Diskuse - Roms, 2.2 a 2.3

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od amirinda » pon zář 13, 2010 15:33

no tak jsem to vyzkoušel a zdá se, že už funguje, teda aspoň problém s tim voláním vyřešen. O.K. ještě ho oukouším a pak tam narvat všechno zpět :-) no každopádně díky snad už to bude O.K. ;-)

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pon zář 13, 2010 18:15

:) ale tak hlavne, ze uz to mas :)
to co jsi provadel byl SR (soft reset), HR (Hard reset) a presne jak pise kolega, tak uvede telefon do tovarniho nastaveni, u Androidu dost podstatna vec, kdyz neco po updatu firmwaru nefunguje :)

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pon zář 13, 2010 19:51

tak predchozi zamestnani byl IT Helpdesk, takze mam urcitou praxi v odhalovani nemozneho :) a naprosto souhlasim, ze delat HR po kazdem hovoru, tak bych provedl s Desire test jako Jirka tenkrat s HD mini :D

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od amirinda » úte zář 14, 2010 8:18

no ono i po každém hovoru dělat SR bylo na prášky to mi věřte a jelikož jsem v sobotu volal asi 20ti lidem a pokaždý zapínal a vypínal - moc nechybělo abych s tim seknul :-) ale zatím vše už O.K.

Uživatelský avatar
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 191
Registrován: pát lis 14, 2008 15:41
Zařízení: Samsung Galaxy S II
Bydliště: .: In Your Mind :.
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od martintrestik » čtv zář 16, 2010 16:57

Je nějaká pravděpodobnost, že HTC Desire dostané také nove HTC Sense + možnost napojení na portál HTCSense.com?

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pát zář 17, 2010 8:02

officialni cestou ne, neofficialni minimalne to nove Sense urcite.. moznost htcsense.com podle toho jak to budou mit zabezpeceny.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 1:26) --

tak je tu nova verze OpenDesire rom, ma nejaky jiny upraveny kernell. Predtim rom podporovala pretaktovani na 1384mhz a mel jsem cca 1820bodu v quadrantu, ted to se takt snizil na 1113 MHz, ale skore mam 1930.. velmi zajimave.. budu testovat, jsem zvedavy jestli nekde bude kernell zlobit

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » čtv zář 30, 2010 12:48

no ja som akurát vyskúšal tú ROM OpenDesire 4.0.32 a Quandrant skóre vyhuplo z 1200 (originál Froyo) na 1780 pri 1150MHz (1500 pri default). Taktiež Snadstorm ide úplne plynule (pretým sekal). Len mi tam strašne chýba Sense :-(

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » čtv zář 30, 2010 13:59

ja jsem to castecne vyresil programem lanucher pro, ted je tam novy kernell, tak zkusim vysledky, kazdopadne quadrant ber s rezervou, je to synteticky test a nemusi odpovidat realite.

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » čtv zář 30, 2010 14:44

pri tých grafických testoch je zreteľne vidno vyššie fps (ten žltý fillrate test 16 vs. 19fps), takže výkon (aspoň ten grafický) šiel určite hore. Taktiež ide o dosť lepšie Asphalt 5, NOVA, Sandstorm etc

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » čtv zář 30, 2010 19:50

urcite, jsou tam totiz jine ovladace VGA... puvodne se od nich ocekaval jeste vetsi vykon, ale i tak to je znat dost

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » pát říj 01, 2010 6:57

aha, že sú tam nové nové ovládače som nevedel. To potom vysvetľuje LOD (Level of Detail) v Asphalt 5. Všimni si, že len pár "metrov" pred autom už prakticky nevidíš stredovú čiaru, je rozmazaná. To isté ŠPZ. Ďakujem pekne za také "ovládače" :???: idem otestovať ešte aj iné hry, ak to bude podobné (výkon získaný cheatingom - na úkor kvality), ide táto ROM z Desire preč...

inak, máš ju aj ty ? (4.0.32) Lebo sa mi stáva, že sa telefón nechce "prebrať", keď stlačím Power tlačidlo. Niekedy ide až na 5-ty krát. RADIO mám 32.44.00.32U_5.09.05.30_2. Ak sa mi nepodarí rozchodiť to prebúdzanie, tak to ide preč. A ešte jedna otázka, nepociťuješ pokles výdrže batérie ?

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pát říj 01, 2010 8:06

ja pouzivam novejsi radio, ty mas uz docela stare. S power nemam problem, telefon se probouzi jak ma. Pokles vydrze je na dlouhe povidani, v jedne verzi byla vydrz extremni v jine zas horsi nez v origo a ted mi prijde o kousek lepsi nez je v Sense Rom, ale muze to taky zaviset prave na pouzitem radiu.

Ty asphalty zkusim.. poprve jsem si nevsiml, ze by tam neco takoveho bylo, tak uvidim.

BTW delal jsi Full wipe po prechodu na tuhle rom ze?

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » pát říj 01, 2010 8:11

j, bez wipe to nešlo ani nabootovať

aké Radio máš ? Lebo na xda-developers doporučujú pre túto ROM práve to moje. Pri najnovšom (32.48.00.32U_5.11.05.14) mi napr. zamrzne kamera..

edit// Sandstorm ide pekne, žiadny LoD tam nie je vidno, textúry sú ostré

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pát říj 01, 2010 8:33

pouzivam 5.10.05.23, predtim jsem chvili i zkousel to nejnovejsi a fotak mi sel (akorat sem mel pocit, ze zlobi data, ale dost mozna to bylo zrovna chybou u operatora)

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » pát říj 01, 2010 8:40

jedna malá otázka. Treba dať facotory reset (wipe) pri zmene Radia ?

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pát říj 01, 2010 8:58

neni zapotrebi, kazdopadne ty delas wipe jen pres factory reset? Full wipe se dela z fakerecovery nejlepe, protoze ti promaze i ext part, cache atd...

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » pát říj 01, 2010 9:47

cez ClockWorkMod Recovery

Obrázek

tam sa dá resetovať aj Cache

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od NeoPlex » pát říj 01, 2010 9:52

tak to jo :) to delas spravne, kazdopadne jak rikam, pred update radia nemusis delat wipe

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od foboss » pát říj 01, 2010 10:02

oukej, dal som len update Radia, ale robilo to stále. Telefón sa nechcel "zobudiť". Ďalší problém bol s tým, že sa mi nedali premiestňovať Widgety na úvodnej prvej ploche! Dal som teda úplný factory reset aj cache a nahral ROM aj s Radiom a zatiaľ to vyzerá byť v poriadku. Potom poreferujem.

edit: dostal som sa v Sandstorm na pasáž, kde na origo Froyo 2.2 to bolo priam nehrateľné (cca 10fps). Teraz sa výkon zdvihol odhadom tak na 20, skutočne impozantné

T-ba
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř zář 30, 2009 12:57
Zařízení: DHD

Diskuse - Roms, [Update] Official 2.2 Rom!!!

Příspěvek od T-ba » pon pro 06, 2010 6:17

Ahoj všichni, od dnešního rána je k dispozici OTA aktualizace na 2.29.504.2 - velikosti cca 29MB

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti