Windows Phone 8 GDR2 Update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od Cheetah007 » úte srp 27, 2013 17:31

Reagoval jsem na htcjirku příspěvek ale dřív než se můj odeslal smazal...

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od Cheetah007 » úte srp 27, 2013 18:52

Ano mel jsem na mysli obnovení po OTA po něm je lepší provést hr.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od htcjirka » úte srp 27, 2013 18:57

Cheetah007 píše:Reagoval jsem na htcjirku příspěvek ale dřív než se můj odeslal smazal...
Co se smazalo/smazal?Muj prispevek tu porad je ;-)
Jinak souhlas,OTA update umi rozprasit telefon a je lepsi nekdy zacit od znova at se jedna o jakoukoliv platformu.

Uživatelský avatar
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte kvě 07, 2013 14:50
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od marduk » úte srp 27, 2013 19:12

takže aby som mal v tom jasno

spravím update cez NSU a pri úvodnom prihlasovaní na účet sa mi stiahnu do telefónu nastavenia, a začnú sa sťahovať aplikácie
jediné čo si upravím je domáca obrazovka
a musím mať aktívne dáta, pretože po preskočení obnovy tá nejde cez wifi?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od htcjirka » úte srp 27, 2013 19:14

Ano,pokud budes chtit po prehrani pres NSU nabidku obnovy,musis zaskrtnout povoleni dat.Wifi je ti k nicemu.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od htcjirka » úte srp 27, 2013 19:46

Pavle ja nemel problem ani predtim,vzdy jsem vyborne slysel a byl vyborne slyset(dle ohlasu protistran),zadne vypadky behem hovoru apod.Spise to budou vylepseni na pozadi,tezko rict,3047 jsem mel velice kratce.Log je k ni jen ten, co jsem sem postoval(BT,Glance Screen atd) + volba/moznost/vypnuti,aby kdyz je telefon na wifi a wifi router z nejakeho duvodu prestane tahat data, tak se telefon automaticky snazil tahat data od operatora,ikdyz byl pripojeny na wifi.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od Petulinek » úte srp 27, 2013 19:50

Obzvláště na to ohledně dat se těším,neví se,kdy bude k dispozici přes NSU?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od htcjirka » úte srp 27, 2013 20:10

No ale znas to,ne u vsech se muze projevit nejaky problem,nastaveni siti operatoru jsou ruzne apod.

petermicuda
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát srp 09, 2013 11:10
Zařízení: Nokia Lumia 520

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od petermicuda » úte srp 27, 2013 20:36

ransot píše:Chcel by som sa spytat majitelov lumie 520 ci sa niekto pokusal robit aktualizaciu Amber cez NSU ?
Na Lumia 520 este GDR2 nie je - iba update urceny pre USA a ako to sledujem, kym nebudu vsetky ostatne Lumie vonku tak 520tka sa update tak skoro nedocka... Nokia si dala cas do konca septembra pre vsetky modely a krajiny, operatorov :-( Dokonca uy aj 620tka je pre krajiny EU, kde je asi podpora CZ a SK :-(

foreteller
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř led 25, 2012 8:50
Zařízení: Nokia Lumia 650

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od foreteller » stř srp 28, 2013 7:00

Chcel by som sa spytat na radu pri update cez NSU mi na Lumia 620 vsetko prebehne , az pokial sa zacne aktualizacia ( t.j. NSU mi povie , ze je update , stiahne ho 1,2 Gb ). Potom mi vyhlasi , ze telefon nie je pripraveny a chybu : Internalerror. Dik

foreteller
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř led 25, 2012 8:50
Zařízení: Nokia Lumia 650

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od foreteller » stř srp 28, 2013 10:25

Ano bateria 100% , Displej svieti - teda odomknuty.

JHSko
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon úno 04, 2013 22:41
Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Bydliště: Velim, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od JHSko » čtv srp 29, 2013 13:46

Kámoš má Lumii 820, operátore ma T-Mobile a GDR2/Amber ještě nedostal, jakto ?? Podle Nokie už by je dostat ale měl ??
http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;

mceza

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mceza » čtv srp 29, 2013 14:02

A je to brand T-mobile nebo nebrandovaná? To, že ji u T-mobile koupil ještě nic neznamená ;)

JHSko
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon úno 04, 2013 22:41
Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Bydliště: Velim, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od JHSko » čtv srp 29, 2013 14:56

Nevím co znamená brandovaná ... ale kupoval jí na alze...
tak to jsem zvědavej kdy ta aktualizace dorazí ... já ji u svého htc 8s měl už 20.7. .. nechápu co nokia zdržuje a nebo operátor

mceza

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mceza » čtv srp 29, 2013 15:03

No tak vidíš. Nokia tedy není "Lumia 820 T-Mobile", ale "Lumia 820 Country Variant". Operátor není rozhodující, rozhodující je, kde ji koupil. Alza nebude prodávat brandované telefony T-mobile...

Nokia to zdržuje, protože narozdíl od HTC má kromě mnohem vyššího počtu telefonů hlavně něco navíc - aktualizaci Amber, což ty ma svém HTC nemáš. A proč to zdržuje? Asi proto, aby neměla tak katastrofální problémy s vypálenými telefony jako HTC...

JHSko
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon úno 04, 2013 22:41
Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Bydliště: Velim, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od JHSko » čtv srp 29, 2013 15:48

Ok,ok. Tak nezbývá než čekat :) Snad to nebude dlouho trvat. Jinak můj htc se zdá být zatím v naprosté pohodě. Snad to tak zůstane.

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od CageJ » čtv srp 29, 2013 19:49

Ja mam L820 z T-mobile a nie je brandovana..

Uživatelský avatar
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 265
Registrován: čtv čer 20, 2013 11:18
Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Bydliště: Brno, South Moravia

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od Daniel Stiegler » pát srp 30, 2013 2:39

Nemůže to už trvat nějak dlouho, bude tu září ne? Nokia referovala, že do konce září budou mít update Amber // GDR2 všechna zařízení.

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 586
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od mbelas » pát srp 30, 2013 5:41

Mám 820 od T-mobile a je brandovaná (pouze logo při startu) a již mám GDR2 - AMBER cca. týden ofiko přes OTA.

220kV
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: čtv črc 25, 2013 12:43
Zařízení: Samsung Wave, Lumia 920 Grey

Windows Phone 8 GDR2 Update

Příspěvek od 220kV » pát srp 30, 2013 12:55

htcjirka píše:Pavle ja nemel problem ani predtim,vzdy jsem vyborne slysel a byl vyborne slyset(dle ohlasu protistran),zadne vypadky behem hovoru apod.Spise to budou vylepseni na pozadi,tezko rict,3047 jsem mel velice kratce.Log je k ni jen ten, co jsem sem postoval(BT,Glance Screen atd) + volba/moznost/vypnuti,aby kdyz je telefon na wifi a wifi router z nejakeho duvodu prestane tahat data, tak se telefon automaticky snazil tahat data od operatora,ikdyz byl pripojeny na wifi.
Problém s tím, že přestanou téct data z wifiny i když se telefon tváří, že je připojený je chyba systému, telefonu nebo routeru?

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 39 hostů