XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » stř úno 10, 2010 9:43

Lidi piste kterou Miriho Romku mate na misly a nebo prosim moderatory a rozdeleni tematu k Miriho romkam na dve vlakna WM6.5 a WM 6.5.x

Miri HD2 WM6.5 (21892) ROM :: Sense 2.5 :: V 5.2
release time: 23.2.2010 / 10:56
U WM 6.5 je aktualni ROM v5.1 doporucovane s Leo Radio 2.08.50.08_2 (nove sense z 2.10, update ovladacu s base rom 2.10, opraveny buggy z v5.1) ZDE
Changelog V 5.2
- Fixed the phone could not wake up after some time, for some people
- Downgraded the HTC Dialer to solve the touch problems when incall
- Removed Windows Live/Messenger from ROM (Cab with newer version can be found on Cab's Repository on first post)
- Some other cleanup mainly on debugging stuff from HTC apps

Miri HD2 WM6.5.X (23540) ROM :: Sense 2.5 :: V 4.1
U WM 6.5.x Je aktualne ROM v4.1 doporucene Leo Radio 2.08.50.08_2(nove sense z 2.10, update ovladacu z base rom 2.10) ZDE
Changelog V 4.1
- Updated Base ROM to T-Mobile 2.10 ROM
- Updated apps/drivers from T-Mobile 2.10 ROM
- Added back E-Reader tab

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » stř úno 10, 2010 10:57

Nejlepší je dát si používanou ROMku do podpisu.
Když se uvádí radio, tak je lepší uvádět celé číslo, protože 2.06 je několik a 2.07 taky. A konkrétně u Miriho ROMek je třeba rozlišovat, jelikož Leo_RADIO_2.07.51.05.02 nepodporuje větší paměť a Leo_Radio_2.07.50.27_2 podporuje větší paměť.
Leo_Radio_2.07.50.27_2 se mi zdá nejlepší, co jsem dosud používal, zejména s ohledem na spotřebu.

to tomkulitom:
musí se použít Radio_2.07.50.27_2

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Jiří Hrma » stř úno 10, 2010 12:44

Vegan: Tomu rozdělení nerozumím. Téma k Miriho HD2 ROM tady má 5 příspěvků, tak nebude lepší, když pro WM6.5.x ROM založíš nové téma a tohle zůstane pro diskuzi k jeho 6.5 ROM? Nebo mi něco uteklo a je tady ještě nějaké jiné téma? ;-)

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » stř úno 10, 2010 12:47

Ne neutelko :) .... Spis jsem to myslel tak aby se to zmoderovalo tak aby to zalozil nekdo kdo tam bude psat aktualni rom jako uvodni prizpevek a Je mi bobe zakladat ted XDA ROM Miri WM6.5 kdyz uz tu jedno tema je byt pro XDA ROM Miri WM 6.5.x tu tema neni. Snad jsem to ted napsal pochopitelne :)

-- doplnění předchozího příspěvku (stř úno 10, 2010 19:08) --

Tak jsem nahodil ROM od Miriho WM6.5 v4.0 a jako rychlost super jen detail zatim jsem nenasel nic co by funkcne zmenilo matici zastupcu na 5x5 nebo 5x4 :( . pro lepsi pochopeni pridavam screenshot
Přílohy
pc_capture1.jpg
(35.51 KiB) Staženo 3100 x

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od MiroS » stř úno 10, 2010 23:55

nemá niekto na xlight romku cabík na deaktivovanie vibrácií na dialery? dakujem

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv úno 11, 2010 8:35

To Vegan:
A co zkusit tohle.
Nemám vyzkoušeno, Sense nepoužívám.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » čtv úno 11, 2010 9:50

Milane Diky, Diky, Diky, dik......

CZ_Iceman
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte úno 02, 2010 15:25
Zařízení: Samsung Omnia II

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od CZ_Iceman » čtv úno 11, 2010 9:52

Chci se zeptat jaky je zasadni rozdil mezi 6,5 a 6,5x ? Posledni dobou pouzivam MIRIHO romky (aktualne V3.0 na 6.5 ). Romka jede OK az na par drobnosti. Nefunhujou mi poradne zadne task managery od Touch X. Nicmene asi s updatem na dalsiRomku pockam, protoze MIri vydava kazdou chvili novou, kde lepi bugy a ja nemam cas ani naladu co dva dny 2 hodiny davat telefon "dohromady" a tak si pockam na nejaky "stabilnejsi" release. ALe zajima me jestli zustat u 6.5 nebo se preorientovat na 6.5x.
Marek

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv úno 11, 2010 11:03

to CZ_Iceman:
6.5 a 6.5.X jsou dvě rozdílné vývojové větve.
Rozdílů je mnoho, na první pohled 6.5.X má všechna tlačítka včetně Start ve spodní liště.
6.5 má obě lišty stejně široké - 52 pixel
6.5.X má horní 36 pixel a dolní 68 pixel
Ve startu se jinak přemísťují ikony.
Kterou variantu vybrat, záleží na každém individuálně. Mě se víc líbí 6.5.X. Je to otázka zvyku.
S taskmanagery bývá potíž u obou variant. Ty, co běží na 6.5 nechodí na 6.5.X.
Já teď zkouším taskmanager z tohoto příspěvku. Funguje velmi dobře na všech verzích WM(6.1, 6.5, 6.5.X)
Miriho ROMky jsou dostatečně stabilní. To, že vydává každou chvíli novou, není tím, že by "lepil bugy", těch je pomálu, ale tím, že ihned reaguje na nové buildy, které vydá MS nebo HTC.

pepe111
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon pro 14, 2009 9:37
Zařízení: HTC HD2

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od pepe111 » čtv úno 11, 2010 12:30

Počuj milan aj mne vyhovovala 6.5x ale vadil mi ten fotak že robil ružové foto nedá sa to nejak odstrániť dík

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv úno 11, 2010 12:54

Na HTC je fix na ty fotky. Ale mně to s ROM co mám v podpisu dělá fotky bez růžové.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv úno 11, 2010 14:21

chcem sa spytat jednu vec ohladom poslednej mirho romky 4.0 XtraLight (WM 6.5) a radio rom 2.07.50.27. umozni mi tato kombiancia mat tu vacsiu ramku?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv úno 11, 2010 15:01

Ano, umožní.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv úno 11, 2010 15:25

v sucasnosti pouzivam tuto verziu radia 2.07.51.05. je nutne to flashnut na tu t-mobileovsku radio rom?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Vegan » čtv úno 11, 2010 19:14

Staci na XDA si vyhledat tu verzi radia co chces konkretne trebas Leo Radio 2.07.50.27_2 stahnes rozbalisa bud pres kabel a nebo pres kartu fleshnes pokud mas zarizeni odemceno.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od dark_hood » čtv úno 11, 2010 20:43

flashol som tu odlahcenu verziu a po restare mi telefon zobrazuje uvodne logo HTC uz 4 minuty a nic. skusal som aj hr (vol up, vol down + power) aj vybrat bateriu a nic. doteraz sa mi to nestalo. :-D idem vyskusat romku flashnut znova cez kartu

EDIT: flashol som spat 1.48 pre vychodnu europu. a ta romka slape. nic v zlom, ale ta odlahcena romka mi priniesla skor vacsie starosti ako uzitok :D

da sa nejakym sposobom vyhodit cele sene z oficialnej romky? prestal som ho pouzivat a tak mi zbytocne v telefone zabera miesto

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv úno 11, 2010 23:39

to dark_hood:
Dá, ale musí na to být nástroj a musí se to umět. Od toho jsou právě light verze.
Jenže se musí číst návody než se člověk do něčeho pustí. Miri jasně píše velkým červeným písmem, že jeho ROMky pracují správně pouze s radiem 2.07.50.27_2 a pak není co řešit. Takže napřed Radio 2.07.50.27_2 a pak ROMku.
A je taky třeba si uvědomit, že light verze nemá skoro nic, takže je třeba spoustu věcí doinstalovat.

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od MiroS » sob úno 13, 2010 9:10

vie mi niekto poradiť, ako na tejto romke nastaviť aby sa otáčala najnovšia opera 10 beta 3?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od Milan Pištělka » sob úno 13, 2010 9:20

Já si otáčím dle potřeby přes namapované tlačítko v AEButtonPlus. Ta automatika pomocí Gsensoru je pro kočku.

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

XDA ROM - Miri HD2 WM6.5

Příspěvek od MiroS » sob úno 13, 2010 11:20

no to ano, ja ale okrem opery nepotrebujem nič otáčat takže sa mi nechce inštalovať další program.....

ale už som to našiel u chlapcov na xda.....

idem ešte niečo pohladať o multitouch na túto operu....


to:Milan Pištělka
ako dlho používate nové rádio 2.08? a zdá sa vám lepšie? lebo na xda som našiel ohlasy že výdrž batérie je slabšia ako bola 2.07

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti