XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » čtv dub 15, 2010 11:17

Hele chlapi, on má Miri na svých ROM standardně nastavené odmítnutí hovoru bez identifikace?? Dnes mi to 3x po sobě položil....

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv dub 15, 2010 11:41

Já Miriho používám takřka od začátku a nikdy mi toto neudělalo. Ale je fakt, že já používám Light resp. nyní Standart verzi ROM bez Sense.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » čtv dub 15, 2010 11:55

Používal jsem full verzi se Sense a vším a nejsem si vědom, že by mi to tohle někdy udělalo...

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » čtv dub 15, 2010 12:02

Kurnik, tak že by mě jen někdo prozváněl a po 1 sekundě položil?? omg

E1X
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř kvě 13, 2009 0:56
Zařízení: SE Xperia mini pro

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od E1X » čtv dub 15, 2010 17:08

Milan Pištělka píše:Já jsem zkusil V12 na base1.72 a šla pryč, protože měla 5x větší spotřebu než V12 base 2.10. Takže jsem zpět na té, co mám v podpisu. V12 se není třeba bát, je po všech stránkách velmi dobrá.
Ok diky, jeste dotaz je mezi nima velky rozdil? Vim, ze 2.10 je TMO a ma teda lepsi drivery pro fotak s bleskem jinak asi rozdil neni..

E// tak sem zkusil jenom 1.72 na skok a hned me napadlo, ze sem neco nevychytal s task mangerem... Mam z X2 a nahore mi koliduje s hodinama. Kde se vlastne standartne zobrazuje? Misto hodin nebo jeste uplne jinde. Jinak rom vypada pekne o vikendu si stim budu hrat.

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Bíle sense hodiny

Příspěvek od honefr » čtv dub 15, 2010 18:22

Dobrý den, opravdu skvělá ROM od miriho
http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=2353" onclick="window.open(this.href);return false;
ovšem jediné co se mi nelíbí jsou ty průsvitné sense hodiny :-(
Nejdou nějak vrátit zpátky ty původní :?: Děkuji


Edit by admin: přesnunuto

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Bíle sense hodiny

Příspěvek od Petulinek » čtv dub 15, 2010 19:07

Jdou, na xda se nekde poflakoval cabik, zkus hledat

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pát dub 16, 2010 8:42

Milan Pištělka píše:to robsol:
Není třeba se za nic omlouvat.
Po celém večeru experimentů jsem začal mít toto podezření, že matoucí je ta bílá obrazovka a nechtěl jsem dávat příliš sugestivní otázku. Ještě počkáme, co na to Petulinek.
Tak jsem naládoval novou Kumarovo ROM a opravdu, po Task29 tam Radio zůstalo... Přitom bych dal krk za to, že se mi stalo že tam nebylo, že mi tel.nebootoval... Tak sorry za mystifikaci.

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Bíle sense hodiny

Příspěvek od honefr » pát dub 16, 2010 15:33

Petulinek píše:Jdou, na xda se nekde poflakoval cabik, zkus hledat
Tak hledám hledám a nemůžu nic najít :-(
Nepomohl by jste mi někdo :?:
Mooc prosím :wink:

panpeta
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 16, 2010 17:06
Zařízení: HTC Titan

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od panpeta » pát dub 16, 2010 17:11

A co tohle? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=657288" onclick="window.open(this.href);return false;

E1X
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř kvě 13, 2009 0:56
Zařízení: SE Xperia mini pro

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od E1X » sob dub 17, 2010 17:32

E1X píše:E// tak sem zkusil jenom 1.72 na skok a hned me napadlo, ze sem neco nevychytal s task mangerem... Mam z X2 a nahore mi koliduje s hodinama. Kde se vlastne standartne zobrazuje? Misto hodin nebo jeste uplne jinde. Jinak rom vypada pekne o vikendu si stim budu hrat.
Neporadi nekdo.. Na 6.5.5 urcite normalni vec :/

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » pon dub 19, 2010 9:34

Hlásím bezproblémový chod s upgradeovaným rádiem na: Radio_2.10.50.08_2

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pon dub 19, 2010 9:42

Je nějaký poznatelný rozdíl u nového Radia? Pořád váhám zda z 2.09 do něj jít nebo ne...

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » pon dub 19, 2010 10:04

Já měl jednodušší rozhodování, protože 2.09 na Miri nešla. Každopádně žádných závratných rozdílů jsem si nevšiml. Ale jsem v tomto směru nenáročný uživatel.
Edit: vylez jsem teď z okna vyzkoušet Igo. Řekl bych, že dost rychle vyhledává satelity. To se mi líbí.
EDIT II: popisuje rozdíly http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 55#p155777" onclick="window.open(this.href);return false;

jajaptak
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 27, 2009 11:28
Zařízení: HTC Diamond 2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od jajaptak » úte dub 20, 2010 6:31

ROM Elegancia V 4.0 - Miri colored by Steve0007 HD2 WM6.5.X Radio 2.10.50.08_2. Mám takový dojem že i s touto Radio ROM se o něco rychleji restartuje. Ale může to být jenom dojem.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » úte dub 20, 2010 8:15

Nahodil jsem Radio 2.10 ale oproti 2.09 které jsem používal předtím nepozoruji žádnou změnu ani v kvalitě hovoru, výdrži baterky či v rychlosti founu... Spíš asi bude přínosem jen to že je multifunční, že bude fungovat jako pod base 2.10 tak i 1.66 nebo 1.72, 74...

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od marek_proksa » úte dub 20, 2010 8:59

zdravim, ja bych tady mel jeden dotaz, po delším váhání jsem si nahral ROM od MIRI-ho, jsem hodně spokojen, ted již je na htcpedii nová, tak se chci zeptat, obnovujete to po flashi se zálohy, nebo ručně...mi to trvá tak 2 hodiny to ručně dostat do podoby než před flashem, a že by mne to dvakrat bavilo... někdo tady říka že to ze zálohy není dobre...tak nevim, poradte

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » úte dub 20, 2010 9:43

Já osobně mám kontakty, kalendář atd na exchangi, některé programy na SD - ty se nemusí znovu instalovat, jen přes Resco Explorer udělám shortcuty, no a pár cabíků se SW a customizacemi nainstaluju. Záležitost max. hodiny si to nakonfigurovat a nastavit dle sebe...
Obnova ze zálohy není moc košer, protože se Ti obnoví různej bordel a chyby v registrech atd... Takže lepší je neobnovovat...

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » úte dub 20, 2010 11:01

Já kontakty zálohuju na HDD pomocí Jeyo Mobile Companion, po update ROM se mi u Miriho spustí instalace veškerých sw pomocí Autoinstall, potom nahrání kontaktů a jediné, čemu se musím věnovat je vyzvánění a podobný maličkosti. Kalendář a maily = google = nastavení 3 minuty. Celé max 30 - 60 minut.
Edit: osobně také nevidím přínos v systémové záloze. Vždy je lepší mít systém nový a čistý.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od marek_proksa » úte dub 20, 2010 11:15

no pravě, z te zalohy se mi to nechce, sice mam udělanou zalohu hned po nainstal. všeho, ale beru to jen jak nouzovku..jinak to dělam podobně,takže asi u toho zůstanu..co jiného.. :tlem:

-- doplnění předchozího příspěvku (úte dub 20, 2010 12:19) --

když u MIRi ho udělám složku autoinstall, nahážu tam všechny cab-y, jeden po druhém se instalují? pochopil jsem to spravně? a mam možnost volit zařízení x karta u jednotl. instalací? diky m

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů