XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od jacek » stř úno 24, 2010 13:58

Ahoj chlapci, v současné době běžím na ROMce od L26 a chci prubnout ROMku od Miriho. L26 má vlastní rom pojmenovanou LEOIMG.nbh a Miri ruu_signed.nbh, přejmenováváte soubor?

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od MiroS » stř úno 24, 2010 14:04

Pokial ju budeš inštalovať cez PC, tak nič meniť nemusíš.... pokial cez kartu, tak to neviem poradiť, neflashujem cez kartu...

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od tomkulitom » stř úno 24, 2010 14:05

2 jacek: když děláš flash přes kartu tak musíš.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od jacek » stř úno 24, 2010 14:16

díky chlapi za rychlé odpovědi :-), zrovna jsem přelouskal návod na XDA a taktéž zjistil, že nemusím. :)
edit: flešuji přes PC

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » stř úno 24, 2010 16:53

zdravim. ak pouzivate miriho 5.2 (wm6.5) ide vam call history? lebo mne nereaguje

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Libunda » stř úno 24, 2010 17:22

Ano, mě to jde. Udělal si HR?

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od MiroS » stř úno 24, 2010 17:48

Mne to ide tiež, mám ale verziu bez Sense.... zatial som v tejto verzii nenašiel ani chybičku a dúfam že ani nenajdem....

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » stř úno 24, 2010 19:59

mam verziu so sense. a HR som urobil :???:

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od MiroS » stř úno 24, 2010 21:53

Ja to hovorím stále, kde je Sense, tam je problém... :wink:

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv úno 25, 2010 7:18

sense mam vypnute. no nic, vecer skusim dalsi hr a dam vediet

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » čtv úno 25, 2010 17:40

Miri HD2 WM6.5 (21893) ROM :: Sense 2.5 :: V 6.0
25.02.2010
U WM 6.5 je aktualni ROM v6.0 doporucovane s Leo Radio 2.08.50.08_2 (novy build WM6.5 21893, mirne zestihlena velikost) ZDE
(Base ROM: 2.10.531.0)
Changelog V 6.0
- Updated WM build to 21893
- Some small cleanups

Miri HD2 WM6.5.x (23541) ROM :: Sense 2.5 :: V 5.0
25.02.2010
U WM 6.5.x Je aktualne ROM v5.0 doporucene s Leo Radio 2.08.50.08_2(novy build WM6.5.x 23541, mirne zestihlena velikost) ZDE
(Base ROM: 2.10.531.0)
Changelog V 4.1
- Updated WM build to 23541
- Some small cleanups

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od somro » čtv úno 25, 2010 17:48

zdravicko ludia som novi akosik som viorani zo vsetkoho co tu pisete prosimvas aki je rozdiel medzi Miri HD2 WM6.5 (21893) ROM :: Sense 2.5 :: V 6.0 ----------a
Miri HD2 WM6.5.x (23541) ROM :: Sense 2.5 :: V 5.0

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv úno 25, 2010 19:56

tak dalsi HR pomohol a uz to slape. zvlastne :???:

EDIT: tak zas to po niekolkych restartoch zacalo blbnut

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » pát úno 26, 2010 9:56

somro píše:zdravicko ludia som novi akosik som viorani zo vsetkoho co tu pisete prosimvas aki je rozdiel medzi Miri HD2 WM6.5 (21893) ROM :: Sense 2.5 :: V 6.0 ----------a
Miri HD2 WM6.5.x (23541) ROM :: Sense 2.5 :: V 5.0
Rozdil je v pouzitych verzich WM jedna ma 6.5 a druha ma 6.5.x. Kdyz si tu novy je idealni cas naucit se pouzit tlacitko hledat ;). A tlacitko hledat ti jiste rado odpovi jaky je mezi temito systemi rozdil. A kdyz bude nejhur tak ti odpovi pan vseved Google.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » sob úno 27, 2010 2:45

dokonca aj v rom 6.0 mi call history nereaguje. po flashi som urobil HR. zvlastne. v 4.0 to slapalo v pohodke :???:

pepe111
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon pro 14, 2009 9:37
Zařízení: HTC HD2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od pepe111 » sob úno 27, 2010 3:23

dark_hood a dávaš tam sk alebo cz mne to robilo iba ked som tam dal slovenčinu od sunysoftu

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » sob úno 27, 2010 4:33

nedavam tam ani sk ani cz (ci uz od sunnysoftu, alebo zmena jazyka v sense). vyzera to tak, ze bud pockam na dalsiu novu rom, alebo to uz nejako prezijem

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » sob úno 27, 2010 19:10

spis bych rekl ze tam hazes nejaky plug-in jez neni kompatibylni s verzi senze pouzitem v teto rom

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » sob úno 27, 2010 20:09

ziadny plugin so neinstaloval. jedine app co mam teraz vo fone su: total cmd, qip pda, coreplayer, my phone, pocket rar, duttys task manager, marketplace, facebook. vsetky v pamati telefonu

inac som s rom-kou nanajvys spokojny 8-)

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 28, 2010 21:57) --

ludia, mam taky pocit, ze tam nova romka postavena na tmob 2.10 ma aj kvalitnejsie fotografie na automatiku. ake su vase skusenosti?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » stř bře 03, 2010 13:09

Miri HD2 WM6.5.x (23542) ROM :: Sense 2.5 :: V 6.0
3.03.2010 12:24
U WM 6.5.x Je aktualne ROM v6.0 doporucene s Leo Radio 2.07.50.27(_2) nebo 2.08.50.08(_2)(novy build WM6.5.x 23542, Pridano HTC InCall Recording, Nova verze Opery)
ROM: ZDE
(Base ROM: 2.10.531.0)
Changelog V 6.0
- Updated WM build to 23542
- Removed WM call recording and replaced with HTC InCall Recording (you can find it in Start Menu\Phone)
- Updated Opera

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti