Nastavení aplikací se ztrácí

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od hujer » stř kvě 30, 2012 7:48

To je teda pech...
Mi osobně se to stalo jen jednou jedinkrát a to ještě nevím, jestli to nebylo nějakými mými testy nebo co, jelikož se to projevilo jen v mnou vyvíjené/testované aplikaci. Každopádně jak víme, nejsi v tom sám. Co je ale divné, jsou to takřka vždy jen stroje HTC jako Titan/Radar.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od icepoint » stř kvě 30, 2012 8:11

to Petulinek : mne se jen asi třikrát změnila barva week view z modré dlaždice na oranžovou. V počátcích aplikace. Teď funguje vše bezvadně, v tomhle směru. mám problém s prodlevou při zahájení hovoru, wifi bug a včera se mi při zahájení telefonování titán 2krát kousnul tak, že pomohlo až vyndání baterie- co bych dělal s telefonem bez možnosti vyndat baterku netuším. Takže půjde na reklamaci taky. Nemyslím si, že to je systémem- tvůj problém, máš spíš pech na vadný kus telefonu, reklamoval bych znova, při opakované závadě lze odstoupit od smlouvy a získat buď - slevu, nový přístroj, zpět peníze- je to pak tvá volba.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od Petulinek » stř kvě 30, 2012 8:25

No čekal bych že pokud je nový motherboard, t.j. vlastně všechno, že to pojede bez problému. Dám tomu pár dní čas a uvidím,kdyžtak bude opět reklamace. A vezmu nějaký Android (třeba Sensation XL se kterým jsem si teď tři týdny hrál a leží mi doma) a bude klid. Jinak problém s prodlevou při zahájení hovoru mám celou dobu...

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od nofu » stř kvě 30, 2012 10:52

Tůhle jsem si všiml, že se ztratilo nastavení ve chvíli, kdy nešely spustit Games a musel jsem kvůli tomu restartit.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od icepoint » stř kvě 30, 2012 12:45

to Petulinek - tzn. ,že výměna desky problém s prodlevou neodstranila ?? Pak nic reklamovat nebud, asi bych pouze dostal nový kryt za svůj poškrábaný. Wifi bug máš či ne? Resp., pokud jsi měl, zmizelo to po výměně desky?

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od Petulinek » stř kvě 30, 2012 12:47

Ne neodstranila, je tam furt... Nevím co myslíš WiFi bugem... WiFi mi maká jak má,ale je fakt, že ho používám minimálně, to vypínání WiFi při zhasnutém displeji je takový fail, že to ani nemá cenu zapínat...

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od icepoint » stř kvě 30, 2012 13:06

wifi bugem mysím to, že když přijdu domů a mám zappnuté wifi - u mně standart, tak se sice připojí, ale sem tam, přestane wifi reagovat, prostě se nedostaneš na net, nic nezaktualizuješ, a to i když s telefonem pracuješ. Jediné co pomáhá- dočasně- vypnout a zapnout wifi - trvale řešení- pomůže vypnout GSM Data- pak ovšem, zapomeneš li je zapnout a odložíš foun, on se uspí, wifi data se odpojí a gsm máš odpojené a jsi bez datového připojení- viber, im plus, aktualizace počasí, polohy a další. tak jsem to myslel.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od Petulinek » stř kvě 30, 2012 13:27

Aha,tak to bohužel fakt nevím.Jak jsem psal,WiFi používám jen velmi zřídka,pustím,stáhnu co chci,vypnu,žádný problém jsem nepotkal.Ale stává se mi,třeba zrovna před chvílí,že nezávisle na WiFi,které jsem ani nezapnul mi najednou nejely data.Nevím zda to bylo sítí nebo founem,stačilo zapnout Flight mode a vypnout a už je to OK.Až to bude makat jako na Androidu,že WiFi bude makat stále,budu to používat rád,takhle je to k prdu

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od Petulinek » čtv kvě 31, 2012 8:33

Jen pro zajímavost - dnes po ránu (na noc byl foun ve flight modu) opět vyresetována nastavení některých aplikací - GMaps a WeekView opět oranžové a nenastavené. Chjo já s tím krámem asi šlehnu z okna...

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od Flynn » čtv kvě 31, 2012 8:47

To vypadá na to, že tu opravu pěkně odflákli a měl bys požadovat nový telefon. Teď už je to zbastlené někde v servisu a nikdo to nedá dohromady.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od Petulinek » čtv kvě 31, 2012 9:09

Asi jo,i když bych čekal,že výměna motherboardu to vyřeší,neumím si představit,co jiného by to mohlo dělat,když jsou nový střeva...

Tak jsem flashnul nejnovější originál ROMku (ze servisu dorazila verze win 7740) a kupodivu se vše zdá být OK, heuréka.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

Nastavení aplikací se ztrácí

Příspěvek od dark_hood » sob črc 14, 2012 8:59

zdravím. v aplikácii music jet som mal v ofline režime cez 300MB hudby. pár dní na to appku spustím a tú stiahnutú hudbu nevidí, tvári sa, že tam nič nie je. môžem ju len znovu stiahnúť. pritom tých 300MB je stále zožratých :-D

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů