Lagovanie,pomale nacitanie tiles
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Já jsem teda WP8 nikdy vlastně pořádně neměl, ale ani na L930 (WP8.1 GDR1) ani na L1520 (WP8.1) na obou Cyan se mi nic podobného neděje a všechno běží na jedničku
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Souhlas, děje se mi to samé na L920. Zkoušel jsem možnosti typu nahrát cyan -> HR -> Dev. Preview -> HR nebo nahrát cyan, hned na to Dev. Preview -> HR, jinou ROM s dalšími kombinacemi a pořád se to děje. Teď tam mám tedy českou verzi, na to hozený dev. preview... Někde tady (?, možná kecám) jsem četl, že by snad pomohlo z plochy smazat dlaždice a znovu je tam připnout. To jsem udělal a zatím to není tak strašný, ale to je možná placebo efekt.
Hodně často se mi to stávalo, když jsem měl puštěný internet explorer, zamkl jsem telefon. Po čase odemknul a ťapl na Start. To seknutí prostě nezkousávám a doufám, že to někdy hodlají vyřešit, nejpozději vydáním GDR2.
Jo a to samozřejmě dělalo i bez DP, takže řeči typu "nemáte si instalovat vývojářskou verzi" odpadají.
Na rychlost 8.0 to momentálně nemá ani omylem.
Hodně často se mi to stávalo, když jsem měl puštěný internet explorer, zamkl jsem telefon. Po čase odemknul a ťapl na Start. To seknutí prostě nezkousávám a doufám, že to někdy hodlají vyřešit, nejpozději vydáním GDR2.
Jo a to samozřejmě dělalo i bez DP, takže řeči typu "nemáte si instalovat vývojářskou verzi" odpadají.
Na rychlost 8.0 to momentálně nemá ani omylem.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Nj, takze se vratit zpet na WP8 dokud to ms neopravi, ty behaly opravdu dobre, z 8.1 jsem mel smisene pocity, neco lrpsi neco horsi ale drive temer nezname lagy se u nich zacaly objevovat.
Mozna se to u me tehdy chovalo podobne, ale dlouho jsem tu verzi nepouzival a hned se vratil na predchozi.
Mozna se to u me tehdy chovalo podobne, ale dlouho jsem tu verzi nepouzival a hned se vratil na predchozi.
to som pisal ja , vtedy to zafungovalo :DSmetyCZ wrote: Někde tady (?, možná kecám) jsem četl, že by snad pomohlo z plochy smazat dlaždice a znovu je tam připnout. To jsem udělal a zatím to není tak strašný, ale to je možná placebo efekt.
ako pisem,da sa z toho vyjst rozne..bud znovu spustenim uz spustenej minimalizovanej apky,alebo zmazanim ikony..alebo porste nejak tak..je to velmi divne,VOBEC SA TO NEDEJE STALE..A FURT TAKTO BLBNU LEN NON-MS DLAZDICE a ano vacsinou po pechode z MS apky na homescreen..ale uz sa mi stalo aj naopak
Z toho mi vypliva,ze je to jasny bug v systeme,nieco koliduje s apkami 3 stran..
napisal by si prosim ta,akym appkam, ti takto miznu dlazdice ? mozno to bude mat na vine len jedna
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
mě to možná reaguje trochu pomaleji OBČAS na 820, ale přičítm to tomu, že mám 32GB kartu Class 4 a data jsou na ní. Proto se třeba už nedá hrát některé hry - cuká to. Asi budu muset jít do Class 10
-
AIKON
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
Čumím.... Na 1020 ale ani 720 a 920 nic takového nepozoruji..... To bude někde něco špatně - nějaká aplikace nebo chybka při aktualizaci....
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Aj, pardon, nechtěl jsem citovat někoho bez copyrighturelouth wrote:to som pisal ja , vtedy to zafungovalo :DSmetyCZ wrote: Někde tady (?, možná kecám) jsem četl, že by snad pomohlo z plochy smazat dlaždice a znovu je tam připnout. To jsem udělal a zatím to není tak strašný, ale to je možná placebo efekt.
ako pisem,da sa z toho vyjst rozne..bud znovu spustenim uz spustenej minimalizovanej apky,alebo zmazanim ikony..alebo porste nejak tak..je to velmi divne,VOBEC SA TO NEDEJE STALE..A FURT TAKTO BLBNU LEN NON-MS DLAZDICE a ano vacsinou po pechode z MS apky na homescreen..ale uz sa mi stalo aj naopak
Z toho mi vypliva,ze je to jasny bug v systeme,nieco koliduje s apkami 3 stran..
napisal by si prosim ta,akym appkam, ti takto miznu dlazdice ? mozno to bude mat na vine len jedna
Teď mi tak nějak po ránu došlo, že asi každý myslíme něco jiného. Mě konkrétně to dělá, že při návratu na hlavní obrazovku se celá ta animace zadrhne, ne nějaká dlaždice, ale komplet všechno. Je to takovej minizásek. Bejt na androidu, tak cajk. Ale po naprosto plynulé 8.0 verzi mi to prostě trhá rodidla. Nicméně ten tvůj postup asi pomohl. Ale když pustím ten IE, kliknu na nějaký odkaz, aby se načetl, rychle zamknu telefon, počkám pár sekund, odemknu a chci se vrátit na plochu, tak tam to zpomalení/zadrhnutí prostě je...
mne sa nic nezadrhava,len obcas neskor nacitaju niektore dlazdice
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Na 1020 ani na 930 tento problem nemam.Kolega ma 720, druhy 520 a problem s tim maji.Zatim jsem to videl tedy jen na 512MB zarizeni.1520 tu nema nikdo.
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Jak nemá?
Mám a psal jsem výše....
Mám a psal jsem výše....
S tímhle jsem se nepotkal ani na L920, kterou jsem měl přes rok, ani na L1520 v současnosti
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja myslim u nas v praci, ze ji nikdo nemaTomSoft wrote:Jak nemá?![]()
Mám a psal jsem výše....
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Taky se mi při vracení z app na start menu občas (třeba 2x z 10) trošku zadrhne animace. Ale mám vždycky obnovenou full zálohu, takže to může být i nějaká kolize, ale tahat vše znovu ? naaaah :( moc práce.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
jsem na to stejne jako maxxz...
zadrhnutie animacie by mi az tak nevadilo..len to docitanie ikon dlazdic ma stve..ale stava sa to velmi malo..ale stava !
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Nieco podobne som mal na L920 DP.
Downgrade na 8.0 (ak mate DP), nahodit cyan a hnet po nahodeni HR. A odvtedy je vsetko vporiadku
Na Lumiji 820, 520 nebol ani nieje ziadny problem (tam ani nebol DP)
Downgrade na 8.0 (ak mate DP), nahodit cyan a hnet po nahodeni HR. A odvtedy je vsetko vporiadku
Na Lumiji 820, 520 nebol ani nieje ziadny problem (tam ani nebol DP)
Myslim, ze sa nejedna o ziadnu koliziu s backupom, kedze aj mne animacia pri navrate na domovsku stranku zvykne obcas drhnut a po poslednom HR som ziadnu obnovu zo zalohy nerobil.maxxz wrote:Taky se mi při vracení z app na start menu občas (třeba 2x z 10) trošku zadrhne animace. Ale mám vždycky obnovenou full zálohu, takže to může být i nějaká kolize, ale tahat vše znovu ? naaaah :( moc práce.
Mam pocit, ze cim viac funkcii/zmien v OS, tym horsi uzivatelsky zazitok. Zlate WP7! Sice toho vela WP7 nezvladlo, ale uzivatelsky zazitok to bol paradny. U WP7 ziadne restarty, ziadne zadrhely, ziadne problem. Na WP8 sa mi telefon samovolne restartoval 2-3x tyzdenne, od WP8.1 sice ziadny samovolny restart, ale vynutenych restartov som uz mal niekolko (najcastejsie sposobenych vytuhnutim IE), pritom s WP7 som telefon nerestartoval snad rok.
-
htcjirka
- smartmaniak

Uz neni potreba downgrade na WP8.Uz se stahne pres net rovnou Cyan.Downgrade na 8.0 (ak mate DP), nahodit cyan
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Dělá to i na čistém systému.maxxz wrote:Taky se mi při vracení z app na start menu občas (třeba 2x z 10) trošku zadrhne animace. Ale mám vždycky obnovenou full zálohu, takže to může být i nějaká kolize, ale tahat vše znovu ? naaaah :( moc práce.
Zacina ma to pekne srat a hlavne tym,ze to nema poriadny system,nevypada to,ze by nestihal hardware pretoze .
Priklad: Mam minimalizovane dve apky..z jednej ked stlacim home tlacitko tak sa ikony zobrazia ok,z druhej opozdene..a tie ikony su furt ine. Keby nestihal HW ,tak to robi pri navrate vzdy.Vzdy to robi ale pri navrate z uplnej inej app.. hrozny bordel..Toto je bug ako hrom.
teraz sa mi stalo,ze tie ikony nabehli az asi po 10 sekundach..rovnako aj v zozname aplikacii..a telefon sa zacal hriat
Priklad: Mam minimalizovane dve apky..z jednej ked stlacim home tlacitko tak sa ikony zobrazia ok,z druhej opozdene..a tie ikony su furt ine. Keby nestihal HW ,tak to robi pri navrate vzdy.Vzdy to robi ale pri navrate z uplnej inej app.. hrozny bordel..Toto je bug ako hrom.
teraz sa mi stalo,ze tie ikony nabehli az asi po 10 sekundach..rovnako aj v zozname aplikacii..a telefon sa zacal hriat