Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12257
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od htcjirka » pon pro 13, 2010 19:28

Akorat ze radiem se nemysli VKV :-D

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » pon pro 13, 2010 21:30

Domníval jsem se,že VKV tuner je součástí přímací části Hádéčka,tudíž i rádia.-

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od TomasSX1 » úte pro 14, 2010 6:59

některých místech signál WIFI zrovna na hranici
Tak si 3.14ku nedavaj..s dvomi HD2 s 3.14 mame problemy zo spojenim Wifi..kde ta tretia s 1.66 vobec ziadne nema (ani s najvyssou usporou energie) popritom AP je ani nie desat metrov od izby kde sa vecsinou nachadzame (je pravda ze neni to najsilnejsie AP, ale aj tak...)

len keby som vedel co s tym mam urobit :???:

Uživatelský avatar
stanik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon úno 04, 2008 21:57
Bydliště: Krkonošská 884
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od stanik » pát pro 24, 2010 21:52

jak vám jede bluetooth měl jsem docela problém nainstalovat - připojit sluchátka nejprve se připojily a htc je našlo ale při přehrávání zvuk jako z plechu stále se připojovaly jako hands-free a ne jako stereo audio až po několikerém restartu začala hrát a režimu audio i když se každou chvilku odpojují to mi dřív nedělalo hand-free v autě jsem ještě neinstaloval.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » sob pro 25, 2010 10:22

Nevím, připadne mi,že u 3.14 HTC některé mouchy odstranilo a některé nové zas naopak přidalo,možná jako bonus.Osobně mě taky trápí Wifi,jsem zvědav,jestli s tím HTC něco vymyslí.

Uživatelský avatar
stanik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon úno 04, 2008 21:57
Bydliště: Krkonošská 884
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od stanik » ned led 02, 2011 22:21

tak se mi zase odpojují sluchátka bluetooth jsem docela naštvanej, ale zjistil jsem že se odpojují pouze když HTC pátrá po wifi síti nebo je přípojeno k wifi, po úplném vypnutí wifi se už sluchátka neodpojovala. Zkusím vypnout bluetooth - pokus jak to bude s wifi.

Uživatelský avatar
czechliving
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 03, 2011 10:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od czechliving » pon led 03, 2011 10:38

Při pokusech o vyzkoušení nových ROMek včetně Androidu na HTC HD2 jsem po nahrání ROMky 3.14 zjistil, že mám pouze
30 MB a pro 1.66 50 MB paměti pro programy. I po provedení Task29 a výsledek je stále stejný.Provedl jsem veškeré SW úpravy citované v tomto vlákně včetně změny HSPl na SPL a výsledek je stále stejný. Po několika minutách provozu je telefon bez paměti. Nevíte jak tento problém vyřešit.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Milan Pištělka » pon led 03, 2011 11:19

to czechliving:
Řešení tohoto problému je v tomto vlákně. Chce to si ho přečíst od začátku do konce. 7 stránek není zase tak mnoho.

Uživatelský avatar
stanik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon úno 04, 2008 21:57
Bydliště: Krkonošská 884
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od stanik » pon led 03, 2011 20:56

czechliving píše:Při pokusech o vyzkoušení nových ROMek včetně Androidu na HTC HD2 jsem po nahrání ROMky 3.14 zjistil, že mám pouze
30 MB volné paměti. Provedl jsem Task29 a výsledek je stále stejný. Nejde vymazat vnitřní pamět. Po několika minutách provozu je telefon bez paměti.Nevíte jak tento problém vyřešit, nebo je v telefonu vadná pamět.
pamět by se měla mazat při přejití na obrazovka dnes - výchozí /domeček/

Uživatelský avatar
czechliving
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 03, 2011 10:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od czechliving » pát led 14, 2011 10:20

Po všech možných pokusech, které jsou zde popsané, tak po instalaci ROMky 3.14 nebo 1.66 mám pouze pro programy volnou pamět 30 nebo 50 MB.

jardanavy1
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát led 14, 2011 17:48
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jardanavy1 » pát led 14, 2011 18:35

TomasSX1 píše:
některých místech signál WIFI zrovna na hranici
Tak si 3.14ku nedavaj..s dvomi HD2 s 3.14 mame problemy zo spojenim Wifi..kde ta tretia s 1.66 vobec ziadne nema (ani s najvyssou usporou energie) popritom AP je ani nie desat metrov od izby kde sa vecsinou nachadzame (je pravda ze neni to najsilnejsie AP, ale aj tak...)

len keby som vedel co s tym mam urobit :???:
Tak jsem si dnes z HTC stáhnul a nainstaloval fix "Aktualizace pro HTC HD2 - letní čas" a ejhle! - zdá se mi, že se v mé ROM 3.14 vyřešil problém nejen s přenastavováním hodin ( už jsem si zapnul zpět i synchronizaci času), ale i s nestabilní a málo citlivou WiFi. Od té chvíle mi jede WiFi jako víno! :grin:

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jarsou » ned led 16, 2011 10:46

Tak to je velice zajímavé. Může ještě někdo potvrdit, že citlivost WiFi na 3.14 je tím už stejná jako na 1.66?

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » ned led 16, 2011 11:13

Bohužel tuto zkušenost po aktualizaci letního času nemám.Wifi stále blbne.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12257
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od htcjirka » ned led 16, 2011 11:16

zdá se mi, že se v mé ROM 3.14 vyřešil problém nejen s přenastavováním hodin ( už jsem si zapnul zpět i synchronizaci času), ale i s nestabilní a málo citlivou WiFi.
Wifi tento hotfix urcite nezlepsi,kdyz instalacni soubor blize rozbalite zjistite ze upravuje pouze hodnotu v registru,ktera nema s wifi nic spolecneho.Takze se ti to opravdu jen zda,ale v praxi tento hotfix wifi nezlepsi.

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od TomasSX1 » ned led 16, 2011 11:25

Presne tak, ja som si tento hotfix nahral uz ked vysla..este som ani nevedel naco sluzi...jedine co mi vylepsilo boli problemi s casom...

a WIFI?! este stale je o nicom :(

jardanavy1
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát led 14, 2011 17:48
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jardanavy1 » pát led 21, 2011 16:09

Máte všichni asi pravdu, v eufórii jsem se zbytečně unáhlil. Asi byl dobrej tlak :wink: , tak to WiFi v tu chvíli šlo dobře. Sice se mi zdá, že jde líp než dřív, ale úplně OK to není, pořád se sem tam odpojí. Tak se všem omlouvám za předčasnou naději na zlepšení.

Gagy
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned pro 06, 2009 15:28
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Gagy » ned úno 06, 2011 23:30

universalus píše:Zdravím všechny, včera jsem nainstaloval oficiální ROM 3.14 a češtinu ze Sunnysoftu a zjistil jsem 2 věci.
1. Nejde mi nastavit více časů, na obrazovce dnes, když kliknu na čas, nic se nestane, dříve se otevřelo nastavení hodin a šlo přidat více měst/časů
2. Při telefonování již na displeji není "stahovací" pruh, ale je ihned vidět všechny funkce/možnosti, dříve to šlo nastavit.
3. Synchronizace času se nevyřešila, nutno vypnout v nastavení synchronizaci času přes GSM/UMTS
4. Připadá mi, že lze nyní odeslat SMS více než 10 příjemcům, dříve nešlo
5. Rychlejší
6. Paměť: nic moc, po naistalování češtiny od Sunnysoftu mi zůstalo cca 90 MB v úložišti a 126 MB v programech. S volnou pamětí v úložišti bojuju už od minulé ROM, budu vděčný za tim jak ji navýšit, instaluju přitom všechny programy na paměťovou kartu


Měl jsem stejný problém s nastavením hodin.Zjistil jsem,že mi to dělá úprava rychlých odkazů.Měl jsem 5x4 ikon.Po odstranění mi hodiny a budík opět fungují.

gill88
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 06, 2009 13:33
Zařízení: htc hd2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od gill88 » stř úno 09, 2011 22:21

ahoj kluci mužete mi nekdo poradit.
přešel jsem z windows phone zpatky na w.m. verze 3.14
když se podivam na pamet ,program hlasi mi to volneho 20mb
zkoušel jsem všechny čištice a veškere programy mam na karte.když neco spustim třeba operu tak se za par vteřin vypne.nvi nekdo co s tim dekuji

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Radek Hulán » stř úno 09, 2011 23:01

Už se to tu řešilo mockrát..

Postup:
1. nainstaluj si HSPL 1.42
2. proveď Task29
3. nainstaluj si SPL 1.42 (tedy oficiální verzi)
4. proveď upgrade na oficiální ROM 3.14

Tím získáš původní množství RAM.

gill88
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 06, 2009 13:33
Zařízení: htc hd2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od gill88 » stř úno 09, 2011 23:15

moc dekuji

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host