XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od somro » úte bře 09, 2010 9:47

Zdravim lidicki uz 2 dni sa tu potulujem a len citam a citam . pomalicki tomu zacinam aj chapat a chcem s sputiti do nowej ROMki len mam jednu otasku ako to je potom so slovencinou ci s cestinou. bude tam nebude tam? kde ju najdem ako ju tam dostanem . za odpovede dakujem :)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » úte bře 09, 2010 10:00

Asi moc nectes, jinak bys vedel...
ROM jsou anglicke, cestina existuje jen do oficialnich ROM 1.43 a 1.48, je ke stazeni na strankach SSoftu. Jinak je moznost pocesteni Sense, o tom je tu taky hodne threadu, staci hledat...

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od somro » úte bře 09, 2010 10:09

sence je to cislo v registroch?????

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » úte bře 09, 2010 11:24

Senze je grafická nástavba na WM. Pokud ti bude stačit počeštění jenom této nástavby, tak ANO, dělá se to změnou registrů. Hledej, je tu hromada odpovědí.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od somro » úte bře 09, 2010 12:06

este otazocku stiaholsom tu poslednu ROMku od miriho a ked to spustim tak kliknem na UPDATE tak
FROM Image 1.48.479.1
a TO Image 1.00

je to v poriadku nemalo bi bit TO vecsie cislo ako FROM pretoye from je to co mam teras a TO je co budem mat??? milim sa ????

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » úte bře 09, 2010 12:38

To je jen cislo, to neres. Kazdopadne musis mit nahranou nove Radio ROM 2.08, nez to tam das, jinak Ti tel.ani nenabootuje. To Radio se instaluje zvlast. A musis mit HSPL v telefonu.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od somro » úte bře 09, 2010 12:43

jj dakujem za odpoved aj upozornenia. :) tak idem nato :)

Uživatelský avatar
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pát pro 04, 2009 15:28
Zařízení: DesireS
Kontaktovat uživatele:

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od by PeITeeR » čtv bře 11, 2010 11:53

Nvm jestli uz si toho nekdo vsiml nebo uz to tu bylo psano,ale uz mam asi ctvrtou ruznou varenou rom a cim dele jsem jakoukoliv rom mel ,tak tim vice mela bugu,hure bezela a zkratka cim dele jsem ji pouzival tim horsi a horsi to bylo.

A jiank prosim aby jste si zkusili vyfotit panoramatickou fotku,za pul roku se mi nepodarilo vyfotit rozumnou fotku,foti to bludy.(mozna ot)

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv bře 11, 2010 14:31

zaciatkom tyzdna co som pouzival od miriho rom 7.1 (WM6.5) dva dni, tak kazdy ten den mi telefon zamrzol. tym klasickym sposobom, ze displej nereagoval na nw tlacitka a stale bol cierny :-D tak som sa znovu vratil k topixovi na 1.5.3. kazdopadne tie romky postavene na 2.10 od tmobile maju zlepsenu kvalitu snimok 8-)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » čtv bře 11, 2010 14:37

Asi jsi neudelal task 29 a HR po flashnuti... To se potom muze stat ze telefon mrzne a blbne... Pripadne nainstaloval nejaky nekompatibilni SW... Tato ROM je rychla, stabilni, naprosto bezproblemova... Za5 dni pouzivani jsem s ni nemel jediny zatuh, nic...

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv bře 11, 2010 14:46

mozem sa spytat, aky task 29? HR po flashnuti robim vzdy :-)

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » čtv bře 11, 2010 14:59

Miri HD2 WM6.5.x (23545) ROM :: Sense 2.5 :: V 8.0
11.03.2010 8:32
U WM 6.5.x Je aktualne ROM v8.0 doporucene s Leo Radio 2.07.50.27(_2) nebo 2.08.50.08(_2)(novy build WM6.5.x 23545, )
ROM: ZDE
(Base ROM: 2.10.531.0)
Changelog V 8.0
- Updated WM build to 23545
- Replaced the HTC Flashlight app with the one without demo (Thanks to NetRipper)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » čtv bře 11, 2010 15:06

Task 29 je kompletni, uplne, definitivni vymazani pameti telefonu, vcetne Radio ROM. Obcas je to treba udelat, nejlepe pred kazdym flashnutim neoficialni ROMky, protoze v telefonu zustavaji ruzne "zbytky" a potom muze dochazet k tuhnuti a blbnuti telefonu.
Vic info je na xda v sekci o ROMkach HD2...

es
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 12, 2006 14:41

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od es » pát bře 12, 2010 16:34

task 29 radio ROM nesmaze :)

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od jacek » pát bře 12, 2010 19:37

Task 29 taky nedělám, ROM nahrávám bez obou karet (SIM i SD) a po nahrání 2x HR

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pát bře 12, 2010 20:16

Zkus ho někdy udělat... Jinak je dobré alespoň občas flashnout před "vařenou" ROMkou nějakou originál, která alespoň zformátuje ROM v telefonu (Task 28)... Ale Task 29 to nenahradí i když lepší něco než nic... Po čase když se láduje jedna "vařená" ROM za druhou bez Task29 dochází k problémům, tuhnutí telefonu, zpomalení atd...

Milan79
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř pro 02, 2009 22:57
Zařízení: HTC HD2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan79 » sob bře 13, 2010 10:35

O task29 jsem ještě neslyšel, až nyní. Díval jsem se na stránky XDA, ale nějak jsem to nepochopil.
Program přece čerpá z uloženého místa a ne z nějakých zbytků okolo.
Tak proč to provádět?
A také jak? Na XDA je to spojeno s instalací nové RADIO ROM.
Dá se to nahrát přes USB, nebo se musí z karty?
Task29 už zůstane v HTC. Jak se znovu spustí na "přeformatování"?

vyřešeno, nalezeno

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » sob bře 13, 2010 14:53

Miri HD2 WM6.5.x (23547) ROM :: Sense 2.5 :: V 9.0
13.03.2010 6:35
U WM 6.5.x Je aktualne ROM v9.0 doporucene s Leo Radio 2.07.50.27(_2) nebo 2.08.50.08(_2)(novy build WM6.5.x 23547)
ROM: ZDE
(Base ROM: 2.10.531.0)
Changelog V 9.0
- Updated WM build to 23547

motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pát pro 11, 2009 21:32
Zařízení: Nokia Lumia 1020

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od motas » sob bře 13, 2010 15:21

Flashnul jsem poslední ROM od Miriho s klávesnicí swype, protože jsem si ji chtěl vyzkoušet. Pro češtinu je nepoužitelná, nebo něco dělám špatně. Teď mi však nejde vrátit jako výchozí původní klávesnice, vždy se to přepne na swype. Nevíte jak na to?

Vyřešeno

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od somro » ned bře 14, 2010 10:38

zdravim mam miriho romku 7.1 wm 6.5 a pri volani sa mi neda kliknut nikde na ddisplay ani visunut klavesnicu ani start jednoducho nic. neviete preco:

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů