HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » úte zář 14, 2010 13:07

hezke je, ale ten prehled vsech ploch se proste seka jak blazen.. nevim proc. mam verzi 0.7.8.1 coz by mela byt posledni. Mozna si program trosku nerozumi s upravenyma ovladacema Adrena no :( a mam verzi plus

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » úte zář 14, 2010 13:12

ten programek to dela i me,a nemam nic upraveneho,oficialni rom s timhle programkem se zakoupenou pro verzi a skube se to jak blazen,i kdyz mam ty plochy prazdne nebo plne,nema to vliv,

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » úte zář 14, 2010 13:21

tak jsem si s tim ted hral, cely jsem ho preinstaloval a nenahraval zalohu nastaveni a postupne jsem pridaval veci a zkousel... nastaveno mam 7 ploch + HW vykreslovani (pro efekt mizejicich ikonek v menu) a vse jelo naprosto plynule az do doby, kdy jsem pridal na plochu kalendar widget primo z launcher pro. Tam bude neco spatne, po jeho odstraneni mi tenhle prehled ploch jede plynule

edit. tak jako tak, oproti Sense o neco hur funguji live wallpapers, mirne se sekaji. Mate stejny pocit?

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » úte zář 14, 2010 13:25

jaj,mas pravdu chlape,uz to jede plynuleji i mne,nejaka nahrazka za ten widget?nejaka na tehle urovni nebo htc sense?pro me dost podstatny pekny kalendar widget

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » úte zář 14, 2010 13:36

diky, tenhle jsem prave videl, ale nevedel jsem jak se jmenuje:) zkusim ho

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » úte zář 14, 2010 15:03

ja si teda uz ani nepamatuju, kdy jsem mel naposled official romku, 2.2 bez rootu jsem snad ani nemel, takze nemuzu posoudit. Jinak mi tohle funguje bez problemu

Uživatelský avatar
Levapw
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv črc 08, 2010 11:30
Zařízení: BlackBerry Q10
Bydliště: Ostrava

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Levapw » úte zář 14, 2010 17:49

Hlasové vyhledávání v mobilním Googlu bude od zítřka i v češtině: :lol:
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/hlas ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » úte zář 14, 2010 19:38

jojo uz jsem cetl, super zprava! To zas zitra v praci udelam prd :D

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » úte zář 14, 2010 20:14

JackalJackal píše:Já mám zakoupený tento widget: http://www.appbrain.com/app/org.koxx.pure_grid_calendar" onclick="window.open(this.href);return false; Mrkni jestli není ve free verzi, je skvělej.
díky,skvěle vypadá,ale bohužel nemam market enabler ani "cizí" sim kde bych měl placený market,takže si ho nekoupím,stejně jako beautiful widgets,škoda no,čekat na placený market v čr,
ps: určitě mi doporučíš handago nebo mobihand ale nikde to není :-)

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » úte zář 14, 2010 20:59

jo a pak pres internetové bankovnictví dobijíš kredit a market si ho za aplikace strhává?nebo jakým způsobem se ten kredit dobijí?těžko si asi vyplnim sazka lístek a dobiju přes jejich terminál co

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » úte zář 14, 2010 21:11

ok díky,jsem zase o něco chytřejší,sim stála dolar a s poštovným 6,25=120.96 CZK takže paráda.Fakt moc dík
text si zkopíruju abych pak věděl až dorazí.

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » stř zář 15, 2010 7:30

Mam Desire od dubna, ted je to 5 měsíců. Výdrž baterie byla standartní, den dva, ale během včerejška se mi mobil po úplném dobití cca po 6h úplně vybil a vypnul (mimochodem poslal jsem asi jen 2 SMS jinak byl telefon v klidu), večer v 19h jsem ho opět nabil, v 23h zapnul režim letadlo a dnes ráno v 7 uz byl opět vypnutý a baterie na nule. Opět aniž bych s ním cokoliv dělal. Myslíte že je to na pytel s životností baterie po 5 měsících? Je fakt, že tak nějak pořád si s mobilem hraju a poslední dobou denně dobíjím...

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » stř zář 15, 2010 8:11

hele to spis vypada na nejakou aplikaci.. zrestartuj telefon a nic moc nespoustej a spis jen sleduj stav baterky. Co mam vypozorovano, tak je normalni v pohotovostnim rezimu za dve hodky ztratit tak 1% - 2% v zavislosti na poctu aktualizaci bezicich na pozadi. Kdyby to dopadlo bez vysledku, tak bych udelal HR nic neinstalovat a opet sledoval stav baterky. Tim se 100% vylouci chyba aplikace (ono staci kdyz app porad visi na datech a je to jasny) a kdyby i tak se ti porad takhle vybijel, tak to bude baterka

Uživatelský avatar
Levapw
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv črc 08, 2010 11:30
Zařízení: BlackBerry Q10
Bydliště: Ostrava

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Levapw » stř zář 15, 2010 9:03

Tak k hlasovému vytáčení.Já pořád nic :x Link:http://www.svetandroida.cz/google-hlaso ... uzi-201009

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » stř zář 15, 2010 9:12

bude az nekdy odpoledne udajne..

Uživatelský avatar
Levapw
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv črc 08, 2010 11:30
Zařízení: BlackBerry Q10
Bydliště: Ostrava

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Levapw » stř zář 15, 2010 9:42

NeoPlex, Dík za informaci.Postupuju správně,když jsem nainstalova z Marketu Voice Search? Nebo to je jinak?

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jozinzbazin » stř zář 15, 2010 10:22

Androidy a iPhone už rozumí česky - http://mobil.idnes.cz/video-nadiktujte- ... lefony_pka" onclick="window.open(this.href);return false;
JZB

tomiskavac
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: úte dub 21, 2009 12:21
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od tomiskavac » stř zář 15, 2010 13:08

Voice Search jsem si nainstaloval cca před 14 dny z marketu. Dneska ráno, potom, co jsem si přečetl tu novinku, jsem tu aplikaci spustil a rovnou na mě vyskočila hláška, že to už umí taky česky a jako defaultní jazyk byla nastavena čeština. Tak jsem zkusil pár dotázů a funguje to. Nic nového jsem od nikud netahal.

octávák
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř říj 07, 2009 14:15
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od octávák » čtv zář 16, 2010 11:40

mKabel píše:Mam Desire od dubna, ted je to 5 měsíců. Výdrž baterie byla standartní, den dva, ale během včerejška se mi mobil po úplném dobití cca po 6h úplně vybil a vypnul (mimochodem poslal jsem asi jen 2 SMS jinak byl telefon v klidu), večer v 19h jsem ho opět nabil, v 23h zapnul režim letadlo a dnes ráno v 7 uz byl opět vypnutý a baterie na nule. Opět aniž bych s ním cokoliv dělal. Myslíte že je to na pytel s životností baterie po 5 měsících? Je fakt, že tak nějak pořád si s mobilem hraju a poslední dobou denně dobíjím...
Si dej v nastavení info o baterii, co nejvíc využívá baterii a pokud je tam nějakej soft, jako že by měl vyskočit něco s hodně procentama, tak se toho zbav a je to, jinak baterka k.o. a reklamace

Miki1
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv zář 16, 2010 13:00
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Miki1 » čtv zář 16, 2010 13:03

Možná je to primitivní dotaz, ale jakým způsobem lze nastavit vyzvánění tak, aby při hovoru nepípala příchozí sms? (Vyjma tichého režimu samozřejmě). Dvakrát už jsem málem ohluchnul :x Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti