XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od marek_proksa » pon dub 12, 2010 16:15

Task 29, mam dotaz, zůstane po něm v telefonu původní radio? na xda jsem pochopil ža radio zůstane, nainstaluje se poté se jen ROM, tady na foru někdo říká že zůstane, někdo že smaže?a kdy je čas? ja dobré ho dělat před každým flashem ROM?ja jsem celkem instal 3 x ofiko a 1 x neofiko...nepřipadá mi že bych měl nějaký problem... jen se chci ujistit, nikdy jsem to nedělal, přece jen 1.WM :tlem: , po task-u připojim v bootloaderu PDA, a klasicky nainstal novou ROM, chápu to spravně? mam nějak zakázat active sync před tim?seká se vám někomu ta nova ROM od MIRI-ho, jak tady zmíněno na foru? ...spoustu se dočtu, občas se jen potřebuji ujistit tak sorry a diky :tlem:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » pon dub 12, 2010 16:45

to marek_proksa:
Task29 jsem dělal jen jednou z důvodů čistě studijních. Jinak ho nepoužívám a nikdy jsem neměl problém.
Radio zůstává původní. Novou verzi od Miriho jsem měl do dneška a žádný problém. Před chvílí jsem flashnul jeho novou ROM založenou na Base 1.72, abych mohl vyzkoušet radio 2.09. Takže uvidíme.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pon dub 12, 2010 17:16

Po Task29 je telefon úplně HOLÝ, proto se taky dělá :) Tedy bez Radia,ROM.Dělám před každým flashem,předejde se problémům se sekáním a nevyzpytatelnými chybami...

-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 12, 2010 18:20) --

To Milan Pištělka: můžeš pls zkusit foto s bleskem? Zda přepaluje nebo ne...

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » pon dub 12, 2010 18:07

to Petulinek:
Jelikož jsem si nebyl úplně na 100% jistý, tak jsem udělal opět z důvodů čistě studijních Task29 a radio ZŮSTÁVÁ zachováno. Vymazán je pouze prostor pro ROM.
Ten blesk zkusím, až mi dojede backup a pak to sem připíšu.
EDIT:
Zkusil jsem pár fotek v bytě těsně před setměním a zdají se mi v pořádku. Ale můj dojem určitě není směroplatný, jelikož moc nefotím.
Co si vzpomínám, tak s první ROMkou se na to nedalo dívat.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pon dub 12, 2010 19:11

Tak jsi udělal zřejmě ten Task29 co je šířen rovnou s Radiem... Není zachováno ale po Task29 ho to tam nainstaluje... Samostatná aplikace na Task29 smaže komplet vše včetně Radia, nebo děláš jen Task28, který zruší jen ROM prostor...
Používám "Task29 provided by doloop.exe" a to je cca 2,24 MB velký exáč, po němž nezůstane nic :
http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=19" onclick="window.open(this.href);return false; a po něm flashuju Radio z SD

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » pon dub 12, 2010 19:16

Tak přesně ten jsem použil a radio zůstává zachováno.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pon dub 12, 2010 19:29

Tak tomu teda nerozumim, mně to vymaže včetně Radia...:(

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od marek_proksa » pon dub 12, 2010 20:40

no a to je přesně ono :tlem: :tlem: na xda taky tvrdí někdo že zůstalo, někdo ne...nezbyva než zkusit, ale jinak diky m

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » pon dub 12, 2010 21:08

To, že radio po provedení Task29 zůstává ve stroji, je skutečnost, kterou jsem objektivně ověřil experimentováním.
Takže závěr je takový, že při použití "Task29 provided by doloop.exe - velikost 2353541 bytů v TC" zůstává radio zachováno tečka
To, že je někde něco napsáno, ještě neznamená, že je to pravda.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pon dub 12, 2010 21:14

No v tom případě nechápu, proč v mém HD2 to Radio prostě nezůstane. Sice jsi vyšší šarže- SmartGuru - ale to neznamená, že kecám. Mně to prostě smaže vše včetně Radia, ověřeno nejméně 10x, kdy jsem Task29 použil... HOWGH :)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » pon dub 12, 2010 21:47

to Petulinek:
Někde ten pes musí být zakopaný. Stále mi to vrtá hlavou.
V nejbližší době budu povyšovat systém třem kamarádům, tak to zkusím na jejich strojích. To by bylo, abychom na to nepřišli. Dnes jsem za celý večer vyzkoušel mnoho kombinací a je to pořád stejné - radio zůstává.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » pon dub 12, 2010 21:55

Pokud na to přijdeš, budou jistě i na xda rádi :) Každopádně mi to dělalo i na HSPL I a dělá i teď na HSPLII v.1.66. Foun koupen začátkem listopadu přímo od HTC, jeden z prvních v Česku... Nevím co by to mohlo ovlivňovat kromě HSPL...

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od robsol » pon dub 12, 2010 22:43

musím potvrdit, že mě to smaže komplet také tzn. RADIO nezůstane. zkoušel jsem to na různých HPSL i verzích Radia. Vždy výsledek byl stejný - úplně čisto

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » pon dub 12, 2010 23:05

A na základě čeho si myslíte, že tam to radio není?

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od robsol » pon dub 12, 2010 23:19

No když nad tím teď přemýšlím asi budete mít pravdu vy. Sice se foun tváří jako čistý, ale po instalaci ROM tam Radio pak je i když není součástí instalace. Takže to jen asi mate když po použití task 29 naběhne čistá obrazovka bez informací o ROM a Radiu. Pokud to tak je tak se omlouvám za mystifikaci :wink:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » úte dub 13, 2010 6:14

to robsol:
Není třeba se za nic omlouvat.
Po celém večeru experimentů jsem začal mít toto podezření, že matoucí je ta bílá obrazovka a nechtěl jsem dávat příliš sugestivní otázku. Ještě počkáme, co na to Petulinek.

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » úte dub 13, 2010 9:07

Já na to teď nic, čekám na novou verzi ROM, pak to otestuju... Každopádně vycházím z zaprvé té bílé obrazovky, za druhé z toho, že když tam nedám Radio a jen naláduju ROMku, nebootuje to... Ale víc ozkouším až mi Kumar uvaří new ROM :)

E1X
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř kvě 13, 2009 0:56
Zařízení: SE Xperia mini pro

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od E1X » stř dub 14, 2010 20:22

Zdravim,
chtel bych testnout nejakou varenou romku a rozhodnul sem se pro Miriho.
No co byste mi doporucili? V12 na 2.10 tady nekdo psal, ze se mu sekla tak se vratil na V11 a nebo stahnout novou V12 na 1.72 a nebo jeste pockat na pripadne bugy kdyz je to ted prvni rom na 1.72 po 2.10.
Diky za rady a komenty...

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Petulinek » stř dub 14, 2010 20:25

Já bych se nebál té 1.72...

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv dub 15, 2010 9:19

Já jsem zkusil V12 na base1.72 a šla pryč, protože měla 5x větší spotřebu než V12 base 2.10. Takže jsem zpět na té, co mám v podpisu. V12 se není třeba bát, je po všech stránkách velmi dobrá.

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti