HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » pon kvě 24, 2010 14:58

zkoušel jsi zapnout ladění USB?

E1X
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř kvě 13, 2009 0:56
Zařízení: SE Xperia mini pro

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od E1X » pon kvě 24, 2010 15:16

Ano ladění mám zapnutý, zkoušel sem i jiné usb nic :/

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od xcookx » pon kvě 24, 2010 16:08

mel jsem ji take nahranou a fungovala ale nekdy se stalo ze nechtela zoomovat fotky tak jsem ji smazl a zustal u klasicke ktera funguje na 100%

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » pon kvě 24, 2010 17:38

Neoplex ale ved vela ludi tu pise ze ked je sms dorucena tak miesto toho i sa objavi fajka no to znamena ze je to odoslane.Ale mne to zostane stale pri tom i.
A dalsia vec kedy bude priblizne oficialny updat pre desire myslim tu rom co si teraz davate vseci ale ofiko kedy ju vydaju.A ak bude tak ju najdem iba na stranka htc alebo to funguje aj tak ako som na predoslej strane pisal ze dam v fone aktualizovat softwar?Lebo v nastaveniach taka moznost je tak chcem vediet koli comu to tam je?Pisem jak magor ja viem ale prebiehaju sa mi slova.Som asi splaseny ta sorry :)

Uživatelský avatar
MichalSykora
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte kvě 18, 2010 0:25
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od MichalSykora » pon kvě 24, 2010 17:56

E1X píše:Zdar,
muže mi někdo poradit s nahráním nové romky? Stahnul jsem ji z XDA připojil tel jako diskovou jednotku a vždycky mi to skončí na chybové hlášce, že chyba připojení :/ na HD2 sem flashoval bez problémů.
Musíš nainstalovat HTC Sync, ikdyž nebude vůbec potřeba, ale s ním se do PC nahrávají i drivery které ti umožní flashovat Desire.

Michal46
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon kvě 24, 2010 13:55
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Michal46 » pon kvě 24, 2010 18:30

Zdravím,jsem čerstvým majitelem Desiru a má jeden problém,když mi přijde sms z netu (mám T-Mobile takže z tzones) nebo mi i přišla sms od Googlu ohledně gmailu tak se mi odesílatel zprávy ukáže přítel z facebooku,nevíte někdo čím to může být?
Předem děkuji za každou radu.

Uživatelský avatar
MichalSykora
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte kvě 18, 2010 0:25
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od MichalSykora » pon kvě 24, 2010 18:33

Je to chyba systému. Opraveno to je ve verzi 2.2, která má pro Desire přijít někdy v létě.

Michal46
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon kvě 24, 2010 13:55
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Michal46 » pon kvě 24, 2010 18:37

Takže už se to někomu někdy stalo jo,nejsem první? Desire mám koupený u T-Mobilu ale tam mi na to nedokázali nic říct.

Uživatelský avatar
MichalSykora
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte kvě 18, 2010 0:25
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od MichalSykora » pon kvě 24, 2010 22:26

Ano, už se to tu řešilo a nejsi jediný.

Uživatelský avatar
ifco
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte úno 17, 2009 13:20
Zařízení: Samsung Galaxy S2
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od ifco » pon kvě 24, 2010 22:57

Uspesne flashnute. Zda sa mi to alebo je tam fakt viac volnej pamate na aplikacie? :)

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » pon kvě 24, 2010 23:03

Prosim odpovedzte mi niekto na moju poslednu spravu na predoslej strane cakam na to ako na vyplatu.Ako je to s vypismi atd.

//Edit by Bigis: Nepiš 2x stejný text za sebou !

Bubla-cz
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon kvě 17, 2010 13:51
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire -Budik ??

Příspěvek od Bubla-cz » úte kvě 25, 2010 1:38

tak sem si pekne nabehl
nastavil sem si budika a telefon pekne vypnul (jak sem byl zvyklej z N6300)
a rano nic ! :) tak sem ho zase zapnul a omluvil se u zubarky :)
on to chudacek neumi ? nebo tam mam nejakou chybku????
ze bych musel prez noc nabijet a nechat ON ?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od barberry.pha » úte kvě 25, 2010 5:55

Staci prepnout do rezimu letadlo ...

Uživatelský avatar
elka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pon led 22, 2007 12:27
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od elka » úte kvě 25, 2010 9:41

Gorr GrimWolf píše:Takže dnes jsem aktualizoval ROM na verzi 1.21.405.2
Odkaz je zde

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=684259
Jaký je rozdíl mezi na stránkách odkazovaných

Kód: Vybrat vše

RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28U_4. 06.00.02_2_release_126984_signed.exe
a

Kód: Vybrat vše

PB99IMG_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28 U_4.06.00.02_2_release_126984_signed.zip
?

Uživatelský avatar
MichalSykora
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte kvě 18, 2010 0:25
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od MichalSykora » úte kvě 25, 2010 10:06

První (*.exe) se instaluje update z PC, druhý (*.zip) je image soubor pro update z paměťové karty.

Uživatelský avatar
elka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pon led 22, 2007 12:27
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od elka » úte kvě 25, 2010 10:07

A je třeba provést oba?

Uživatelský avatar
MichalSykora
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte kvě 18, 2010 0:25
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od MichalSykora » úte kvě 25, 2010 10:21

ne, jsou to dvě možné varianty a je jedno kterou si vybereš. Já to prováděl pomocí té první. Nainstaloval jsem HTC Sync, připojil Desire jako USB Mass storage k PC a spustil upgrade, odklikal jsem obrazovky a pak pár minutek počkal na provedení upgrade. A je to :wink:

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » úte kvě 25, 2010 12:14

janiss: uz jsem ti jednou rikal, ze se na vypisech nic nemeni, je to porad takove jak jsi ted zvykly... jednou jsem psal, ze to ma fajfku, ale to jsem si spletl s RIM OS

herbik
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon bře 23, 2009 16:32
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od herbik » úte kvě 25, 2010 12:57

Zkousel nekdo novou ROM na Desire z ceskeho T-Mobilu bez Goldcard?

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » úte kvě 25, 2010 13:00

Sorry neoplex ta fajka ma poplietla.Dik a este raz sorry.

Ps. Neviete kedy bude updat new fw oficialny?A na so sluzi v nastaveniach ta obnova systemoveho softwaru?Este to by ma zaujimalo.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů