HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » stř srp 18, 2010 18:47

pnalim píše:to janiss:

zkoušel jsem to a nahrává mi to i při zamknutym telefonu. Nahrává to pořád dokud nestisknu stop.

Vazne ti ten predinstalovany hlasovy zaznamnik nahrava aj ked sa zamkne obrazovka??To ma nes-r ty vole ako to ze mne nie.Jaj a ja to tak potrebujem :-(
Este niekto komu to funguje alebo nefunguje?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 18, 2010 19:49) --

octávák:wifi ma prednost pred mobilnimi datami cize ked surfujes cez 3g a zapnes a prihlasis sa do nejakej siete 3g sa vypne a surfujes cez wifi :-) super vec :-)

octávák
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř říj 07, 2009 14:15
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od octávák » čtv srp 19, 2010 7:31

Díky moc za odpověď. Říkal sem si, že to tak asi bude, ale takhle mám klid :)

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » čtv srp 19, 2010 9:42

nebo naopak zeo :) jsi na wifi siti a pohybujes se po budove a na pozadi stahujes nejaka objemna data a dostanes se treba do mista, kde wifi nema signal a prepne se ti to do 3G a pak jen smutne koukas, jak si prisel o FUP :)

Tapertorp
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 03, 2010 14:33
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Tapertorp » pát srp 20, 2010 15:53

Třeba při updatu na 2.2 se mě to zeptalo jestli chci pro stahování použít wifi nebo 3G, když jsem dal wifi, tak mi to oznámilo, že pokud se dostanu z dosahu wifi, tak bude stahování přerušeno a po obnovení signálu wifi, bude pokračovat.

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jozinzbazin » pon srp 23, 2010 7:58

Zmizela Vám ta růžová barva při startu telefonu, po instalaci Froyo :?: :roll:
JZB

pexo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon srp 23, 2010 8:16
Zařízení: DESIRE

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od pexo » pon srp 23, 2010 8:20

ludia...
chcem sa len poradit. predlzujem si pausal v ORANGE a beriem DESIRE. v ponuke je:

1GB dat za 6,90
2GB dat za 9,90


ako je to so spotrebou MB pri uzivani DESIRE. ak obcas posurfujem, pouzijem navigaciu z googlemaps, skype, a neustale zapnute aktualizacie pocasia napr. miniem rychlo ten 1GB, alebo mi to vystaci?
ci radsej ist do 2GB???

ake mate skusenosti a spotrebu?

vdaka

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » pon srp 23, 2010 8:34

mno ja mam FUP 150mb :) za 150kc :) po prekoceni se mi to pouze snizi rychlost. Jinak nejvetsi zrouti jsou, kdyz stahujes apps z marketu nebo koukas na videa z youtube. 1GB ti urcite staci, ale ja bych osobne sel asi do tech 2gb, protoze Froyo umi wifi thetering a to je suprova vec a kdyz uz pak clovek brouzda v pc, tak se mu urcite hodi vetsi FUP

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » pon srp 23, 2010 9:26

wifi thetering souhlasim,ale jen pokud si pripojenej pres 3g,takze pokud nebydlis tam kde je 3g signal tak ti bohate staci 1g,protoze ta rychlost edge je tak žalostná že video z youtube si na tom rozhodně nebudeš chtít pouštět a wifi thetering taky oželíš protože to co by si zvládl s takovým připojením na pc dáš i v mobilu.
můj závěr,pokud bydlíš nebo si tam nejčasteji kde je 3g jdi do většího fup
jinak bohatě stačí 1gb

pexo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon srp 23, 2010 8:16
Zařízení: DESIRE

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od pexo » pon srp 23, 2010 10:09

byvam v meste s 3G, ale stahovanie aplikacii aj tak robievam skor cez wifi...

takze len na aktualizaciu pocasia, mailovanie, skype, googlemaps, facebook by som 1GB dat minut nemal?

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » pon srp 23, 2010 12:46

v zivote ne,stahni si aplikaci net counter na mereni prenesenych dat,nebo jinou podobnou a ses vysmátej,docela závidim ten tarif,1gb za 7euro je fakt krásná cena
edit: jakou pouzivas aplikaci na skype? na marketu ani appbrain sem zadnou nenasel,dá se sní jak chatovat tak i volat?

pexo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon srp 23, 2010 8:16
Zařízení: DESIRE

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od pexo » pon srp 23, 2010 12:55

nejako sa mi to nezda... neviem preco :)

ze by som pri pouziti navigacie googlemaps nepresiel cez to jedno giga, ludia tak vazne?

:!:

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » pon srp 23, 2010 13:04

doporučim ti nastavit si to počítadlo přenesených dat a koupit levnější tarif,uvidíš jak se za měsíc do toho budeš vejít,neomezuj se a uvidíš,když to přesáhneš tak přejdeš bez problému na ten dražší tarif,

-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 23, 2010 21:23) --

po dvouhodinovém používání gps se mi telefon "přehřál" a asi 8x po sobě se sám restartoval,nechal sem ho "vychladnout" a úmyslně zapojil do nabíječky zapl vše(wifi,jas,gps,bt,synchronizace) a hrál poměrně náročnou 3d hru asphalt 5,restart na sebe nenechal dlouho čekat,hned několikrát po sobě se opět restartoval,ani hard reset nepomohl
když sem volal na infolinku(vodafone) jestli mohu s telefonem zajít k reklamaci na jinou pobočku než sem ho koupil,bylo mi odpovězeno že ano,ale že toto není důvod k reklamaci,nevěřil sem vlastním uším,slečna "na drátě" mi řekla že od toho moc očekávám a že je to běžná věc,jakási bezpečnostní pojistka aby se nepoškodil mobil,tak se radši vypne,
co si o tom myslíte vy? teplota baterie byla +/- 37°
zejtra jim to tam odnesu a sem zvědav co mi poví

Uživatelský avatar
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 191
Registrován: pát lis 14, 2008 15:41
Zařízení: Samsung Galaxy S II
Bydliště: .: In Your Mind :.
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od martintrestik » pon srp 23, 2010 20:39

Zdravím, řeším stále problém s HTC Sync, dnes jsem aktualizoval na novou verzi, ale mám stejný problém jako jindy, nic nejde synchronizovat... hází to Chybu a objeví se prázdné okénko. Už vážně nevím co s tím, HTC Sync jsem nesčetněkrát přeinstalovával včetně ovladačů...

Obrázek

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » stř srp 25, 2010 13:33

tak jsem našel skvělý článek o hrách, šlapou na Desire luxusně :-)
http://www.svetandroida.cz/gameloftu-na ... ach-201008" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jivo » stř srp 25, 2010 19:43

Nazdarek panove, po 5ti dnech pouzivani Desire mam par pripominek a chtel bych pozadat o nazor na opravu ci reseni
e
1. Bt.HF sluchatko Jabra nedokaze po ztrate spojeni o nove navazani. Pri pricchozim hovoru se chytne, ale pri odchozim ne. Nepomahaji ani finty s pokusem vytoceni.ci hlasoveho povelu. U Topaz2 ci Galaxy to bylo OK.

2.Nenalezl.jsem funcni.aplikaci.na nahravani hovoru. Fungoval pouze VRecorder, ale pri.tom nesel hlas.do HF. ale jen.do sluchatka. Menu vsak moznost vypnuti HF umoznovalo.

3. Mam vypnute 3G,.ale obcas ztratim i Edge a pomuze.jen.restart GSM. Nepomuze ani.restat dat pres APNdroid ci Easyswitch.

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » čtv srp 26, 2010 5:28

co se týče bodu 2 tak u mě funguje All Call Recorder.

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jozinzbazin » čtv srp 26, 2010 10:33

Vzhledem k tomu, že jsem nedostal od nikoho odpověď, vracím se zpět ke mnou položené otázce ze dne 23.8.2010: "Zmizela Vám ta růžová barva při startu telefonu, po instalaci Froyo?" Díky předem. JZB

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » čtv srp 26, 2010 10:47

ja jsem tu psal nekolikrat na tema ruzova barva..

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » čtv srp 26, 2010 17:04

zajímalo by mě, zda se dají odinstalovat i aplikace defaultně dané, např. Facebook atd.?

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » čtv srp 26, 2010 23:43

Zdravicko ludkovia neexistuje sposob ako restartovat desire ked sa neda vojst od systemu?Napriklad ked zamrzne tak treba vyberat baterku ja len ci to nejde cez nejaku kombinaciu gombikov.??Velmi by to pomohlo.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů