HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
charlie76
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned čer 20, 2010 10:18
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od charlie76 » ned čer 20, 2010 10:24

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli lze nainstalovat Windows Mobile 6.5 na HTC Desire. Ano, četl jsem, že Android je lepší, rychlejší atd. Ale přišel jsem o HTC TP2, mám na to navigaci, na kterou jsem zvyklý - iGO8 a radši bych Windows v telefonu, než androida. Díky za každou informaci, radu.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned čer 20, 2010 11:06

Ne to tedy nejde, ale zkus se zeptat v sekci iPhone třeba do něj půjde flashnout, když tolik chceš Windows Mobile :!:

charlie76
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned čer 20, 2010 10:18
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od charlie76 » ned čer 20, 2010 11:52

No, já si ho nekoupil, jenom o tom uvažuju. Zatím jsem jenom týden bez TP2, znovu ho už kupovat nebudu, protože ačkoliv jinak super telefon, tak výkon procesoru byl slabší... Občas to vytuhlo na pár vteřin, než něco zprocesoval a tak. HD2 je zase megavelká pixla, rozměrově ten Desire je asi to, co bych chtěl, ale pokud do toho nepůjde dostat Win, tak asi budu muset počkat na něco v té samé velikosti a výkonu, ale s Windows. Díky za informace.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned čer 20, 2010 13:39) --

Stejně je divné, že to nejde, když na zařízení s Win lze nainstalovat cokoliv jiného. XDA developers se tím nezabývají?

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od foreveryone » ned čer 20, 2010 13:02

no právě že není, snad na všechny wm komunikátory se snaží lidi dostat android, tak kdo by cpal winy na android telefony??

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 278
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od Sir Sprice » ned čer 20, 2010 15:11

měl jsem snad nějáké 3 roky telefony s Windows Mobile, furt jsem tam flashoval nějáké ROMky a taky jsem se WM nechtěl vzdát, i přestože všude psali Android Android. Kup si Desire a pak uvidíš, že Android je přece jen lepší, budeš mile překvapenj a alternativy všeho co hledáš se dají najít vždy. Pak uvidíš, jak jsi byl naivní, že chceš něco tak pomalého jako WM 6.5 (měl jsem HD2, tak vím moc dobře o čem mluvím)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od YAMATO » ned čer 20, 2010 18:18

foreveryone píše:no právě že není, snad na všechny wm komunikátory se snaží lidi dostat android, tak kdo by cpal winy na android telefony??
Já bych naopak uvítal, kdyby bylo do budoucnosti možno do strojů s Androidem narvat klasiku WM 6.5.

Uživatelský avatar
Dany0
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned čer 20, 2010 13:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od Dany0 » ned čer 20, 2010 18:54

Hele teď z jiného soudku, WM tam nikdo nikdy nenacpe, ale co takhle Symbian a MeeGo? MeeGo by šel na 100% (prostě nainstalovat stejným postupem jako jiný linux), ale symbian by byla lahůdka. hlavně pro masochisty co chtějí zkusit OVI store :D Kromě navigace na symbianu nechci nic víc vidět, ale stálo by to za to :D

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned čer 20, 2010 19:15

Symbian je open source, takže pokud se proflákne specifikace nějakého zařízení, nebude potíž ho tam dát, ale to se bude muset někdo šikovnej najít..

charlie76
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned čer 20, 2010 10:18
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od charlie76 » ned čer 20, 2010 21:30

U HTC mi prostě chybí WM zařízení, co bude mít vnitřek z HD2 a rozměrově bude jako Desire, nebo Touch Pro2 (co se půdorysu týče, tak to je ideál, na výšku by mohl být menší :) ).

Uživatelský avatar
Dany0
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned čer 20, 2010 13:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od Dany0 » ned čer 20, 2010 22:20

V číně je toho spousty:
allymobile.com
je zajímavý kolikrát denně musím "reklamovat" čínské telefony. mohli by mě za to platit 8)
EDIT:
pro pobavení :D
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od barberry.pha » ned čer 20, 2010 22:48

Wm zatim na iphone nejde ale uz na 2g a 3g dostali androida :))))

To charlie: a na omnii2 si se nekoukal? Kdyz vyhodis to pomaly touchwiz tak to bezi paradne a igo pohoda :) velikostne akorat :)

charlie76
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned čer 20, 2010 10:18
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od charlie76 » ned čer 20, 2010 23:07

No, nějak mě nenapadlou koukat na jiné telefony, jak HTC, jdu přelouskat recenze. Dle fotek je moc sympatický.
K HTC tíhnu, doteď jsem měl TP2 a spadl mi z vaku na nádrži v dost značné rychlosti, čekal jsem, že vytáhnu SIM a MiSD kartu a půjdu dom, ale našel jsem telefon v celku, funkční. Tím na mě HTC udělalo dost dojem a nevím, jestli by to zvládl jinej telefon (samo to nehodlám zkoušet znovu :) ).
Jinak cílem tohoto vlákna nebylo rozpoutat flejm na téma, co je lepší, horší (droid vs. WM). Každému prosím, co mu vyhovuje. Já se jenom ptal na možnost změny operačního systému u Desire, když to má vnitřek de facto to samé, co HD2, tak jsem měl zato, že musí fungovat i stejný systém, ne?

Uživatelský avatar
Dany0
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned čer 20, 2010 13:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od Dany0 » pon čer 21, 2010 0:41

Chlapče HD2 a desire toho moc vnitřně společného nemají :) HD2 co jsem slyšel má ve skutečnosti 700mhz procesor... snad kromě foťáku, ten může být stejný.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od barberry.pha » pon čer 21, 2010 7:31

To charlie: ja byl s omnii2 spokojeny, akorat to chce nahrat posledni vrzi rom a vyhodit touchwiz kvuli ram a
Pak jsem s ni nemel problemy, zadny sekani, vydrz baterie supr, displej krasa, takze pokud hledas neco s velikosti 3.7 a wm6.5 tak tedka asi omnia2 pokud nechces treba starsi hd. To touchwiz jde vypnout v nastaveni a romku si prehrajes pres topic omnia2, kde ti daji info nebo ho vyctes :)

Dany0: ty jsi tady na tomto foru s jakeho duvodu?

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od NeoPlex » pon čer 21, 2010 9:02

no lol to je téma. Tak jednodužše. Na Desire podle mého WM nikdy nebude... už jsem to tu jednou nekdě psal, doufám že jsi to nebyl zrovna ty, kdo se na tohle už jednou ptal :!: Proč by proboha někdo prznil Desire Windowsama? Je velice nepraděpodobné, že by nekdo dělal portaci WM pro Desire. Není důvod a hlavně Desire je uzpůsobený pro Android.. tlačítka atd..

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od barberry.pha » pon čer 21, 2010 9:33

ja pochopim portaci opacnym smerem kdy jsou uzivatele wm a chteji si vyzkouset androida a tak si ho nahraji, ale obracene to mi taky nejak nejde dohlavy :)) kdo by to delal :)) to umi jenom v cine :))))

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od NeoPlex » pon čer 21, 2010 9:46

no to jo :D vidis na to jsem zapomnel.. za par mesicu mozna bude CTH DeZZire s WM 6.0. a jeste za takove 4 tisice :D :D

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od barberry.pha » pon čer 21, 2010 9:50

za par mesicu v cine ma vyjit pristorj a na nem pujdu os4, android a snad i wm7 ....

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od NeoPlex » pon čer 21, 2010 9:54

no jo, ale kup si to.. za dva tydny v lepsim pripade to budes moc stejne zahodit do kose. To je proste odpad... cina je v tomhle strasna kopiruje uplne vsechno se strasnou kvalitou.. ja bych se na nabijecku od toho zarizeni bal sahnout. Nejhorsi je, ze svet at dela co dela, tak cina to ignoruje a kopiruje dal. Takovych zalob co tam na ne prislo ze vsech moznych odvetvi a jejich komunisticka vlada to smete ze stolu, jak kdyby se nic nedelo. Nekdy jsem hrdy na to, ze jsem cech (a to ze to je u nas dost spatne...)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - lze nainstalovat WinMobile?

Příspěvek od barberry.pha » pon čer 21, 2010 10:04

tak ja to trosicku nadsadil s tim pristrojem :) ale koukal jsem na nejaky stranky a tam verna koupie iphone a na tom android, na td2 snad mohl bezet anroid a wm ... no to jsem docela koukal :)
no v cine tady to nejak neresi no, nejaky patenty atd,
vyhodite je, tovarnu zavrete a oni vedle postavi novou a vyrabi tam uplne to stejne :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů