Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od jacek » pát říj 08, 2010 21:19

Našel sem na XDA nové radio + novou ROM : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801312" onclick="window.open(this.href);return false;
vlákno pouze radia : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801252" onclick="window.open(this.href);return false;

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od Milan Pištělka » sob říj 09, 2010 19:13

Právě jsem ho cvičně nahodil a první co je znát, je evidentně větší citlivost GPS. S 2.12 nebo 2.14 jsem musel vylézt na zahradu a s tímto sedím u počítače 2 m od dveří a 6-7 satelitů.
Uvidíme, jak na tom bude s výdrží baterie.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od jacek » sob říj 09, 2010 19:42

Jj, GPS i Wifi je citlivější a co mě nejvíce potěšilo je kvalitnější zvuk i proti radiu 2.14.(kde už to šlo). Výdrž zatím nemohu posoudit(přes víkend moc nevolám).

Pyro
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv črc 22, 2010 8:54
Zařízení: Samsung Galaxy S III
Kontaktovat uživatele:

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od Pyro » sob říj 09, 2010 21:21

Máte tam oba dva jen Radio nebo i novou ROM? Zajímá mě, jestli to funguje takle dobře dohromady.. Díky.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od Milan Pištělka » sob říj 09, 2010 21:59

to Pyro:
Oba dva máme ROMku v podpisu.
Co jsem četl na XDA, tak se s tou novou ROMkou musí opatrně. Neflashovat přímo z karty.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od jacek » ned říj 10, 2010 9:57

jak píše Milan Pištělka, nahráli jsme jen radio.

Pyro
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv črc 22, 2010 8:54
Zařízení: Samsung Galaxy S III
Kontaktovat uživatele:

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od Pyro » ned říj 10, 2010 10:30

zkusil jsem to taky. Dal jsem tam 2.15.... a uvidíme. Napíšu pak.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Radio 2.15.50.14 + nová ROM

Příspěvek od jacek » ned říj 10, 2010 11:07

.... ANO ....

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti