Název operátora O2-CZyyyyyyy

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
pajousek
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř srp 24, 2011 9:40
Zařízení: HTC 7 Pro

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od pajousek » stř srp 24, 2011 9:43

Ahojte,

včera mi došel HTC 7 Pro a hned jsem jej s nadšením začal používat ... nicméně mi po první aktualizaci (na 7008, tušímže?) k názvu operátora přiskočilo 'yyyyyyyyy' a s následujícími updaty to nezmizelo.
Nyní mám release od DFT s buildem 7713, ve kterém se tato chyba projevuje také. Uvažuju, že bych downgradnul zase na 7004 a hodil si oficiální mango betu pro vývojáře (7712), do které mi přišla pozvánka pár hodin po upgradu na DFT 7713. Ale pochybuju, že by to pomohlo.

Setkal se s touto chybou také někdo? Řešili jste ji? Vím, že je to spíše kosmetická vada ... ale taková nepříjemně kosmetická vada. :)

ahojakkk
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv čer 15, 2006 11:46

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od ahojakkk » stř srp 24, 2011 10:11

To mi dělají WP od začátku a bez výjimky :)

Uživatelský avatar
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 168
Registrován: úte lis 03, 2009 2:39
Zařízení: LG Optimus 7
Bydliště: Liberec

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od geronimo_cz » stř srp 24, 2011 10:14

jednou sem to mel taky.. stacilo znovu nacist profil operatora, restartovat telefon a od ty doby je klid..

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Název operátora O2-CZyyyyyyy nebo T-Mobile-CZyyyyyyy

Příspěvek od Jiří Hrma » stř srp 24, 2011 10:19

geronimo_cz: Co přesně myslíš tím opětovným načtením profilu operátora? Mně to také dělaly všechny WP7 telefony, které jsem testoval (T-Mobile-CZyyyyyyy).

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 635
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od chmeldas » stř srp 24, 2011 10:33

Asi má štěstí, ale já se s tímhle problémem na telefonu nesetkal. Korektně mi zobrazuje Vodafone CZ i po všech aktualizacích a nahrání Manga.

pajousek
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř srp 24, 2011 9:40
Zařízení: HTC 7 Pro

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od pajousek » stř srp 24, 2011 10:52

Dělají všechny? Ah :D Zajímavé je, že jsem nic nevygooglil ... ale také je možnost, že jsem zadal blbý počet yyyyy.

Teď mě spíš zajímá, co za bug to způsobuje. :D

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od Standa99 » stř srp 24, 2011 10:57

........

Uživatelský avatar
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 168
Registrován: úte lis 03, 2009 2:39
Zařízení: LG Optimus 7
Bydliště: Liberec

Název operátora O2-CZyyyyyyy nebo T-Mobile-CZyyyyyyy

Příspěvek od geronimo_cz » stř srp 24, 2011 10:59

Jiří Hrma píše:geronimo_cz: Co přesně myslíš tím opětovným načtením profilu operátora? Mně to také dělaly všechny WP7 telefony, které jsem testoval (T-Mobile-CZyyyyyyy).
u lg pres mfg .. pokud mas brandovanej telefon (ja treba vodafone DE), tak mi nesel nastavit internet a mms.. takze sem si pres mfg musel nacist profil operatora.. u htc na tom princimu funguje connection setup myslim.. pokud to nedela to, tak by treba mohl bejt problem jeste ve stari sim.. pokud mas nejakou xy let starou.. ale to me ted jen tak napadlo..

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od Krayzie » stř srp 24, 2011 12:09

Mne to robi ked zmenim "Settings -> System -> Region & Language -> System Locale" na SVK (ine som neskusal). Staci ked tam mam nastavene English (ci uz US alebo UK) a je po probleme.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od Jiří Hrma » stř srp 24, 2011 12:47

Krayzie: to vím, že to způsobuje nastavení v Region settings, psal jsem to kdysi ve fóru, když vyšlo NoDo, ale právě jsem čekal, že to už opraví, nicméně ono to dělá jen někomu. Zkusím ještě jednu novější SIM co tu mám a uvidíme (jak psal geronimo_cz)

pajousek
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř srp 24, 2011 9:40
Zařízení: HTC 7 Pro

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od pajousek » stř srp 24, 2011 13:18

Já osobně mám SIM z května '11, když jsem k O2 přecházel. Takže to asi dělá blbý bug v locales? Ale tak ... žít se s tím dá :)

Uživatelský avatar
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 168
Registrován: úte lis 03, 2009 2:39
Zařízení: LG Optimus 7
Bydliště: Liberec

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od geronimo_cz » stř srp 24, 2011 13:44

ja mam sim cca 5 let starou.. vsechno krom vyhledavani bingu mam nastaveny na cz... a fuguje mi to, takze tim to nebude si myslim..

Uživatelský avatar
batt
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 08, 2006 19:12
Bydliště: Praha

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od batt » sob srp 27, 2011 16:26

O2-CZyyyy se mne udělalo jak u HD7 tak i Omnie7. Řešení je jednoduché, stačí vyndat SIMku, zapnout telefon bez ní, pohrát si s netem přes wifi, po vypnutí kartu vložit a mělo by se to načíst bez "yyyy". U mne toto v obou případech zafungovalo.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od mberdych » sob srp 27, 2011 16:51

Nikdy jsem podobny problem nemel, HTC 7 Pro.

Uživatelský avatar
batt
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 08, 2006 19:12
Bydliště: Praha

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od batt » sob srp 27, 2011 17:10

.. někdy to skutečně SIM od O2 udělá, mne jak sem psal asi třikrát u dvou z pěti mobilů s WP7.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od htcjirka » sob srp 27, 2011 17:14

Mohu potvrdit,take O2 a u HTC 7 Pro jsem zaznamenal stejny problem.

Uživatelský avatar
UglyBastard
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř srp 17, 2011 18:00
Zařízení: HTC Windows Phone 8S

Název operátora O2-CZyyyyyyy

Příspěvek od UglyBastard » úte zář 06, 2011 17:13

Mně se stalo to stejný, když jsem nastavil v region & language nastavil všechno na czech, ale když se dá system locale na English, problém je vyřešen a nic se tím nezmění.

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 hostů