HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » ned dub 11, 2010 12:04

CSCicus
Tak s tými MMS mám aj ja problém a nedarí sa mi ich spustiť. Ak to niekomu ide nech dá info
K tej fólii ja som kúpil na HD2 invisible a ostrihal som ju sedí jak riť na šerbli

Uživatelský avatar
CSCicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob led 16, 2010 21:03
Zařízení: Samsung Galaxy S2 root
Bydliště: Ivanka pri Dunaji

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od CSCicus » ned dub 11, 2010 12:16

toareg

Ja už som to vyriešil aj som písal že mne stačilo zmeniť číslo portu sysému MMS z 9201 na 8080 (to som našiel na stránke T-mobilu ten istý problem ako pri windows mobile od htc :D) Tkaže pokiaľ máš T-mobile tak choď do Nastaveni - Bezdrátová připojení a ... - Mobilní sítě - Názvy přístupových bodu - T-mobile MMS a dole je proxy (zmeň na 8080 malo by to ísť)

Toto je postup iba pre T-mobile SK neviem ako je to u ostatných operatorov. Takže je dosť može že inde posjdu mms bez problemu

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » ned dub 11, 2010 13:01

škoda že mám orange sk a mám problém

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » ned dub 11, 2010 14:21

ale i Orange by měl používat tyhle veřejný porty 8080.. podle mě to je v androidu jen špatně defaultně nastavený
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne pát dub 16, 2010 10:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Diakritika

Uživatelský avatar
CSCicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob led 16, 2010 21:03
Zařízení: Samsung Galaxy S2 root
Bydliště: Ivanka pri Dunaji

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od CSCicus » ned dub 11, 2010 15:28

Keď sa niekto rozhodne prerábať HD video na mp4 cez Mp4ForHD tak to bude trvať tak
TOTAL CONVERSION TIME: 06:03:49. SIZE OF MP4 OUTPUT FILE: 1 562 010KB
jednalo sa o
Iron.Man.2008.1080p.BluRay.x264.MultiDub.CZ-FLAMER
len informatívne keby niekto chcel vedieť
škoda že program vie výužit iba 2 jadrá
požil som profil pre HD2

výsledne video a jeho parametre
Duration/String : 2h 6mn
Bit rate : 1 565 Kbps
BitRate_Nominal/String : 1 600 Kbps
BitRate_Maximum/String : 3 341 Kbps
Šířka : 800pixely
Výška : 480pixely
Poměr stran : 1,667
Frame rate : 23,976 fps


Video výzera úplne dokonale a išlo perfektňe plynulo čo je najzauimavejšie raz alebo 2 krat preseklo ale vždy v scene kde sa dokopy nič nedialo. pri akčnej scéne na začiatku a na konci kde je dátovy tok veľký išlo bez zaváhania.
Skiušal som ho cez základný prehrávač aj cez prehrávač ktorý sa nainštaluje spolu z Gallery3D. Cez Gallery sa išlo možno aj lepšie.

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » ned dub 11, 2010 16:27

NeoPlex
sranda je tá , že mám vytvorené tri AP účty : orange MMS , Orange internet , Orange World.
MMS mi ide ale nie internet a naopak , pokiaľ neprehodím v AP konkrétnu adresu čo chcem robiť. Podla mňa je to hovadina že si to sám nerozozná čo chcem robiť.
a ktomu č. Portu MMS tak Orange používa 8799 a keď prepnem v AP na MMS tak funguje ale nie net tak som z toho jeleň

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » ned dub 11, 2010 16:42

hmm zvláštní, každopádně O2 má AP takže zvlášť pro mms, net, atd.. tak až si ho koupím (doufám, že příští týden), tak to zkusím a dám ti vědět :)
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne pát dub 16, 2010 10:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Diakritika

Uživatelský avatar
CSCicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob led 16, 2010 21:03
Zařízení: Samsung Galaxy S2 root
Bydliště: Ivanka pri Dunaji

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od CSCicus » ned dub 11, 2010 16:51

toareg

Orange ma 3 to je v poriadku T-mobile iba 2
MMS je na MMS :D
Orange world - používajú to niektore ich aplikácie ako Orange TV cez mobil... a na ich wap stranku sa dostaneš iba cez tento APN na tomto APN je proxy.
Orange internet - Pre plný prístup (bez proxy)na net a zdieľanie netu a tak

Osobne som to nemal nikdy unich rád vždy som musel na windows mobile prehadzovať cez čo sa chcem pripojiť
lebo niektoré aplikacie bežali iba cez to

V T-mobile netreba nič riešiť

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » ned dub 11, 2010 17:39

ale sranda je tá že v Iphone som nemusel nič inštalovať a všetko šlo ako má ale samozrejme orange world nie ten nepodporoval, ale mms a internet si prehadzovalo samo

Uživatelský avatar
peno
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: úte kvě 19, 2009 16:16
Zařízení: Nexus S, HTC Desire, Galaxy Tab

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od peno » ned dub 11, 2010 18:47

Chtěl bych se zeptat, jestli byla v originální krabici s HTC Desire také ochranná fólie na displej. Budu si ted telefon kupovat a nechci jej používat bez fólie. Proto by mě to zajímalo. Případně pokud tam fólie není, kterou byste doporučili? Díky za odpovědi :idea:
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne pát dub 16, 2010 10:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Diakritika

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od barberry.pha » ned dub 11, 2010 18:54

S ohledem nato že displej je kapacitní takže odolný proti poškrábání tak o tom pochybuji a určitě tam není, zajímavé ale že třeba u omnieII který má odporový takže náchylnější na poškrábání fólie v balení taky nebyla,
přijdemi že u kapacitních je fólie zbytečně, mám iphone měsíc a displej v pohodě a to ho nosím v kapse, holt jedna s vyhod kapacitních displejů :)
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne pát dub 16, 2010 10:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Diakritika

Uživatelský avatar
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Příspěvky: 629
Registrován: úte pro 06, 2005 8:50
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Bukovany a Brno

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Radek Jahoda » ned dub 11, 2010 19:09

Ne folie tam nebyla, ani žádný pouzrdo jak u N1 a to by se mi takový líbilo.

Uživatelský avatar
CSCicus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob led 16, 2010 21:03
Zařízení: Samsung Galaxy S2 root
Bydliště: Ivanka pri Dunaji

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od CSCicus » ned dub 11, 2010 20:56

toareg píše:ale sranda je tá že v Iphone som nemusel nič inštalovať a všetko šlo ako má ale samozrejme orange world nie ten nepodporoval, ale mms a internet si prehadzovalo samo
ani na tu nemusiš nič prehadzovať. To sa tíkalo iba windows mobilu a Orange worldu a Orange internet
Osobne som nastavenie pre Orange world vždy vymazal a všade som použival iba nastavenie orange internet

Na desire tiež všetko ide automaticky tie mms ti nešli iba preto že tam bol nastavený zlý Port.

Uživatelský avatar
raven_kix
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: pát kvě 25, 2007 9:54
Zařízení: Nokia Lumia 930

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od raven_kix » ned dub 11, 2010 23:12

peno píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde jsi tuto univerzalní fólii koupil a která konkrétně to je... Dík.
Zašel jsem do první prodejny mobilů u nás ve městě a koupil jedinou co tam měli. Jsou na ní jen čínské znaky, takže to nebude žádná kvalita :).

Orion
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 12, 2010 7:54
Zařízení: zatím Nokia

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Orion » pon dub 12, 2010 10:48

Ahoj, chtěl bych se zeptat na wi-fi u tohoto zařízení (potažmo asi u Androidu obecně), která je často skloňována s výdrží baterky. Proto by mě zajímá zda, když je u Desira puštěná wi-fi, tak jestli neustále hledá nové přípojné body a nebo jestli je neaktivní a aktivuje se jen při požadavku na připojení. Pokud by bylá možná i druhá možnost, tak nechápu (jak někteří radí) vypínat wi-fi pokud ji nepoužívám.
Jestli je můj dotaz srozumitelný :-D tak budu rád za osvětu možných nastavení. Díky

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » pon dub 12, 2010 11:07

když máš zaplou wifi tzn. že máš zapnutý wifi fyzicky v chipu, tzn. že to žere baterku i když nejsi zrovna v žádné wifi síti připojený. Pokud wifi zrovna nepoužíváš, tak určitě vypínat. U WM ti signalizovalo zapnuté wifi mimo jiné, také stavová dioda. U androida to bude stejně podle mě. Je to stejné jako u BT, akorát BT tolik nežere
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne pát dub 16, 2010 10:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Diakritika

Uživatelský avatar
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: ned pro 28, 2008 13:07
Zařízení: Lumia
Bydliště: Havlíčkův Brod

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Nyny » pon dub 12, 2010 20:05

Jak je na tom Desire se synchronizaci s PC. Ja hodne pouzivam Outlook 2007, kontakty, maily, ukoly, poznamky, jde to bez synchronizovat s Desire?

Uživatelský avatar
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Příspěvky: 629
Registrován: úte pro 06, 2005 8:50
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Bukovany a Brno

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Radek Jahoda » pon dub 12, 2010 20:45

Pomocí HTC sync synchronizuješ pouze kontakty a kalendář.
Další sync zatím není. V tomhle jasně vedou WM a iPhone.
edit: za 40doláčů je i tohle http://www.companionlink.com/androidusb ... d-usb.html

Uživatelský avatar
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: ned pro 28, 2008 13:07
Zařízení: Lumia
Bydliště: Havlíčkův Brod

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Nyny » pon dub 12, 2010 21:28

Tak to je špatný:-( Předpokládám, že Desire nějaké poznámky má, ale neumí je synchronizovat. Jde poznámky v Desire nějak editovat v PC? Je k tomu nějaký program jako třeba PC Suite u Nokie?

A jak dalece se synchronizuje kalendář a kontakty? Myslím zda se synchronizuje vše, nebo jen něco.

A ještě jedna otázka na kterou jsem se ptal již několikrát, ale nedostalo se mi uspokojivé odpovědi. Existuje pro Desire nějaká aplikace, která umí automaticky nahrávat telefonni hovory?
Naposledy upravil(a) Luboš Klicpouch dne pát dub 16, 2010 10:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Diakritika

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Luboš Klicpouch » úte dub 13, 2010 9:18

Ja popravdě nikdy v životě nezapnul doma Outlook, takže nikdy nezapnu ani HTC sync, takže neumím poradit na část otázky, ale co se týče poznámek, existuje aplikace 3banana. Poznámky synchronizuje online se serverem snaptic.com nebo s gmailem. Potom není problém doma poznámku editovat.

Android je prostě dělanej pro GMAIL a ne pro OUTLOOK - i když to taky jde, ale jak, nikdy nevyzkouším..

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti