Bezpečnostní balíček pro HD2!

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » stř bře 31, 2010 15:24

od SS ze?s ceskou lokalizaciou?

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Petulinek » stř bře 31, 2010 15:26

No napriklad ofiko 1.66 s brzdou od SS...

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » stř bře 31, 2010 17:49

No takze 1.66 od SS je nainstalovana a zatial bez chybycky a preklad som nedaval... :) uz teraz rozmyslam nad tou od Miriho co tak vsetci chvalia :))

mimisekz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned srp 22, 2010 23:41
Zařízení: HTC HD II

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od mimisekz » úte pro 28, 2010 7:58

Ahoj, prosim poradí mi někdo co stím. Jsem fakt úplnej začátečník. Mám HTC HD II od T-mobilu. Pořád se mi sekal, restartoval. Bohužel kámoš co mi to dělá tu neni tak jsem se do toho pustil sám. Tel jsem odemknul dle tohoto návodu http://wmmania.cz/clanky/navody/hd2-hspl-2/" onclick="window.open(this.href);return false; na to 1,42 HSPL a nahrál od SS http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; a nejde mi nahrát ta localizace... Takže mám tel v angličtině a jsem z toho uplně hotovej... pomůžete mi někdo?

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od htctester » stř pro 29, 2010 22:03

co máš za systém na pc? jakou rom jsi instaloval ? spustil jsi instalaci jako admin? napsal jsem ti SZ ...co a jak

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od RejPal » stř pro 29, 2010 22:32

Marný a nesmysl! Má zařízení od T-M, takže mu lokalizace z toho jejich (Sunnysoft) balíčku nepůjde nikdy nainstalovat. Pokud by se někomu nepodařilo zlomit kontrolu PN, ale je to zbytečné a nikdo se s tím nebude zabývat, když může naprosto stejnou lokalizaci nainstalovat pomocí .cab.

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od htctester » čtv pro 30, 2010 20:52

jde to tak i tak , poslal jsem mu to SZ , češtin je vícero :wink: ...samozřejmě že přes vyex., cab.

mimisekz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned srp 22, 2010 23:41
Zařízení: HTC HD II

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od mimisekz » ned led 02, 2011 23:36

Nic mi nepřišlo... Jakou češtinu pomocí cab...? kde to najdu díky..

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od htctester » úte led 04, 2011 18:49

třeba toto :
:arrow: http://www.edisk.cz/stahni/25157/MACI_s ... .69KB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

mimisekz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned srp 22, 2010 23:41
Zařízení: HTC HD II

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od mimisekz » čtv led 06, 2011 11:37

díky vyzkouším...

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 06, 2011 11:45) --

Tak nainstalováno,ale celá čeština tam nejde...něco je v AJ a něco v Čj ,ale i tak je to lepší...

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od htctester » čtv led 06, 2011 16:43

jak jsem ti psal v SZ ,češtin je vícero, ale myslím si , že tu kterou máš ,ti počeští 90%...a to je plně dostačující pro většinu uživatelů.

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od RejPal » čtv led 06, 2011 18:56

Na oficiální ROM patří oficiální lokalizace!!!

Pro mimisekz: Zde - 158. Stáhni si tu rozbalenou oficiální lokalizaci v .cab. Před tím, ale budeš muset tu předchozí lokalizaci odinstalovat - tedy pokud to vůbec půjde a provést SR.

mimisekz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned srp 22, 2010 23:41
Zařízení: HTC HD II

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od mimisekz » čtv led 06, 2011 20:14

No díky pánovééé....jsem rád ,že tel funguje a neseká se...doufám, že to vydrží a čeština stačí... :)

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů