Facebook CHAT- online stav
Počet webových stránek se nedá už spočítat. Vyjmenovávat se mi je nechce. Ale tím, že jsi našla tento web, tak víš minimálně ještě o smartmania.cz.
- karelchadim
- stálý přispěvatel
- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
http://touch.facebook.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://m.facebook.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://m.facebook.com" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle me taky zajima, na BB to bez prolemu slo, na WP8 jsem na to neprisel, pokud to tedy nejak lze udelat...blikcvak píše:Ahoj,
můžu se zeptat zda jde nastavit "invisible" stav pro chat na FB? Tzn.
- nechci abych furt svítil ONLINE na FB ( chtěl bych být jakoby neviditelný )
- chci aby mi chodili zprávy
Na WP7 je několik stavů, ale nepochopil jsem k čemu jsou.. ( když nastavim offline/zobr.jako offline tak zprávy nechodí, když cokoliv jiného, tak svítim jak žárovka)
Díky
Už to tu někde padlo. Ty jiné stavy jsou pro Windows Messenger. Na FB nefungují.
Zdravím mám otázku. mám integrovaný facebook do lumia 820.Mám stále zapnutý 3g internet 150MB měsíčně. Chat je prima jen se mi stále stahují informace a fotky od všech uživatelů.Je možné nějak regulovat připojení k facebook aniž bych musel vypínat připojení k internetu. Anebo nastavit stahování jen při wifi jako tomu je na androidu. Děkuji všem za názor nebo odpověď.
- Manek49
- smartguru
- Zařízení: iPhone 5C
Poslední dobou se mi stává, že se mi sám od sebe přenastavý stav z online na skrytý, dokonce kolikrát i uprostřed "rozhovoru". Máte někdo podobnej problém? Dost mě to štve...
-
- už mám dva příspěvky
- Zařízení: lumia 820
Pěkný den,
před pár dny jsem migroval z iOS na WP a vše funguje skvěle, jen mám problém s integrovaným facebookem. Pokud tomu dobře rozumím, ve zprávách je pouze chat, tzn. že pokud mi člověk napíše ze svého účtu, na kterém má chat vypnutý, nepřijde mi upozornění? Druhým problémem je samotná aplikace facebook pro WP- z té mi projistotu nechodí upozornění vůbec, což ve výsledku znamená, že pokud mi někdo pošle zprávu na facebooku, vůbec mě na to telefon neupozorní, byť jsem si push notifikace zapnul a samozřejmě jsem si přidal dlaždici na domovskou obrazovku, abych případné upozornění viděl.
Stále však doufám, že něco dělám špatně, protože tento stav se mi nezdá moc dobrý. Předem díky za jakékoliv tipy nebo rady.
před pár dny jsem migroval z iOS na WP a vše funguje skvěle, jen mám problém s integrovaným facebookem. Pokud tomu dobře rozumím, ve zprávách je pouze chat, tzn. že pokud mi člověk napíše ze svého účtu, na kterém má chat vypnutý, nepřijde mi upozornění? Druhým problémem je samotná aplikace facebook pro WP- z té mi projistotu nechodí upozornění vůbec, což ve výsledku znamená, že pokud mi někdo pošle zprávu na facebooku, vůbec mě na to telefon neupozorní, byť jsem si push notifikace zapnul a samozřejmě jsem si přidal dlaždici na domovskou obrazovku, abych případné upozornění viděl.
Stále však doufám, že něco dělám špatně, protože tento stav se mi nezdá moc dobrý. Předem díky za jakékoliv tipy nebo rady.
Manek49, nemas nastavene udalosti v kalendari a stav "busy"?
- Manek49
- smartguru
Ne ne, to namam, je zajímavý, že co jsem to sem napsal, tak se to ještě neodpojilo 

na tohle jsem doteď taky nepřišel, proč se neukáže došlá zpráva na dlaždici FB....asi chyba aplikace jinak nevímgarden.brd píše:Pěkný den,
-
- už mám dva příspěvky
- Zařízení: lumia 820
Aha, to je zvláštní, pořád jsem doufal, že jen něco dělám špatně. Je tedy nějaká alternativa za fb messenger, který je pro iOS a Android?
-
- přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 920
Včera sem si všimnul, že mi blbnou zprávy (chat) z facebooku, prostě mi nějaká přijde nějaká ne, spíš víc zpráv nepřijde. Setkali jste se s tim taky někdo?
-
- přispěvatel
- Zařízení: Samsung OmniaPro B7330
Re: Facebook CHAT- online stav
Stretol som sa aj ja. Bohuzial, neviem popisat symptomy. Proste zda sa to byt nahodne. Predpokladam problem s Microsoft-ovym notifikacnym centrom.FraDiavolo píše:Včera sem si všimnul, že mi blbnou zprávy (chat) z facebooku, prostě mi nějaká přijde nějaká ne, spíš víc zpráv nepřijde. Setkali jste se s tim taky někdo?
Posledni dobou ten problem mam taky.
Nedavno jsem si nainstaloval aplikaci facebook primo od microsoftu. A nevim jestli to nezacalo blbnout od te doby.
Do te doby vse normalne fungovalo. Kdyz nekdo napsal na fb, pres integrovany chat to prislo a normalne jsem mohl chatovat.
Ted mi nekdo napise, prijde mi treba prvni zprava a kdyz odepisu a cekam na odpoved, tak uz nic dalsiho chat nezobrazi :-/
V fb aplikaci vsechno jde, ale kdyz uz to ma tuto vymozenost, tak se mi furt nechce zapinat FB.
Nema nekdo nejakou radu?
Nezabrali zadne prepnuti na offline/online,vypnout/zapnout tel./chat,Odebrani uctu FB nasledne pridani, odinstalace aplikace FB atd...?
Docela me to stve, dost jsem to pouzival.
Jestli zase bude jedina pomoc HR telefonu, tak vsechna cest WP
Nedavno jsem si nainstaloval aplikaci facebook primo od microsoftu. A nevim jestli to nezacalo blbnout od te doby.
Do te doby vse normalne fungovalo. Kdyz nekdo napsal na fb, pres integrovany chat to prislo a normalne jsem mohl chatovat.
Ted mi nekdo napise, prijde mi treba prvni zprava a kdyz odepisu a cekam na odpoved, tak uz nic dalsiho chat nezobrazi :-/
V fb aplikaci vsechno jde, ale kdyz uz to ma tuto vymozenost, tak se mi furt nechce zapinat FB.
Nema nekdo nejakou radu?
Nezabrali zadne prepnuti na offline/online,vypnout/zapnout tel./chat,Odebrani uctu FB nasledne pridani, odinstalace aplikace FB atd...?
Docela me to stve, dost jsem to pouzival.
Jestli zase bude jedina pomoc HR telefonu, tak vsechna cest WP

vyřešil někdo ty problémy s "NE"chodícíma zprávama z integr. FB? Poslední dobou se mi dost často stává, že v průběhu konverzace prostě přestanou chodit zprávy nebo mi nepříjde žádná i když jsem online. Celkem mě to se*e, hlavně že se MS chvástá skvěle integrovanýma soc. sítěma..
zdravim , včera sem ten telefon rozbalil...myslim že sem se s nim docela rychle sžil ale přesto že sem propojil fb s windows live tak mi telefon nezobrazí lidi na fb co jsou online a oni neviděj mě...můžu jim napsat , přijde jim to ale odpověď mi na telefon nedorazí...co s tim ?
Nejspis je nejaky problem - chybejici online lidi hlasi spousta uzivatelu... Navic uplne stejny problem je v aplikaci Lide ve Windows 8...
Bejby: Snad zbytečná otázka, ale jsi online, že? Tím myslím ve zprávách po kliknutí na tu "postavičku" máš vybrán stav online.
EDIT: Teď koukám, že i mě to píše "Nikdo není online"
EDIT: Teď koukám, že i mě to píše "Nikdo není online"

- Manek49
- smartguru
Jak už jsem tu včera psal, "nikdo není online" hlásí dokonce i IM+ 

jojo jasně sem online ...občas mi to vyhodí třeba 2-3 lidi (online jich mam na pc třeba 40) ale jak to nakliknu tak mi to zmizí...před chvilkou mi psal brácha na pc a zazvonil mi i telefon i PC ale jinak je to mrtvý