Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » ned lis 07, 2010 14:28

Zajímavé, já počeštil SENSE pomocí cabu Bod č. 52 a žádný problém. Pokut jste sense počeštily jen přes registry je to možné. Zkuste ten cab.
Žádné zdvojené fotky a ani jiné problémy nemám.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od slawski » ned lis 07, 2010 18:50

:) Ahoj s ROM 3.14 Jsem v celku spokojen, předtím Miriho v podpisu. Chybí mi Opera z té ROM zobrazovala videa př. na živě.cz po kliknutí mě automaticky přepla do app. YOUTUBE to mi moc chybí! poradí někdo?

martink
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 26, 2010 22:08
Zařízení: htc hd2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od martink » pon lis 08, 2010 18:41

Dobrý den,
je v této nové rom také copilot? děkuji za informaci

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » pon lis 08, 2010 18:54

Ano, obsahuje i CoPilot.

martink
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 26, 2010 22:08
Zařízení: htc hd2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od martink » pon lis 08, 2010 19:05

Mockrát děkuji za informaci

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 6:26

Dobrý den,zdravím všechny spokojené pány s HD2 a rád bych vás požádal o info. Nejsem žádný kuchař ani výzkumník,Rom stále ještě 1.48, druhou v pořadí a chystám se na 3.14. Potrpím si na češtinu a rád bych vás požádal o vaši radu či doporučení. Vyčkat na offiko českou od SS (měla by snad být v průběhu listopadu) nebo počeštit originál bodem 52.(Manila cz)?Přestože jsem již zde četl několik zkušeností ohledně citlivosti,výdrže bat. apod, (převážně pozitivních),rád bych se zeptal,nakolik se změnila např. citlivost FM rádia,které bylo u původní ROM takřka nepoužitelné a na další vaše postřehy a zkušenosti s novou ROM. Jinak až na pár bugů u původní, které se daly poměrně snadno z odstranit s mobilem maximální spokojenost,najdu v něm vše,nač si vzpomenu a těžko bych hledal za něj náhradu.Děkuji za každou informaci k tématu a přeji hezký den.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » stř lis 10, 2010 14:51

Tak už Sunnysoft přidal na své stránky novou ROM + češtinu

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od pan-x » stř lis 10, 2010 16:17

juchuuu :) du to instalovat

-- ee, tak sem si stahl holou lokalizaci, a ta mi nejde nainstalovat vyhodi to hlasku: The file has been changed! Zeby spatnej archiv? :(
--mam Win7 - po zapnuti kompatibility WinXPSP2 vse OK

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » stř lis 10, 2010 16:50

OP Vista ? nastavit kompatibilitu jako Windows XP SP2, spustit jako správce. To jsem udělal, a stejná hláška. Tak restart PC a už to jelo jak po másle.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 18:04

Kde jste našli novou ROM? Na Sunnysoftu je stále 1.66.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » stř lis 10, 2010 18:10

Obrázek

Ale je tam.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 18:16

Chlapi,asi koukám na jiný stránky.http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » stř lis 10, 2010 18:18

................. no ROM 3.14 + lokalizace

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 18:22

Dej mi prosím link na stažení,dík.

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od pan-x » stř lis 10, 2010 18:23

dejte si obnovit stranku, je tam 3.14

nebo konkretni odkaz zde:

http://sunnysoft.cz/htc/InterWrite_Leo_3-14.zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 18:40

Díky za odkaz.

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od pan-x » stř lis 10, 2010 19:41

pri instalaci mi to hodí chybu, ze instaluji na jinou verzi...dam NE, cestina se nainstaluje, ale nefunguje aplikace telefon...chjo, to je zase problem :(

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 19:55

Já zas nemohu spustit češtinu. Instalace sice proběhla ale čeština není,ani po restartu,kde ji spustit?Díky.

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od pan-x » stř lis 10, 2010 19:56

hard reset se musi provesti...

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » stř lis 10, 2010 20:02

Díky jsem blb,popletl jsem reset a restart.

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti