stř zář 04, 2013 11:41

Požadování kódu pro odemčení při nastavení Pro Cam (nebo jiné fotoaplikace) je v pořádku. Aplikace by mohla např. odeslat nějaká data přes API bez odemčení, což by byl bezpečnostní problém. Není to bohužel moc ergonomické, ale z hlediska bezpečnosti zcela správné.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od SirTom » stř zář 04, 2013 12:00

aha, takže jestli to chápu dobře, ProCam má více možností než základní kamera a proto je zamčená - tak tím se to asi vysvětluje.
dík

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 586
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mbelas » stř zář 04, 2013 12:14

bude FW 3049 vypuštěn mezi běžné lidi prostřednictvím OTA ? :-) nebo ?

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mimonaut » stř zář 04, 2013 12:31

čert a nokia ví.. :)

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 586
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mbelas » stř zář 04, 2013 13:18

No my tady můžeme jen spekulovat :-) Snad se dostane tato FW mezi lidi

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od steelspace » stř zář 04, 2013 13:20

SirTom píše:aha, takže jestli to chápu dobře, ProCam má více možností než základní kamera a proto je zamčená - tak tím se to asi vysvětluje.
dík
Nejde o možnosti, ale o to, že je to aplikace třetí strany. Kdybych chtěl, mohl bych třeba napsat fotoaplikaci (Lens), která na nějaký skrytý povel zobrazí třeba všechny obrázky z galerie, včetně těch ze Skydrivu nebo emaily apod. A to bez znalosti PINu k telefonu.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mimonaut » stř zář 04, 2013 13:52

jenže jako default si nemůžeš zvolit jakoukoliv aplikaci z lens, ale jen Nokia procam, nebo smartcam

ttt4
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 16, 2013 12:16
Zařízení: Nokia Lumia 920

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od ttt4 » stř zář 04, 2013 17:21

Taktiez som chcel prejst na FW 3049 cez NCS, ale nastal problem pri recovery ked som stlacil start. Vyzera to ako keby pri overovani toho stiahnuteho FW nastal problem a vtedy vypise Recovery failed Unable to get error message. Ja mam aktualne tuto verziu RM-821 VAR EURO2 DE CV BLACK 3047.0000.1326.2001 a stiahol som a snazil sa prejst na tu australsku RM-821 VAR AU CV WHITE 3049.0000.1330.0006( skusal som aj VAR APAC AU CV BLACK ale vysledok rovnaky). Ma niekto podobnu skusenost? Ak by niekto vedel riesenie budem mu vdacny, kedze na nete som odpoved nenasiel. Pripadne ak by niekto vedel o inej ROM, ktora ma datasence. O tuto funkciu totiz nechcem prist a na nete som nasiel uz len VODAFONE, ktore to nemaju.

petermicuda
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát srp 09, 2013 11:10
Zařízení: Nokia Lumia 520

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od petermicuda » čtv zář 05, 2013 15:41

Ahojky, nema niekto moznost otestovat ci mu aktualne funguje softik NaviFirm Plus? Doobeda normalne fungoval a teraz pri spusteni vyhlasuje chybu pri pokuse stiahnut aktualnu databazu :-(

Dakujem

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od Petulinek » čtv zář 05, 2013 16:27

Funguje mi bez problému. Verze 2.3 plus se mi aktualizovala na 2.4

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů