Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
peje
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon srp 16, 2010 6:16
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od peje » ned úno 20, 2011 11:11

Zdravím,
má někdo problém s nadměrným vybíjením s ROM3.14? Cca 20% přes noc v klidu.
Veškeré automatické aktualizace pře Data Services mám vypnuté.
Aplikace používám stejné jako na 1.66, kde jsem problém s vybíjením neměl, standartně
4% přes noc.
Používám Resco Explorer, BSB Tweaks, Co0kie's Home Tab 1.8.5, SPB Wireless Monitor,
SoftImage Meteoservis, Opera Mini,Duttys Task Manager 2.1 z těch fundamentálním...

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Radek Hulán » ned úno 20, 2011 12:40

Nepřepíná se ti telefon mezi 3G(HSDPA) a GPRS/EDGE? Pokud máš slabý 3G signál a pořád se to switchuje, žere to děsně baterku, a je to problém operátora, ne telefonu. Řešení je změnit si základní pásmo jen na GSM.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » ned úno 20, 2011 13:32

U nás 3G zatím není, ale stalo občas, (možná pravděpodobně po příchozích e-mailech v noci), že chybělo z baterie víc než obvykle. Ale nebylo to pravidlem.Nyní jsem změnil stahování na 1x za den a uvidím.Jinak spotřeba od 22:00 do 6 rána zruba 3-4 %.

peje
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon srp 16, 2010 6:16
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od peje » ned úno 20, 2011 13:42

Radek Hulán píše:Nepřepíná se ti telefon mezi 3G(HSDPA) a GPRS/EDGE? Pokud máš slabý 3G signál a pořád se to switchuje, žere to děsně baterku, a je to problém operátora, ne telefonu. Řešení je změnit si základní pásmo jen na GSM.

pravdou je, že při 1.66 jsem měl nastaveno jen pásmo GSM (z důvodu, že smsky pod 3G chodily se značným zpožděním), teď zatím mám povoleno 3G. Díky za tip, budu to v následujících dnech sledovat..

-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 22, 2011 9:27) --
Radek Hulán píše:Nepřepíná se ti telefon mezi 3G(HSDPA) a GPRS/EDGE? Pokud máš slabý 3G signál a pořád se to switchuje, žere to děsně baterku, a je to problém operátora, ne telefonu. Řešení je změnit si základní pásmo jen na GSM.

Tak nakonec přepínání mezi 3G(HSDPA) a GPRS/EDGE vybíjení baterie nepotvrdilo (nicméně jsem změnil na základní GSM pásmo). Vybíjení v mém případě způsobovala aplikace ThrottleLock, která pod 1.66 pracovala bez problému. Škoda, šikovná aplikace pro zabezpečení telefonu :cry:

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

RE: Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Henatko » ned úno 27, 2011 5:07

Aplikace Throttle jsou celkově nějaké žravé používal jsem TLauncher (WP7them) a sežralo mě to za noc.

Sent from my HD7 using Board Express

radohagas
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon úno 28, 2011 13:06
Zařízení: HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od radohagas » pon úno 28, 2011 13:13

Zdravím všetkých,
mám takú otázku - po nainštalovaní novej ROM 3.14 mi pri priamom naťukávaní telefónneho čísla klávesnica vydáva tóny... Pri ROM 1.66 mi to nerobilo. Dá sa to vypnúť? Nastavenia som už prešiel asi všetky... A ešte jedna vec - mal som program KD Font, ktorý fungoval, ale pri 3.14 mi píše hlášku, že sa nadá pripojiť...

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od TomasSX1 » pon úno 28, 2011 15:23

klávesnica vydáva tóny... Pri ROM 1.66 mi to nerobilo.
nastavenia / vsetky nastavenia / osobne / telefon / Klavesnica / nastav na off

radohagas
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon úno 28, 2011 13:06
Zařízení: HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od radohagas » pon úno 28, 2011 18:17

Diky, to som si nevšimol...

Bradik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv bře 10, 2011 13:02
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Bradik » čtv bře 10, 2011 13:14

Potup pro original ROM 3.14 na telefonech T-Mobile:
pro ty kterým jiné postupy nepomohly, stejně jako mě.
1) Programem HSPL4 nainstalovat HSPL 3.03
2) Flashnutí origo RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship
3) Možno doplnit češtinu např tuto http://www.uloz.to/7122115/htc-leo-9-oe ... -armv4-cab" onclick="window.open(this.href);return false;
- postup se osvědčil, konečně 186MB volné RAM a zbavení se T-Mobile ROM.

626rs
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv črc 15, 2010 12:06
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od 626rs » pát dub 22, 2011 8:02

Ohledně malé paměti. Udělal jsem HSPL na 2.08 a nafleshoval tuhle ROM. Měl jsem kolem 50 MB paměti což bylo tak málo, že i zapnutí foťáku byl dost často problém.

Proto jsem se chystal provést Radkův návod ale není třeba. Je zbytečný, alespoň u mě jo.

Stačilo, že jsem změnil HSPL z 2.08 na HSPL 3.03. Nemusel jsem ani udělat task 29 ani to znovu přeflashovat.

Po změně HSPL a najetí OS mám opět cca 180 - 190 MB operační paměti.

Operace trvala asi 3 minuty :)

Uživatelský avatar
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: stř říj 10, 2007 8:36
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
Bydliště: Valtířov
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od ziza » pát kvě 27, 2011 13:14

Už se ví něco o ofiko verzi pro CZ?

-- doplnění předchozího příspěvku (pát čer 24, 2011 13:42) --

Tak verze pro EE je připravena ke stažení na webu HTC, pokud někdo má zájem.

leliky
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 16, 2009 7:28
Zařízení: Nokia 6300

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od leliky » pát črc 22, 2011 21:24

Ahojte, dnes jsem si nainstaloval novou ROMku, ale při instalování češtiny (obojí staženo ze stránek Sunnysoftu) mi to hodí chybu "Package version is not larger than the one in your device". Ne že by angličtina bylo velikým problémem, ale čeština je pohodlnější. Nevíte někdo prosím co s tím? Děkuji :)

DColombo
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned pro 07, 2008 20:57
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od DColombo » pát srp 03, 2012 20:23

jakou ROM jsi nahrál? češtinu ze Sunny bych vůbec neřešil. jde to i jinak.

Uživatelský avatar
Kreid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: stř bře 17, 2010 20:36
Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Kreid » pát srp 03, 2012 20:34

DColombo: Proč se vracíš k rok starému tématu ??

DColombo
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned pro 07, 2008 20:57
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od DColombo » pát srp 03, 2012 22:11

Jééé, sorry já viděl jen 22 července a na rok jsem se nedíval. Takže pardon :-)

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti