Desire vs. Operátoři

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát čer 04, 2010 9:40

Předpokládám, že pokud bych zakoupil tento telefon u některého z operátorů, tak bude customizován. Co je, ale horší nepůjdou nainstalovat oficiální ROMky od HTC. Je to mu tak?

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od NeoPlex » pát čer 04, 2010 9:46

neměl jsem v ruce žádný customizovaný telefon, ale co jsem slyšel tak customizace je minimální... snad i T-mobile má jenom své logo při startu telefonu, jinak je to vše. Jestli se nepletu. Updaty přímo od HTC nebudou, ale mám pocit, že jsem někde na xda viděl romku novou podepsanou od Vodafonu, takže snad by to šlo nějak řešit, ale to nemůžu nějak potvrdit. Každopádně vše se dá řešit Rootem, pokud by ses do toho nebál jít

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát čer 04, 2010 9:56

Nebudu na tím přemýšlet, pokud se rozhodnu pro Desire tak ho vezmu mimo síť operátorů. Už jsem byl pevně rozhodnut pro iPhone, ale tam jsou nějaké velké potíže s WiFi čipem. Má neskutečnou poruchovost v důsledku přehřátí.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od foreveryone » pát čer 04, 2010 11:59

trošku OT: když už sme u přehřátí jak je na tom vlastně desire s topením? Jde vyloženě "cítit" delší používání nebo třeba při wifi, gps??

blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon pro 01, 2008 16:31
Zařízení: HTC Desire

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od blackman_82 » pát čer 04, 2010 12:03

no je sice pravda ze custom od TM je minimalni (jen logo pri spusteni) ale zatim mi to nenabidlo aktualizaci pres FOTA coz u necustom tel. se aktualizace uz ukazuje. Takze hacek bude asi v tom ze je od TM :o( Snad se ta aktualizace casem ukaze i na desire od TM ... ;o)

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od NeoPlex » pát čer 04, 2010 13:20

to máš pravdu, brandovaný tel. mají speciální výrobní číslo a pro tyhle čísla HTC neposlalo FOTA update.. to je už jen na operátorovi.

ondra-banov
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: sob dub 10, 2010 9:29
Zařízení: HTC Desire

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od ondra-banov » pát čer 04, 2010 15:09

Mam telefon od vodafonu a žádné úpravy v něm id operátora nejsou. Aktualizacu uz mam v telefonu...

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od barberry.pha » pát čer 04, 2010 16:26

Tady ten problem se tyka pouze pristroju od t-mobile ktery uvolnuje svoje rom a tak si bud pockat az ji na strankach uvolni nebo odemknout a pak nahrat kteroukoliv

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob čer 05, 2010 5:01

Tak jsem to už nevydržel a včera večer jej ještě zakoupil u Vodafone. Customizace žádná, aktualizace umozneny. Automatické nastavení přístupových bodů od O2 samozrejmosti.

mancusco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte úno 26, 2008 17:50

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od mancusco » úte čer 08, 2010 13:39

O2 žádná customizace

rad3g
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 13, 2010 8:44
Zařízení: Samsung OmniaPro

Desire vs. Operátoři

Příspěvek od rad3g » úte čer 08, 2010 18:52

blackman_82 píše:no je sice pravda ze custom od TM je minimalni (jen logo pri spusteni) ale zatim mi to nenabidlo aktualizaci pres FOTA coz u necustom tel. se aktualizace uz ukazuje. Takze hacek bude asi v tom ze je od TM :o( Snad se ta aktualizace casem ukaze i na desire od TM ... ;o)
já mám taky t-mobile a když přes FOTA pořád nic, stáhnul jsem t-mobile rom 1.21 odsud :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667" onclick="window.open(this.href);return false;
konkrétně tuto :
http://shipped-roms.com/shipped/Bravo/R ... signed.exe" onclick="window.open(this.href);return false;

instalace bez problémů i bez rootu. (češtinu obsahuje)

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů