XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » sob črc 31, 2010 21:46

Čeština dělá problémy i v originálních ROMkách, natož potom ve vařených. Takže pokud vařená, tak bez češtiny.

Uživatelský avatar
beldy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob črc 17, 2010 18:29
Zařízení: HTC HD2 Leo

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od beldy » ned srp 01, 2010 8:33

tak jsem to risknul a nacpal k tomu maci_s_complete_cz_solution_1.3.cab(viz. priloha) coz pocestilo vetsinu textu a zatim bez zjevnych chyb nebo zamrzani a podobne.... uvidime, budu referovat jak to jde
Přílohy
maci_s_complete_cz_solution_1.3.cab
(810.49 KiB) Staženo 78 x

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od honefr » ned srp 01, 2010 10:13

Já s angličtinou v mobilu nemám nejmenší problém ovšem jediné co bych potřeboval počeštit tak je excel, protože když chci vložit ňákou funkci tak v angličtině tomu vůbec ale vůbec nerozumím.
Nevíte někdo jestli to nejde nějak vypárat z celkové češtiny a počeštit jen excel :?:

Uživatelský avatar
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát pro 04, 2009 15:28
Zařízení: DesireS
Kontaktovat uživatele:

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od by PeITeeR » čtv srp 05, 2010 17:49

Cus,poreklamaci co mi dali do founa tymoubajlovskou 1.72 rom jsem unlocknul hspl3kou a nasadil Miri_HD2_WM65_21908_Sense25_V17.0
Problem:Nemohu telefenovat,neslysim nic ani me nidko neslysi.Telefon zamrzava a je*e se.
Nejlepsi na tom je ze jsem na to prisel az kdyz jsem si vsechno nastavil a potuni a tak..tak to mam radost.
Nevite?

edit1) Tak jsem vyzkousel i Kwbr_HD2_3.13 a to same,neslysim ani ze by telefon vyzvanel pri hovoru apod.Zatim mi to fungovalu jen s rom od t-mobilu.Btw rom cista,bez uprav.

edit2) Tak jsme flesnul TMOUS 2.13.531.1 a vse uz ejde jak ma ,akorat mi tam se*e tech milon programu co tam je upne zbytecne..

edit3) Po te co to bylo s TMOUS 2.13.531.1 k nevydrzeni jsem opet flashnul z nouze Miri_HD2_WM65_21908_Sense25_V17.0 a uz vse bezi jak ma...samo...smich :-D

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Mira96 » sob zář 11, 2010 21:58

Fleshnul jsem verzi 20.0, ale zdá se trochu pomalejší než 19.0. Ta byla opravdu svižná.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » stř zář 15, 2010 12:48

Miri HD2 WM6.5.X (23138) ROM :: V 22.0 update z 14.09.2010
http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786" onclick="window.open(this.href);return false;

Osobně mám pocit, že od té doby, co Miri změnil vývojovou větev, tak jsou ROMky stabilnější.
Do verze 17 jsem měl vždycky nějakou nedořešenou mušku, ale verze 18, 19, 20 jsou u mě OK.
Změny v rychlosti jsem si nevšiml vůbec.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Mira96 » pon zář 20, 2010 15:05

Koukám, že Miri ty Romky vaří bleskově, není to ani dva týdny co jsem nahodil V 20 a už koukám, že je tu V 22 ;oI

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » čtv říj 07, 2010 9:40

Miri HD2 WM6.5.X (23139) ROM :: V 23.0 update z 7.10.2010
http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Mira96 » čtv říj 21, 2010 11:17

A již tu máme
Miri HD2 WM6.5.X (23140) ROM :: V 24.0 update 20.10.2010

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786" onclick="window.open(this.href);return false;

:-( minulý týden jsem teprve nahodil V 23.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » pát říj 22, 2010 18:54

JJ, jsem na tom stejně, čekám, jestli nebude s novou ROM problém tak dlouho, že se pak rozhodnu udělat update flash, tak zjistím, že vyšla nová verze a stále dokola :tlem:

Ante
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát lis 27, 2009 21:38
Zařízení: Samsung Galaxy Mega 6,3+NOTE3+Yoga tablet 2-1051L
Bydliště: Hradec Kralove

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Ante » sob říj 23, 2010 19:07

Chlapi - nadpis mame "Miri HD2 WM6.5", ale uz tu resime jen "Miri HD2 WM6.5.x".
Fakt uz s tim Miri seknul ? Marne hledam nejakou novou XTRALIGHT - nemusi byt od Miriho.
Jedine co mi nejde pod kuzi je prave ten START dole... :( Nemuzu se s tim porad nejak smirit. Nemate nekdo tip ?

1) Nechci Sense
2) Nechci Start dole.

Posledni "WM6.5 v13.1" verze od Miriho
( http://htcpedia.com/miri_hd2_wm21903_xt ... tc-leo-rom" onclick="window.open(this.href);return false; ) mi totiz zda se slape pomaleji nez predchozi "v13.0". Mirimu jsem psal, ale on vcera odpovedel, ze uz ji pry nema :(

Nemate ji ( "WM6.5 XtraLight v13.0" ) PROSIM nekdo stazenou a neposkytli byste mi ji ke stazeni ?

DIKY !

EDIT 24.11.00:29h : Tak jsem to nevydrzel a nainstalil "Miri_HD2_WM65X_23139_Standard_V23.0"
On se mi ten START dole vytratil s pouzitim SPB Mobile Shell. Tak to je supr ;) !

vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 218
Registrován: pon črc 06, 2009 14:08
Zařízení: HTC HD2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od vaseks0001 » ned říj 24, 2010 7:22

Lidi funguje vam u teto rom 3G? Ostrava je cela pokryta 3G a zda se mi ze ji nechytam. Nevite co stim? Co je potreba nastavit?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 24, 2010 8:52) --

Kdyz jsem chtel nastavit aby se komunikator pripojil na GPRS nebo 3G tak je tam pouze vyber GPRS moznost na 3G tam vubec neni. Nevite co stim?

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od marek_proksa » ned říj 24, 2010 11:51

...předpokládám že víš že u MIRI - ho ROM je nutné v com. manageru zapnout , spíše povolit, možnost vyhledávání a připojení přes 3G...

vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 218
Registrován: pon črc 06, 2009 14:08
Zařízení: HTC HD2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od vaseks0001 » ned říj 24, 2010 12:38

A to najdu kde? Ja jsem zapnul 3G v menegeru kde se zapinaj bezdratove site jak je Bluetoot, wifi atd. Ale i pres to mi 3G nefungovalo

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 24, 2010 13:41) --

Volal jsem na operatora udelal jsem presne co mi radil a stejnak to nefungovalo. Pripojilo se to max na gprs

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Mira96 » pon lis 08, 2010 16:15

Další nová ROM
Miri HD2 WM6.5.X (23145) ROM :: V 25.0 updated 8.11.2010

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » úte lis 09, 2010 9:44

Kurnik, dlouho jsem "neabdejtoval", škoda, že už není Co0kie's Home Tab 2 Full. Bych to zkombinoval. :tlem:
EDIT: hotovo, včetně CHT 2.0. Funguje bez problémů.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Mira96 » ned pro 12, 2010 11:30

Miri se nám nějak zadrhnul s novou ROM. Dřív to bylo každých 14 dní a nyní je to už více jak měsíc od vydání poslední. :-(

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od slawski » ned pro 12, 2010 18:34

:) ahoj jak provedu HardSPL když mám SPL 3.03.0000... Mam original ROM 3.14 :-(

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 12, 2010 20:59) --

:) Vyřešeno- nahrát ofi ROM 1.66 :)

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » úte pro 14, 2010 12:16

Njn, taky čekám na novou ROM, protože 25ka ve spojení s CHT 2.0 mi žere 35% baterky přes noc. Něco je špatně.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od slawski » čtv pro 16, 2010 8:19

:) Ahoj dlouho jsem používal tuto Miri & Dinik WM6.5.x 23134 v19.0 moc se mi líbila. Pak android portaci, teď jsem unesen tou co mám v podpisu. Obzvlášť absence rámečku v rychlých odkazech, díky tomu ikony 3stran nepřetékají přes rámečky super! Bílá ji sluší

:) Analogové hodiny do sense šlo by?

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host