SS ofiko 1.66

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
roman69
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: úte říj 27, 2009 19:01
Zařízení: HTC HD2,TITAN,Galaxy S. S3, Note, NOTE 2,Note 10.1

SS ofiko 1.66

Příspěvek od roman69 » úte bře 16, 2010 21:17

Nemožné se stalo skutkem a sunnysoft vypustil Rom 1.66 s Českou lokalizací.
http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Hondaeg3
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte bře 16, 2010 18:12
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Hondaeg3 » úte bře 16, 2010 21:19

Dobre rano uz to tu je treti krat

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Jindrapro » úte bře 16, 2010 21:22

A ani tu ROM zatim nestahujte, nejde nainstalovat zatim. chybi ji asi osmdesat megabaitu....

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

SS ofiko 1.66

Příspěvek od YAMATO » úte bře 16, 2010 21:23

Docela to překvapení chápu, je skutečně šokující novinkou, že ROM 1.66 a lokalisace pro nás budou nakonec uvedeny ještě letos...tedy pokud se SS podaří dát ke stažení skutečně celou nepoškozenou ROM :lol:

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Pedro1872 » úte bře 16, 2010 22:50

Zdravim, nejde mi ze stranek sunnysoftu nainstalovat cestina. Spustim .exe soubor a kdyz se to jako kdyby chysta instalovat, tak vyskoci chybova hlaska : Confirmation - The Files has been changed. Prosim o radu co delam spatne. Dekuju moc

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

SS ofiko 1.66

Příspěvek od YAMATO » úte bře 16, 2010 22:53

Máš správné PN? 99HJY005-00

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Petulinek » úte bře 16, 2010 22:57

Jestli to třeba neni chyba archívu... Buď to má SS vy*urvený (což by asi nikoho nepřekvapilo) nebo se to mohlo poškodit při stahování, zkus to stáhnout znovu...

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

SS ofiko 1.66

Příspěvek od YAMATO » úte bře 16, 2010 23:09

Pravda, když mohli zk... stažení samotné ROM, tak proč ne i lokalisace? :lol:

Belial
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv pro 31, 2009 17:11
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Belial » úte bře 16, 2010 23:24

Rovnaky problem ako Pedro1872...hlaska - Confirmation - The Files has been changed a je po instalacii...

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Pedro1872 » stř bře 17, 2010 13:55

Tak jsem to nakonec zkusil nainstalovat na druhem komplu, kde mam WIN 7 a tam mi to uz slo v pohode. Kdo ma tento problem, zkuste v nastaveni toho .exe souboru vybrat jinou kompatibilitu, napr. Vista SP3. Snad vam to pomuze

cinch
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pát lis 13, 2009 19:07
Zařízení: HTC 8x

SS ofiko 1.66

Příspěvek od cinch » stř bře 17, 2010 15:34

sry, spatne sem to pochopil..

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Jindrapro » stř bře 17, 2010 15:37

Oni tu pisou o lokalizaci, ROM stahli jinde... (XDA)

Funo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon led 11, 2010 14:46
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Funo » stř bře 17, 2010 15:46

Včera rovnaký problém, stále ROM od SS vyhadzovala chybu. Vyšlo to až s tou z Rapid-u.

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Pedro1872 » stř bře 17, 2010 16:45

cinch píše:tak to kecas, protoze to je na ss nejaky podelany... zkus si to rozbalit a uvidis jak to hned vyhodi chybu
Ja jsem mluvil ale o chybe pri instalaci cestiny od Sunnysoftu.

marua
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned úno 28, 2010 17:55
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od marua » stř bře 17, 2010 18:13

Zdravim stahl sem si tu ROM s lokalizací tu sem nainstaloval po nainstalovani ROM ale cestina se mi tam nenáhrala to se musí někde nastavit dík

Uživatelský avatar
Kreid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: stř bře 17, 2010 20:36
Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

SS ofiko 1.66

Příspěvek od Kreid » stř bře 17, 2010 20:41

Myslím si, že vadný instalátor ROM dodala společnost HTC. Sunnysoft tvoří pouze lokalizace. Nicméně je již na uvedených stránkách instalátor v pořádku.

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od jarsou » stř bře 17, 2010 21:11

Potvrzuji, stáhl jsem, nainstaloval nejprve ROM, poté lokalizaci, provedl znovu hard reset, zvolil češtinu a jede to ok.
Předtím jsem si udělal zálohu pomocí SPB Backup. Zkušebně jsem zálohu po instalaci 1.66 obnovil. Vše se uvedlo do původního stavu. A když se podívám na přehled software, tak to zase ukazuje 1.48, ale rádio 2.07, Manila 2.5.192. Ale při soft resetu to hlásí 1.66. Asi si dám tu práci a nainstaluji vše znova, zatím budu testovat....

marua
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned úno 28, 2010 17:55
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od marua » stř bře 17, 2010 21:15

ááá aha musel sem provést 2x HardReset :-)

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

SS ofiko 1.66

Příspěvek od jarsou » stř bře 17, 2010 21:24

jojo, teprve při tom druhém (po nainstalování lokalizace) nám to dává možnost instalace češtiny....

roman69
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: úte říj 27, 2009 19:01
Zařízení: HTC HD2,TITAN,Galaxy S. S3, Note, NOTE 2,Note 10.1

SS ofiko 1.66

Příspěvek od roman69 » čtv bře 18, 2010 11:48

Tak jsem taky obnovil zálohu a stalo se mi to stejné jako Jarsou.Když,ale udělám HARD Reset tak je i v info o softu ROM 1.66,čímpak to asi je?

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 2 hosti