Bezpečnostní balíček pro HD2!

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » pon bře 29, 2010 19:18

Ahoj všem..

na české verzi webu se objevil HOTFIX na posílení bezpečnosti HD2.. Balíček je pro všechny verze ROM.
Odkaz pro stažení: http://www.htc.com/cz/SupportDownload.a ... &dl_id=921" onclick="window.open(this.href);return false;
..
tom

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » úte bře 30, 2010 11:12

Zdarek neviem preco ale ked si to hodim do PDA a otvorim tak mi napise ze tento hotfix neni pre moje device neviete niekto poradit?

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » úte bře 30, 2010 15:58

Jakou máš verzi ROM?
Je to ofiko, nebo z xda?
Tom

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » úte bře 30, 2010 16:33

mam ofiko odkedy som kupil pda 1.4 verzia

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » úte bře 30, 2010 16:37

to je zvláštní, že Ti to nejde.. Já mám ofiko 1.66 a šlo mi to ok.. Na webu je napsáno, že je to pro všechny ROM.. Nemáš nainstalované nějaké úpravy ROM, jiné Rádio?

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » úte bře 30, 2010 17:30

radio mam nove ale len to co je na htc.com vsetko co mam v pda je original od htc.Ty mas originalnu 1.6?Musim si k tomu davat hardspl aby mi padla zaruka?

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od jacek » úte bře 30, 2010 17:31

Opravný balíček nainstalován úplně v pohodě.

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » úte bře 30, 2010 17:42

majco6661 píše:radio mam nove ale len to co je na htc.com vsetko co mam v pda je original od htc.Ty mas originalnu 1.6?Musim si k tomu davat hardspl aby mi padla zaruka?
Pro instalaci ofiko ROM 1.66 to provádět nemusíš.. Jde to automaticky.. Stažení ROM 1.66 a CZ lokalizace můžeš provést na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen otázka, nemáš tel koupený od O2 či T-mobilu? To by Ti nemusela jít ROM nainstalovat..

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » úte bře 30, 2010 17:51

nie kupoval som neznackovy z alza.cz.A ake mas skusenosti s tou romkou?neake chyby zamrzanie atd?nepadne mi zaruka ked ju tam dam?

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » úte bře 30, 2010 17:56

Vzhledem k tomu, že je to z ofiko stránek, tak se o záruku nemusíš bát..
Co se týká rychlosti, či chyb - mám ROM přes 14 dní - naprostá spokojenost.. :) Žádné chyby.. Vše jede rychle..
Jen si nezapomeň zálohovat kontakty atd.. O vše jinak příjdeš.. Nejdříve nainstaluj ROM.. Poté CZ lokalizaci a poté balíček pro bezpečnost..

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » úte bře 30, 2010 22:21

boli tu pisane neake veci ze ta romka neni na stranke SS uplne nahrana ze tam chybaju neake kb alebo co?alebo ze sa to neda nainstalovat?

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » stř bře 31, 2010 6:09

Bylo to tu řešeno, ale již je to ok.. Teď když si ROM + lokalizaci ze stránek sunnysoftu stáhneš, bude to ok.. :grin:

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » stř bře 31, 2010 9:11

a oplati sa to davat?spozoroval si neake zmeny?

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Tom2009 » stř bře 31, 2010 9:13

Určitě ano... Telefon je mnohem rychlejší a stabilnější.. A hlavně nová ROM opravuje všechny chyby předchozí ROM..

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » stř bře 31, 2010 9:28

a blesk vo fotaku je stale taky prepaleny?mimochodom nedas mi na seba icq,alebo skype alebo nieco takto to je na dlho...

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Petulinek » stř bře 31, 2010 9:33

Blesk a fotak je opraven az v ROM 2.10, ktera je pro T-mobile USA. Pokud chces tuto opravu, musis pouzit bud "varenou" ROMku nebo primo ROM pro T-Mobile. Tento patch s fotakem nema nic spolecneho.

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » stř bře 31, 2010 9:36

skoda no asi pockam radsej zase na nieco ofiko nechcem davat nestabilne veci do pda aby som si to nahodou nepokazil.len nechapem preco HTC neda ofiko romku na svoju stranku ale dava to vsade inde? :( A tak ked hovorite ze sa to oplati prehodit ze su tam len plusy tak nevaham a idem do toho...dakujem za rady

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Petulinek » stř bře 31, 2010 10:44

HTC nikam jinam nic nedava, jedna se o unikle ROM, at jiz testovaci, nebo predprodukcni verze...
Plno tech, ktere jsou "varene", nejsou nestabilni, naopak jsou oproti originalnim rychlejsi, stabilnejsi, lepe odladene komuniktou na xda pripadne htcpedii...

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od majco6661 » stř bře 31, 2010 10:56

mozem si neako uskodit ked tam tam neofiko rom?alebo proste ked to nepojde tak tam bezproblemov hodim na spat napr . 1.43 a vsetko pojde ako predtym?

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Bezpečnostní balíček pro HD2!

Příspěvek od Petulinek » stř bře 31, 2010 11:39

Neni problem tam kdykoliv vratit ofiko ROM, nova je pro nas region 1.66.

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti