Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
hoktar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: úte čer 23, 2009 14:04
Zařízení: glofiish x650/hd2/titan/galxy note
Bydliště: Podebrady
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od hoktar » čtv lis 18, 2010 11:35

ahoj, nahral jsem si tu to rom. a vse slape. az na obrazek na pozadi na vsech kartach. pouzil jsem grzegorz10.B4all.Tabs a i touch x bg . ale pokazde mi to rozhodi uvodni obrazovku. na ostatnich rom to slapalo oki. ale ted... nemate nekdo radu?

hoktar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: úte čer 23, 2009 14:04
Zařízení: glofiish x650/hd2/titan/galxy note
Bydliště: Podebrady
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od hoktar » čtv lis 18, 2010 11:41

majco6661 píše:Dobrý deň, už som trochu v koncoch lebo som spokojný s HTC HD2 ale odkedy som nahodil novú rom proste nejde mi ten prekliaty budík viete mi niekto poradiť?Nepísalo sa o tom niekde?Ďakujem a dúfam že mi pomôžete
a po nainstalovani neobnovoval jsi data z nejake zalohy? ja ano a udelalo mi to paseku. takze jsem musel hr. a cele rucne znova.

ted jsem ho zkousel pro jistotu a me slape. (bal jsem se ze me nevzbudi do prace)

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Rady » čtv lis 18, 2010 12:01

majco6661 posli mi do SZ mejl a ja Ti ho z domu odpoledne poslu. Mam verzi co je Free, novejsi jsou jiz placene.

hoktar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: úte čer 23, 2009 14:04
Zařízení: glofiish x650/hd2/titan/galxy note
Bydliště: Podebrady
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od hoktar » pát lis 19, 2010 8:14

taky se Vam stava ze po ukonceni hovoru. se vam otevre aplikace telefon? s drivejsimi rom mi to nedelalo. a jsem na to docela zvykly. nevite jak toho dosahnout?

PaTER
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv bře 18, 2010 20:36
Zařízení: HTC HD2 - T-mobil (verze 3.14 včetně SPL 3.03)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od PaTER » sob lis 20, 2010 0:15

hoktar píše:taky se Vam stava ze po ukonceni hovoru. se vam otevre aplikace telefon? s drivejsimi rom mi to nedelalo. a jsem na to docela zvykly. nevite jak toho dosahnout?
Nestává... Jediná možnost je, že jsi dával zpátky zálohu...

quiken
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte lis 23, 2010 10:52
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od quiken » úte lis 23, 2010 10:58

zdravím.
mám menší problém,nahrál jsem novou ROMKU,aj s radiem ,
všechno šlape bez problemu,a je znatelně rychlejší oproti předešlé verzi,avšak jedna chyba přece:
nejdou zkopírovat kontakty ze SIM do telefonu.
Kopírování proběhne ale po ukončení v telefonu nic není.

Nevíte čím by to mohlo být?Mám v telefonu i Cookies home tab editor 2.0,myslíte,žy by tam mohla být nějaká spojitost?

díky za rady

Uživatelský avatar
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 241
Registrován: ned pro 28, 2008 13:07
Zařízení: Lumia
Bydliště: Havlíčkův Brod

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Nyny » úte lis 23, 2010 20:38

hoktar píše:taky se Vam stava ze po ukonceni hovoru. se vam otevre aplikace telefon? s drivejsimi rom mi to nedelalo. a jsem na to docela zvykly. nevite jak toho dosahnout?
Dela mi to presne to stejny a celkem me to stve. Jak se toho zbavit jsem zatim neprisel, ty jo?

Uživatelský avatar
Minatory
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř čer 24, 2009 20:34
Zařízení: HTC HD2

3.14 ROM Originál

Příspěvek od Minatory » čtv lis 25, 2010 3:33

Nevím jestli se to tu už neřešilo, ale na oficální stránce Sunnysoftu (sunnysoft.cz/htc) je ke stažení verze ROM 3.14 bez obtěžujících programů a nastavení pro brandovanou verzi T-mobile.

Čeština funguje také.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

3.14 ROM Originál

Příspěvek od Pepa 3 » čtv lis 25, 2010 7:22

V čem je prosím rozdíl oproti ROM vydané před měsícem? O jaké programy se jedná ? Díky.

Uživatelský avatar
Minatory
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř čer 24, 2009 20:34
Zařízení: HTC HD2

3.14 ROM Originál

Příspěvek od Minatory » pát lis 26, 2010 3:24

Pravděpodobně tím, že je konečně určena na zařízení prodávaná v České Republice.

Musím upozornit, že přidali novou f-ci, která zavírá okamžitě všechny aplikace při přechodu na hlavní obrazovku. Což pije krev zejména, když potřebujete něco udělat v Sense a máte v Opeře otevřené stránky.

Přesunuto do správného tématu,příšte víc hledej. koumes

fanuc
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned lis 30, 2008 7:28
Zařízení: HTC HD2 win 6.5

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od fanuc » pát lis 26, 2010 10:25

icepoint píše:
JackalJackal píše:Ťukni na nahoře na lištu a dej zrušit tu hlášku. Jestli to dobře chápu.
No ,to chápu, že zrušit jde, prostě mi oznámí každou odeslanou sms a nahoře v taskbaru je po odeslání sms taková ta sms obálka se zatržítkem. Na 1.66 ofic, jsem to neměl a dost mně tento "zlepšovák" obtěžuje, neb po každém odeslání sms se mi objeví v taskbaru ono potvrzení. Nejjednodušší způsob, jak se toho zbavit je zapnout v notifikacích Zpráva-zpráva odeslána a-zatrhnout display message on screen a hned po odeslání sms se dole objeví hláška, na kterou stačéí ťapnout a horní obálka zmizí. Bez zatržení tohoto oznámení se objeví pouze ona výše zmíněná obálka v taskbaru a je nutno přes min. 2 kliknutí toto zrušit. Stačí prý vymazat podle http://wmmania.cz/clanky/upravy/hd2-upravy/" onclick="window.open(this.href);return false;úprava 223 soubor- jenže to u mně právě nelze, pokud máme všichni stejný přístroj a stejnou ofic. ROm, mělo by vám to fungovat stejně. Nebo ne ?

Edit : ááá nečetl jsem dále radu R.Hulána, jdu vyzkoušet
Edit 2: tak pro ty, co zmíněná hláška sms správně odeslána blablabla... podle R.Hulána buď změnit reg. klíč, a nebo jako já, který ho tam neměl vytvořit jej a FUNGUJE. Díky.
Iba pre upresnenie. ja som mal v zložke windows : smssendsucceeded.041b nie ako sa píše v úprave 223. ale po odstránení, tam tá hláška neni :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 30, 2010 6:49) --

z nejakeho dovodu mi nejde spustit po kliknuti na budik, ani na hodiny nastavenie budika ani hodin. myslim na hlavnej stranke Sense. neviete, cim to moze byt?

Uživatelský avatar
Minatory
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř čer 24, 2009 20:34
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Minatory » pát pro 10, 2010 1:36

Ahoj, řeší tu někdo problém se scrollingem? když vyjedu mimo oblast posuvu vrátí se to skokem. je to dost matoucí. ocenil bych kdyby ten obsah normálně přijel jako dřív.

Rusty-DC
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon lis 08, 2010 20:04
Zařízení: Microsoft Lumia 532
Bydliště: Banská Bystrica

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Rusty-DC » sob pro 11, 2010 17:17

ahoj,

mam taky malicky dotaz. Updatol som rom na 3.14, na kartu som naportoval cez HARET androida ktory sa mi spustil a funguje. Ale pri restarte mi znova nabehol WM, coz bolo ocakavane. Mal som app , ktora pri starte ukazala ze do ktoreho systemu chcem nabootovat, ale mam podozrenie ze mi sposobila crash Manily a tym padom sa zrutil cely WM.

Takze moja otazocka,vedel by mi niekto poradit 100% bez zavady na WM aplikaciu ktora mi pomoze pustit android znovu a znovu? Lebo teraz neviem ako ho pustat.

Ci staci znova a znova spustit clrdcad.exe a nasledne haret.exe?


dakujem

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Milan Pištělka » sob pro 11, 2010 18:54

to Rusty-DC:
Stačí znovu spustit clrdcad.exe a nasledne haret.exe, ale to je dost otravé.
Já na spouštění používám program EBL2.1a._PlusUbuntu.
Kromě jiného umožňuje výběr z více buildů Androida na kartě.

Uživatelský avatar
stanik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon úno 04, 2008 21:57
Bydliště: Krkonošská 884
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od stanik » sob pro 11, 2010 22:40

tak mám po opravě htc hd2 a v servisu mi tam nahráli rom3.14.479.2 vše fuguje dobře i IE zobrazuje flash tlačítka i přehrává flash video akorát mám problem s připojováním wifi zdá se že je "slabá" protože v místech kde jsem přijímal wifi normálně se nemohu připojit a to když jsem měl htc v servisu tak jsem musel oprášit starý e-ten Q800 a ten se přípojil k wifi daleko lépe na větší vzdálenost. čím to může být že se htc připojuje tak blbě i když je tam jedna čárka
jo a hledal jsem kde se vypínají programy které chci vypnout tak jak to fungovalo dříve ale výše jsem se dočetl že se vypínají při najetí na dnes.

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od TomasSX1 » ned pro 12, 2010 9:42

mám problem s připojováním wifi zdá se že je "slabá" protože v místech kde jsem přijímal wifi normálně se nemohu připojit
Tak ten isty problem mam i ja...mame v rodine este jednu HD2ku stale este s 1.66kou a tam ten problem nie je...ten sa rioji aj pri slabej wifi...tam kde wifi je tak ovediac normalne 3.14ka uz ma velky problem....stale vypadava a vyhladava spojenie... :(

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Milan Pištělka » ned pro 12, 2010 9:51

Je možné, že po najetí nové ROMky je wifi nastavena na úsporu baterky. Je třeba v nastavení nastavit na plný výkon.

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od TomasSX1 » ned pro 12, 2010 9:58

Je možné, že po najetí nové ROMky je wifi nastavena na úsporu baterky. Je třeba v nastavení nastavit na plný výkon.
Tak to bolo prve co som skontroloval...nastavene je na najvyssi vykon...takze s tym to spojene nie je

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jarsou » pon pro 13, 2010 18:00

Tak to mne zajímá. Chtěl jsem právě dělat přeinstalaci, všude se psalo, že 3.14 má lepší citlivost jak na rádiu, tak na GPS. Já mám bohužel v některých místech signál WIFI zrovna na hranici. Jsou tady ještě jiní, kteří tento problém zkoumali?

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Pepa 3 » pon pro 13, 2010 19:05

Nevím,ale jsem podobného názoru,že s Wifi není něco akorát.A co se 3,14 obecně týče, lepší citlivost rádia jsem nepocítil, alespoň VKV ne, a růžový flek na fotkách taky tak nějak nezmizel.

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti