Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Rady » ned lis 14, 2010 15:36

Rec je o programove pameti, ne o pameti "Uloziste"

PaTER
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: čtv bře 18, 2010 20:36
Zařízení: HTC HD2 - T-mobil (verze 3.14 včetně SPL 3.03)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od PaTER » ned lis 14, 2010 15:43

rady4 píše:Rec je o programove pameti, ne o pameti "Uloziste"
Ano, také mluvím o "programové paměti", nikoli úložiště... ;-)
Celková programová: 336,77
Použitá programová: 170,60
Volná programová: 166,17

stannanek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon lis 09, 2009 17:55
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od stannanek » ned lis 14, 2010 20:03

Ahoj, má nová ROM vytáčení hlasem?
Díky

Argi
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: sob črc 24, 2010 10:21
Zařízení: Samsung Galaxy S III

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Argi » ned lis 14, 2010 20:51

nema, jsou na to externi aplikace.

jakaspar
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát lis 12, 2010 16:38
Zařízení: HTC HD2 Leo

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jakaspar » ned lis 14, 2010 21:01

RejPal píše:To nevypadá dobře. Jen ještě pro jistotu: napiš jaký máš PN a SN. Je to pod baterkou. Jakou přesně velikost má .nbh soubor třeba pro ROM 1.66, který zkoušíš? Co jiná paměťová karta? Zkoušel jsi?
Když jsi zkoušel 1.66 dát zpět nezměnilo ti to náhodou i SPL zpět na 1.42? To by mohla být cesta.
Tu ROM pro T-mobile co jsi zkoušel jsi flešoval jak? Nebyla to ROM pro US TM?
ROM pro US TM to snad nebyla, protože jsem ji stahoval z webu wmmania, ale 100% to nevím...

PN: 99HJY034-00
SN: HT03ANW00814

Velikost nbh 1.66: 267 MB (280 356 729 bajtů)

Kdyby mi to změnilo SPL na 1.42 byl bych štestím bez sebe, protože předtím všechno šlapalo - jakýkoli nahrání ROM a dokonce přes HSPL i 3.14. Sčubilo se to až ve chvíli, kdy jsem se pokusil nahrát nejnovější 3.14 a předtím udělal Task.29.

Honza

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od RejPal » ned lis 14, 2010 22:20

Takže problém je jasný. Ideální je vždy postupovat pěkně pomalu a od začátku...
Zařízení, které máš v ruce není určené ani pro CZ TM ani pro oficiální prodej v EE (Eastern Europe), tedy ani pro volný oficiální prodej v cz.
Proto ti přehrávání nedoběhne do konce. Podle mého (podle SN) je to operátorské zařízení, ale nevím jaké - nikde není žádný seznam SN...
Takže potřebuješ sehnat jakoukoliv oficiální ROM primárně určenou pro toto zařízení.
Kde jsi zařízení kupoval?

Edit: tak jsem se seknul. Zařízení není pro operátora, ale je z HongKongu.
Do této stránky: http://www.htc.com/hk-en/SupportDownloa ... &dl_id=906 si zadej SN a stáhni si ROM, rozbal a přejmenuj a flešni přes paměťovou kartu - ale to už znáš. Pak bude vše OK. Jsou tam na výběr dvě ROM. Pokud nechceš 3.14 je tam ještě 1.72, která má SPL, které se dá v současnosti přebít HSPL.
Kde jsi zařízení kupoval?
Teď jen doufat, že se flešováním jiné než primární ROM přes paměťovou kartu něco nepos... víc než je zdrávo.
Mám u tebe pivo!

jakaspar
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát lis 12, 2010 16:38
Zařízení: HTC HD2 Leo

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jakaspar » pon lis 15, 2010 9:48

Milý RejPale, do který hospody chodíš...?

Mě z toho vodvezou. Naučil jsem se snad všechna řešení chybových kódů, strávil nad pokusem o řešení tři dny a pak je to tak "triviálně jednoduchý"... Z čeho jsi vydedukoval, pro jaký trh je zařízení určeno?

Jen mě trochu se.e, že jsem v kamenný prodejně v Praze koupil něco, co vlastně není pro český trh.

Dokonce jsem tu ROM nahrál v pohodě přes kabel a nemusel ani trápit SD; SPL 1.66 při ROM 1.72 - bez problémů přehratelný na HSPL...

Honza

universalus
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon led 11, 2010 14:02
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od universalus » pon lis 15, 2010 9:49

1.normalne funguje jako driv
2.v registrech bud zapnout nebo vytvorit prislusny klic viz napr.wmmania.cz hd2upravy
3.globalni problem-resi se v jinem vlaknu
4.netusim,nepouzivam vic jak 3 :-)
5.ano
6.nemas hspl?,pokud ano,to je chyba,nutno tel.zamknout na ofic.spl.Pak cca 120mbv ulozisti a 170mb v programech na cistem tel. viz napr.kyou.cz -jsou tam i screenshoty.Sunnysoft
cz asi neco sebere,nepouzivam,brzdi system.[/quote]

Ad6. Právě, že nemám, nic takového nepoužívám, pouze oficiální update od sunnysoftu

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od RejPal » pon lis 15, 2010 13:21

jakaspar píše:Jen mě trochu se.e, že jsem v kamenný prodejně v Praze koupil něco, co vlastně není pro český trh.
A neprozradíš co to bylo za super prodejce? To že to nebylo zařízení pro CZ trh bylo jasné hned. Pak jsem zkusil pár stránek podpory (slovy tři: 1. Německo, 2.GB a hned napotřetí jsem se trefil). Podstatné je, že zařízení funguje!

jakaspar
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát lis 12, 2010 16:38
Zařízení: HTC HD2 Leo

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jakaspar » pon lis 15, 2010 15:08

A neprozradíš co to bylo za super prodejce? To že to nebylo zařízení pro CZ trh bylo jasné hned. Pak jsem zkusil pár stránek podpory (slovy tři: 1. Německo, 2.GB a hned napotřetí jsem se trefil). Podstatné je, že zařízení funguje!
Podle záručního listu jsem ho našel. Je to firma Mobildick - Praha.
Honza

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Rady » pon lis 15, 2010 19:38

Vyplati se pred koupi mrknout na hodnoceni daneho obchodu nebo eshopu http://obchody.heureka.cz/mobildick-cz/recenze/" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobne bych tam nic nekoupil, ale tebe zrejme zlakala nizka cena.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od htcjirka » pon lis 15, 2010 19:41

Jen male OT k Mobildicku kdyz tu ta firma byla zminena.

U Mobildicku nakupuji uz nekolik let pro sebe i sve zname a kolegy z prace.Mohu tuto firmu jen doporucit,chova se velice seriozne a ani s vetsimi reklamacemi nebyl doposud sebemensi problem.Prodava jak telefony urcene pro CZ trh(vetsinou od operatou O2 CZ ci T-Mobile) tak dovozove.
Asi nejvice me rozesmalo, kdyz do teto prodejny prisli dva kluci a reklamovali telefon a tvrdili, ze sedeli v hodpode u piva a najednou slyseli jak sam od sebe praska displej,dozadovali se reklamace,ten druhy klucina byl jako svedek,ze dipplej opravdu prasknul samovolne.. :tlem: Na displeji pavucina jako blazen,hrozne nastvani odchazeli s neporizenou.Dokazu si predstavit co pak takovi typci napisou na net.

Wintel
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte lis 16, 2010 18:52
Zařízení: HTC HD2 Leo

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Wintel » úte lis 16, 2010 21:58

Ahoj, založil jsem tu nové vlákno, protože mám problém s touto ROM. Prosím o radu i zde. Sami se mi zavírají aplikace (předchozí verze to nedělaly). Divné, že se to neděje ještě někomu dalšímu, přitom jsem provedl standartní instalaci plus pár aplikací.

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=129&t=21727" onclick="window.open(this.href);return false;

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od icepoint » stř lis 17, 2010 10:19

zdravím, poradí někdo, jak dostat do telefonu nové office 2010 s touto ofic.ROM? Nepoužívám sunnysoft češtinu, ani jiné počeštění, jen v Locale & Text- Regional mám nastaveno Region na Czech. Office z marketPlace stáhnu, nainstalím, ale např. powerpoint se zasekne na první stránce a konec. Stáhl jsem asi první 3 verze office 2010 z Marketplace, a v zásadě podobný problém, některá verze umožnila zmíněný powerpoint konfigurovat, toť vše, nic nepomohlo, prezentace se myslím ani celá nenačte. další verze mi nejdou z Marketplace už ani stáhnout, píše to- něco ve smyslu že nebylo navázáno spojení se serverem. Zkoušel jsem ty office instalovat s nastavením výše zmíněným na Regional -US i Czech, žádná změna, poradí někdo.
Problém 2. Aplikace mToolbox mi po spuštění doslova a do písmene postupně odskáče z obrazovky doleva, až nakonec není vidět, že se nic nespustí kromě spouštěcí stránky této aplikace je nasnadě. díky.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Milan Pištělka » stř lis 17, 2010 15:44

to icepoint:
Zkuste stáhnout Office2010 na této stránce.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od icepoint » stř lis 17, 2010 20:04

žádná změna, není to celý balík, což nevadí, zbytek je tam ke stažení, ale prostě to nefunguje, zkoušel jsem teda jen prezentaci, ne world a excel, ale nejde li toto, nemá cenu jít zkoumat co jiného jde. nechápu, stará verze funguje, ale proč nejde nová s novou ROM ???

Edit: Tak jsem někde vygooglil cabík, a konečně to jede. Jinak tel. je podivný, po HR se mi v hlavní paměti zničehonic objevila složka SleepSense, program, který jsem zkusil cca před min 2 HR. Nechápu, jak se tam objevila.No,
Ofiice zatím šlapou, byť nechápu, k čemu je Marketplace, když ani program microsoftu z něj nestáhnu a nespustím

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od majco6661 » čtv lis 18, 2010 8:20

Dobrý deň, už som trochu v koncoch lebo som spokojný s HTC HD2 ale odkedy som nahodil novú rom proste nejde mi ten prekliaty budík viete mi niekto poradiť?Nepísalo sa o tom niekde?Ďakujem a dúfam že mi pomôžete

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Rady » čtv lis 18, 2010 8:44

si nainstaluj G-alarm, ktery me chodi naprosto bez problemu a take nabizi daleko vetsi moznosti nastaveni :)

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od majco6661 » čtv lis 18, 2010 8:59

Mozes poradit neaky link odkial sa to da bezplatne stiahnut ? Dakujem

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od icepoint » čtv lis 18, 2010 10:55

Asi ti nikdo neporadí, bezplatně no. link http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about" onclick="window.open(this.href);return false; , ale bezplatně to bude asi jen na chvíli :-)

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů