Máte už NoDo update?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: stř led 14, 2009 21:07
Zařízení: HTC HD7 :)
Bydliště: Slovakia, Púchov :)

Máte už NoDo update?

Příspěvek od 007ToMMaS » stř dub 27, 2011 20:48

upgrade od chevron by som sa neobáal... ;)

Uživatelský avatar
onetux
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: čtv led 20, 2011 10:27
Zařízení: Samsung Omnia 7

Máte už NoDo update?

Příspěvek od onetux » stř dub 27, 2011 22:05

Tak konečně se to pohlo i u T-mobile CZ a za pár dní se začne distribuovat NoDo oficiální cestou :)

http://windowsteamblog.com/windows_phon ... tatus.aspx

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Jiří Hrma » stř dub 27, 2011 22:28

Paráda, tak to je dobrá zpráva pro všechny, kteří na update ještě čekají a nehodili si ho do telefonu "jinou cestou".

Yowda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv dub 28, 2011 9:23
Zařízení: HTC HD7
Bydliště: Dvůr Králové n/L

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Yowda » čtv dub 28, 2011 9:29

Já sem si přednedávnem koupil Samsung Omnia 7 a při instalaci Zune mi to hlásilo dostupnost update.Tu sem odmítl kvůli kauze problém se Samsungy.Od té doby mi jak foun,tak i Zune nic nehlásí. :-( Není problém např. v lokalizaci,kdy ve founu mám ČR a účet pod USA??

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Máte už NoDo update?

Příspěvek od jacek » čtv dub 28, 2011 10:16

Yowda : s tím odmítnutím jsme na tom stejně a s totožným výsledkem. Co už jsem proto udělal : HR telefonu, nahrál zpět ROM 7004....pre_NODO nabídnuto(aktualizováno). Včera jsem přehrával widle, nainstaloval ZUNE do čistého PC a nic se neděje....takže už fakt nevím :???:
edit : nejsme v ,,tom" sami : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1046354" onclick="window.open(this.href);return false; a tady : http://windowsteamblog.com/windows_phon ... tatus.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Yowda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv dub 28, 2011 9:23
Zařízení: HTC HD7
Bydliště: Dvůr Králové n/L

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Yowda » čtv dub 28, 2011 10:59

no to je hrůza ... rád bych taky věděl,jak vypadají systémová označení oněch updatů?Jak jsou ve founech označena?
:evil: no to je bomba ... a na ofic. stránkách MS mají u ČR přípravu pro distribuci update,jak Feb. tak i March ipdate !!!

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Máte už NoDo update?

Příspěvek od jacek » čtv dub 28, 2011 11:12

Yowda píše:rád bych taky věděl,jak vypadají systémová označení oněch updatů?Jak jsou ve founech označena?
no, jestli jsem tě správně pochopil, tak : 7004 - základ, 7008 - pre_NODO, 7390 - NODO

Maddogg
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv bře 05, 2009 10:10
Zařízení: Omnia 7

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Maddogg » čtv dub 28, 2011 14:25

Jak to je v současné době s NODO u omnie? Mám 7008 což je tedy asi před NODO a žádný další update mi zune nenabídl...

//edit: aha už to vidím update byl stažen samsungem na dobu neurčitou.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Máte už NoDo update?

Příspěvek od jacek » čtv dub 28, 2011 14:40

@Maddogg: o dva příspěvky výše je asi odpověď .

Yowda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv dub 28, 2011 9:23
Zařízení: HTC HD7
Bydliště: Dvůr Králové n/L

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Yowda » čtv dub 28, 2011 22:44

jacek píše:
Yowda píše:rád bych taky věděl,jak vypadají systémová označení oněch updatů?Jak jsou ve founech označena?
no, jestli jsem tě správně pochopil, tak : 7004 - základ, 7008 - pre_NODO, 7390 - NODO
jojo ... přesně to sem myslel ... díky ;)

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv dub 28, 2011 23:46) --

a kde si našel tu noticku o blokaci samsungu?

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Máte už NoDo update?

Příspěvek od jacek » pát dub 29, 2011 5:40

Yowda : tady : : . Potěšující zpráva, odpovídá borec z MS, Michael Stroh(strojově přeloženo) :
http://windowsteamblog.com/windows_phon ... x#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
OK, jsem se ptal na technické otázky několik z vás se podávání zpráv a tady je to, co jsem:

@ Ericsansone et. al:. Ano, jsme dočasně přestala posílat aktualizace Omnia7s. Tým objevil technický problém s aktualizační balíček pro tento model. Práce stanovení a testování balíku je téměř hotovo, a tým doufá, že obnoví dodávky aktualizaci brzy. Když jsem se dozvědět více o načasování, budu předávat ji dál.

Yowda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv dub 28, 2011 9:23
Zařízení: HTC HD7
Bydliště: Dvůr Králové n/L

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Yowda » sob dub 30, 2011 12:05

joj díky ... to je celkem potěšující zpráva ... doufám,že to bude makat ;)

Uživatelský avatar
skuhrovec17
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte kvě 17, 2011 14:20
Zařízení: ZTE Tania

Máte už NoDo update?

Příspěvek od skuhrovec17 » čtv kvě 19, 2011 16:22

Ahoj, zkouším uz po nekolikaty update, ale pokazdy mi to napise: ,, UPDATE ERROR, your device wasn´t update, error code 801812c1" CO TO JE?????

Uživatelský avatar
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pát kvě 13, 2011 14:21
Zařízení: Omnia W

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Fixie » čtv kvě 19, 2011 16:25

mrkni sem:

http://support.microsoft.com/kb/2484484#801812C1" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
skuhrovec17
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte kvě 17, 2011 14:20
Zařízení: ZTE Tania

Máte už NoDo update?

Příspěvek od skuhrovec17 » čtv kvě 19, 2011 16:35

To bude ono, ale skončil jsem u 3,...: ??? Urgency ???
,, prepisete" mi to prosim do cestiny???

Uživatelský avatar
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pát kvě 13, 2011 14:21
Zařízení: Omnia W

Máte už NoDo update?

Příspěvek od Fixie » čtv kvě 19, 2011 17:22

Určitě ti pomůže:

translate.google.com - na překlady
google.com - na základní dotazy

Uživatelský avatar
skuhrovec17
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte kvě 17, 2011 14:20
Zařízení: ZTE Tania

Máte už NoDo update?

Příspěvek od skuhrovec17 » čtv kvě 19, 2011 17:28

to uz jsem taky zjistil, ale ja myslim celou trojku... je to hrozne napsany. ja pouze nevim v jakym okamziku mam zmacknout ,, fotoaparat"

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Máte už NoDo update?

Příspěvek od jacek » čtv kvě 19, 2011 17:40

Zmáčkni fotoaparát a drž, dokud se ti neobjeví kýžená obrazovka.....nic na tom není :wink:
edit : strojový přepis : Stiskněte a podržte Napájenítlačítko 5 sekund, dokud se nezobrazí zpráva Rozloučení!Zobrazí se.
Stiskněte klávesuNapájenítlačítko znovu zapněte telefon. Jakmile telefon zapne a Urgency, stiskněte a podržteFotoaparáttlačítko, dokud se zobrazí následující obrazovka "Připojení k PC". Může trvat chvíli to objevit. Jakmile se zobrazí na obrazovce, mohou uvolnitFotoaparáttlačítko.

překlad : Stiskni a drž stlačené tlačítko napájení (vypnutí founu), dokud se nezobrazí zpráva Goodbay. Hned po vypnutí znovu zmáčni ono tlačítko a rychle zmáčni a drž tlačítko fotoaparátu(obě tlačítka jsou zmáčklá!) do té doby, než se zobrazí potřebná obrazovka(chvíli to trvá, trpělivost)....hotovo cvancig :-). Dále postupuj dle návodu.

Uživatelský avatar
skuhrovec17
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte kvě 17, 2011 14:20
Zařízení: ZTE Tania

Máte už NoDo update?

Příspěvek od skuhrovec17 » čtv kvě 19, 2011 19:00

Díky moc... (jsem pouze nepochopil: drzet obe tlacitka najednou...) Doufam ze to updatuji. :)

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů