SS ofiko 1.66

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Mr.Dome
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv led 28, 2010 20:32
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Mr.Dome » sob bře 27, 2010 19:48

No mám s novou 1.66 docela problém. Jakmile nekam volam tak se mi samovolne aktivuje pripojeni pres WiFi. Nevite nekdo co s tim?

motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pát pro 11, 2009 21:32
Zařízení: Nokia Lumia 1020

SS ofiko 1.66

Příspěvek od motas » sob bře 27, 2010 20:08

To se mi stávalo s 1.48 i s 1.66. Teď mám jednu z posledních ROM od Miriho a je to OK.
Teď bojuju s výdrží. Všechny aplikace jsem nainstaloval najednou, cca 2 týdny paráda, ale teď se výdrž baterie hodně zhoršila. Ale více jak den vydrží.

jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 03, 2006 9:22
Zařízení: HTC HD2, SG II
Kontaktovat uživatele:

SS ofiko 1.66

Příspěvek od jokeeman » stř bře 31, 2010 14:59

datinko píše:Stiahol som ROM 1.66, nainštaloval, potiaľ všetko v pohode.
Pri inštalácii InterWrite mi vyhodilo chybu:

"Package version is not larger than the one in your device"

Kde robím chybu?

EDIT: Tak vyriešené, problém bol vo WIN 7 64-bit. Zaujímavé ale je, že to nešlo ani vo virtualizovanom XP mode, a XP-čka sú tam virtualizované 32-bit. Pri druhom počítači s XP to ale prešlo v pohode.

Tak to je zvláštní, mě to dělá uplně všude, jak na Xpéčkách, tak na sedmičkách, no vypadá to, že pojedu bez češtiny:-(

mandrinka
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte dub 07, 2009 19:36
Zařízení: zatím není

SS ofiko 1.66

Příspěvek od mandrinka » sob dub 03, 2010 10:21

taky mi to dělá, nevíte, co s tím?

jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 03, 2006 9:22
Zařízení: HTC HD2, SG II
Kontaktovat uživatele:

SS ofiko 1.66

Příspěvek od jokeeman » úte dub 06, 2010 12:11

No u mě byl problém ve 64bitovém OS, doma jsem to zkusl na 32bitových sedmičkách a klaplo to, ale musel jsem dát režim kompatibility s Vistama SP2. Jinak nešlo mi to ani na XPéčkách, což mi připadá skutečně zaráženící...

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Libunda » stř dub 07, 2010 20:42

datinko: Člověče, přímo v odkazu, který uvádíš máš ve třetím řádku napsáno, na jaké ROM se ten patch vztahuje...chlapi, čtěte trošku...

naxos
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát led 23, 2009 8:58
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od naxos » sob dub 10, 2010 10:25

Ahoj,
povedlo se někomu flashnout HD2, který je zakoupený u t-mobilu, touhle originální ROMkou ?? u 1% se proces vypne s chybou a přístroj normálně nabootuje...
(jestli se to někde vyřešilo, tak se omlouvám, za spam a prosím jenom link)

btw: updatovací utiitka hlásí chybu INVALID VENDER ID... :/
díky :)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Milan Pištělka » sob dub 10, 2010 11:18

to naxos:
bych stroj odemknul a flashnul. Vrátit zpět zámek je u HD2 velmi snadná věc.

naxos
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát led 23, 2009 8:58
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od naxos » sob dub 10, 2010 12:04

Chtěl jsem se vyhnout odemknutí, ale vypadá to, že to bude jednodušší cesta... díky

-- doplnění předchozího příspěvku (sob dub 10, 2010 16:23) --

Zajimavý je, že jsem dneska měl v ruce 2 HD2ky... jedna "normální" a druhá zakoupená u tmobilu... u té "normální" jsem flashnul ROMku v pohodě bez odemykání a na přání nahrál i tu češtinu od SS a to vše bez problémů... kdežto u té od t-mobilu jsem musel zařízení odemknout, flashnout, ale češtinu tam neprotlačím ani náhodou.. :/ neví někdo co s tím ?:)

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

SS ofiko 1.66

Příspěvek od cego » ned dub 11, 2010 12:30

Taky jsem flashoval HD2 od T-Mobile. Odemceni se nevyhnes ! Ale o nic nejde :) ... Cestinu jsem ale nedaval, to nevim.

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti