HTCSense.com i na Desire?

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
michael fisci
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv lis 11, 2010 17:26
Zařízení: OnePlus 2
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od michael fisci » úte lis 30, 2010 19:05

brouzdal jsem po netu, když se objevila reklama na HTC DHD (Desire HD), tak jsem kliknul a projížděl, když jsem narazil na tento výjev a napadlo mě, co na to ostatní... připluje v brzké době aktualizace a možnost používat HTCSense.com i na tradičním a původním Desire?
Přílohy
HTCSense.com.jpg
(53.74 KiB) Zatím ještě nestaženo

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte lis 30, 2010 19:09

Když to dopadne, tak je velká pravděpodobnost, že bude uvolněno nové Sense s Androidem v2.3... To by bylo fajn...

Uživatelský avatar
miczk
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon srp 02, 2010 19:45
Zařízení: HtC Desire @ SLCD | SE W610i

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od miczk » úte lis 30, 2010 20:34

Zajímavé, myslím si,že jsi objevil něco, o co by se mohly zajímat i zahraniční servery...

Zheiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát lis 05, 2010 11:24
Zařízení: SGSII Rooted, HTC Desire (PVT1,AMOLED)Redux 1.0.2

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Zheiko » úte lis 30, 2010 21:03

Ackoliv jsem o tom neslyšel, bylo by to super...

Uživatelský avatar
michael fisci
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv lis 11, 2010 17:26
Zařízení: OnePlus 2
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od michael fisci » úte lis 30, 2010 22:15

miczk píše:Zajímavé, myslím si,že jsi objevil něco, o co by se mohly zajímat i zahraniční servery...
wow... tak to bych nečekal. co na to říct... třeba máš pravdu ;-)

Uživatelský avatar
mozek007
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 13, 2010 18:41
Zařízení: HTC Desire

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od mozek007 » pon pro 13, 2010 19:37

Sense je spuštěno, ale desire (bez HD) není podporováno. Jenom nové modely :-(

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 924
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Daidalos » pon pro 13, 2010 19:47

To už víme, jde o to jestli se i Desire dočká podpory.
Pokuď bude HTC dělat pro Desire update na 2.3 zas tak nereálně bych to neviděl. I když o tom dosti pochybuji.

Zheiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát lis 05, 2010 11:24
Zařízení: SGSII Rooted, HTC Desire (PVT1,AMOLED)Redux 1.0.2

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Zheiko » čtv úno 03, 2011 8:15

neoficialni cestou se da HTCSense.com rozjet i na puvodnich DESIRE, nainstaloval jsem tuhle romku: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791315" onclick="window.open(this.href);return false; a po zaregistrovani v telefonu mam normalne pristup k jejich strankam a jde mi tam videt kde presne se nachazi muj telefon, jde ho prozvonit, ale i uzamknout a vymazat, ackoliv to jsem pro jistotu jeste nezkousel... takze pokud chcete, smele do toho

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1334
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Cleric » pon úno 07, 2011 0:12

Jedná se o všechny ROMky které mají v sobě New Sense. Na nich to běží bez problémů, ale chce to ROOT.

Lumiq
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned kvě 17, 2009 10:30
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Lumiq » pát úno 11, 2011 12:41

zkoušel jsem rozjet "New Sense" a docela bída...možná to bude romkou, kterou tam mám, ale půlka věcí občas odmítá reagovat a samotné webové rozhraní se občas chová všelijak, jen ne tak, jak by měla...chová se vám to podobně nebo je to jen chyba mezi "klávesnicí a židlí" u mě?

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát úno 11, 2011 12:44

Jakou máš ROM, provedl jsi před flashem WiPe dočasné paměti a dat?

Lumiq
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned kvě 17, 2009 10:30
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Lumiq » pát úno 11, 2011 13:08

využívám ReflexTSenseHD v1.8 (někdo jí tu výše uváděl a běhá parádně..."cache" jsem pročistil...ale spíš si myslím, že to bude potíž ve web. rozhraní...jelikož občas nereaguje vůbec nebo třeba takové zálohy kontaktů mají ve zvyku se často přerušit..chtělo by to porovnat spíš s nějakým zařázením, které je plně "supported" pro htcsense..

Zheiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pát lis 05, 2010 11:24
Zařízení: SGSII Rooted, HTC Desire (PVT1,AMOLED)Redux 1.0.2

HTCSense.com i na Desire?

Příspěvek od Zheiko » pon úno 21, 2011 10:27

Pouzival jsem ReflexTSenseHD 1.7 a webovy rozhrani mi slapalo bez problemu, zkousel jsem to teda jen dvakrat, zase tak moc tam toho neni... kazdopadne nezapominej na to ze porad jedes na unsupported zarizeni, to znamena ze funkcnost muze byt mirne omezena... Navic si dej pozor na to abys na telefonu mel zapnutou synchronizaci se serverem, pokud ji vypnes na telefonu(na xda-developers.com to doporucujou vypnout kvuli baterce) tak samozrejme fungovat nebude

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti