Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od majco6661 » pon říj 11, 2010 19:17

Caute ludia pozeram na htc.com a je to tu nova romka 3.14.Ma to vsak dost velky hocik neni to pre cz ani sk, co by mi ani tak nevadilo s anglinou nemam problem ale ono mi to nejde ani stiahnut lebo to potrebuje iny SN.Poradte niekto ako to dostat do PC?Dakujem

Takze skusajte a dajte vediet co a ako
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805922" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12257
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od htcjirka » stř říj 13, 2010 16:45

Ano,pro tuto rom by jsi musel HD2 samozrejme odemknout.Neni pro nas region.

pyriah
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: úte zář 16, 2008 22:46
Zařízení: HTC HD2

Re: New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od pyriah » stř říj 13, 2010 16:49

Pokud ji stahnes musis udělat Hspl , to znamená odemknout telefon pro nahrávání neoficiálních ROM , nebo těch co nejsou určeny pro náš region.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od premikkoci » stř říj 13, 2010 17:46

To si pěkně počkáš..

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv říj 14, 2010 8:35

Až na to, že 1.66 je odporně pomalá.

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od jarsou » čtv říj 14, 2010 8:48

premikkoci píše:To si pěkně počkáš..
Ale nepočkáš.
Na moji otázku na Sunnysoft: "HTC vydala novou ROM 3.14 na HTC HD2. Budete ji prosím převádět do češtiny?"
mi přišla odpověď:
"ano, update lokalizace právě prochází schvalovacím procesem, nejdéle do měsíce bude vše dostupné na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;.

Takže uvidíme....

pyriah
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: úte zář 16, 2008 22:46
Zařízení: HTC HD2

Re: New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od pyriah » čtv říj 14, 2010 9:00

Otázka je jestli když budeš dělat Hspl , jestli nebude lepší nainstalovat nějakou kvalitní vařenou ROM , třeba energy a nebo nějakou romku od Miriho.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od Libunda » čtv říj 14, 2010 9:31

jarsou: nechci nějak zpochybňovat informace ze SS, ale vsadil bych se, že letos to nebude.... :grin:

pyriah
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: úte zář 16, 2008 22:46
Zařízení: HTC HD2

Re: New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od pyriah » čtv říj 14, 2010 10:13

Já sem stejně radši používal češtinu od Maciho :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od hrosikjiri » ned říj 17, 2010 20:32

a vite jakej kod (SN) tam zadat, aby bylo mozne stahnout tuto novou rom? hledal sem i na xda dev a nejde to.... :(

Uživatelský avatar
groovox
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od groovox » ned říj 17, 2010 21:09

hledal jsi špatně.
HT9AZNW00968
... a zadej Europe 1

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od hrosikjiri » ned říj 17, 2010 21:26

to: groovox
moc dekuju

este takovej nejspis pro mnohe blbej dotaz...kdyz je to oficialni rom, sice po odemknuti zarizeni, je nutne pouzivat task 29?

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » pon říj 18, 2010 8:39

Dobrý den, dnes jsem obdržel tento email na dotaz ohledně nové ROM na HD2:

Dobrý den Jaroslav,

Pro Vaše zařízení bude vydána nová aktualizace. Tato aktualizace bude k dispozici na naší stránce.
Pokud si přejete, můžeme Vás na nový upgrade upozornit telefonicky nebo emailem, jakmile bude oficiálně zveřejněn. Pokud chcete dostupnost upgradu zkontrolovat osobně, jděte na stránku http://www.htc.com/cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Na naší stránce klikněte na Podpora > v nabídce zvolte HTC HD2.
Zvolte záložku Ke stažení a jako kategorii zvolte Aktualizace ROM. Vyberte nejnovější aktualizaci vydanou tento měsíc.

Na stránce HTC jsme vydávali nové aktualizace, pokud jste tyto aktualizace nenainstalovali, budou všechny obsaženy v této aktualizaci ROM. Dále jsme přidali aktualizaci, která zlepšuje výkon citlivosti dotykové obrazovky a tím dále zlepšujte reakce našich zařízení...................................


Bližší termín není uveden, ale jsem stále Optimistou - že to bude aspoň do konce roku. :grin:

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od Libunda » pon říj 18, 2010 11:51

hrosikjiri píše:to: groovox
moc dekuju

este takovej nejspis pro mnohe blbej dotaz...kdyz je to oficialni rom, sice po odemknuti zarizeni, je nutne pouzivat task 29?
Task 29 se používá jako prevence, aby byl telefon opravdu "čistý", bez zapomenutých nepřepsaných souborů, které by v budoucnu mohli dělat problémy. Něco jako format disk u PC.
Osobně dělám Task29 při každém update ROM a je jedno, zda uvařené, nebo origo.

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od hrosikjiri » pon říj 18, 2010 13:40

tak jsem to tam dal...:) pri spusteni pusobi celkem rychlym dojmem... nez se podivate do pameti... mate k dispozici celych 208.81 Mb ram... system a dalsi blbosti sezerou 167,47 Mb... zbyte cca 41 no a pustite operu, otevrete tam 4 zalozky, k tomu pustite spb backup a pri spusteni youtube se vsechno automaticky ukonci... ze sem neco testoval... Dekuji nechci...:D

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Rady » pon říj 18, 2010 14:02

Ten samy problem mam i ja. Vcera jsem uvidel hlasku nedostatek pameti, na kterou jsem byl zvykly leda tak u Eten 500+ :-D Dne jde pryc.

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od hrosikjiri » pon říj 18, 2010 15:00

zkuste tam nahrat jeste jiny radio... tohle ma tusim 2.15... zkuste tam hodit 2.12 ctku, jestli se to probere... ale vazne nechapu, proc tohle delaji... mozna priprava na WP7 :-D

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jacek » pon říj 18, 2010 17:59

Vřele doporučuji tu co mám v podpisu....chrochtám blahem :grin: Po restartu mám 312 Mb RAM :wink:

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jacek » pon říj 18, 2010 18:03

už jsem psal že je, už není :evil: kuchaři prý spadnul systém a veškerá data jsou v prčicích. Mám ji v PC, kam ti ji mám poslat?
p.s. jeho poslední verze 6.10 je na prd
edit: kdes ji našel ? já hledám a hledám....

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jacek » pon říj 18, 2010 18:06

5.00 je dobrá...ouplně nej byla 3.50, sice starší, ale jezdila jak fretka :tlem:

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host