HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon pro 01, 2008 16:31
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od blackman_82 » pon črc 19, 2010 7:05

máš v nastavení - bezdrátová připojení a sítě - mobilní sítě - režim sítě povolený WCDMA ???

Pelda
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát pro 11, 2009 19:55
Zařízení: Iphone 4

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Pelda » pon črc 19, 2010 11:46

Mám automaticky takze stačí když dám jen WCDMA? Dík

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » pon črc 19, 2010 13:42

Ahoj,
můžu se zeptat jakou přesně verzi IGO8 nebo Navigon zkusit?

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » pon črc 19, 2010 15:15

jsou někde popsány aplikace z marketu, vždy jsem našel jen pár.

Uživatelský avatar
Levapw
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv črc 08, 2010 11:30
Zařízení: BlackBerry Q10
Bydliště: Ostrava

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Levapw » pon črc 19, 2010 17:54

Všiml jsem si,že na některých HTC Desire mají černou klávesnici. Jde to nějak nastavit nebo to je Tématkem?

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » pon črc 19, 2010 18:37

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=134&t=19834" onclick="window.open(this.href);return false; v tom topicu najdeš i odkaz jak nato,já sem si zvykl na tu defaultní qwerty světlou a už bych neměnil,avšak mam nainstalovanou i tu qwertz a to jen proto kdyz nekdo chce pujcit telefon aby si napsal sms

Uživatelský avatar
Levapw
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv črc 08, 2010 11:30
Zařízení: BlackBerry Q10
Bydliště: Ostrava

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Levapw » úte črc 20, 2010 7:56

jenda89: Díky,nainstalováno vše OK

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » stř črc 21, 2010 14:46

Zdravim mam taky zvlastny problem.Mam doma wifi router ktory som mal doteraz zapojeny a internet v desire cez wifi isiel v pohode.Teraz som kupil adsl modem a k tomu som pripojil router co som mal predtym.Na pocitaci mi internet ide v pohode no na desire mi najde siet prihlasi ma do nej ako kedysi aj mi ukazuje ze mam plny signal no na net sa nedostanem.Neviete cim to je?

Petrasek
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte čer 08, 2010 13:10
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Petrasek » pát črc 23, 2010 8:29

A co mas ve wifi? Mas status pripojeno? Me doma pres ASUS naprosto v pohode. V praci mi to chvili funguje a pak nekdy treba po 30 minutach to pise overuji ci ziskavam IP a nic. Musim WiFi vypnout a zapnout a pak to funguje.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát črc 23, 2010 9:32) --
amirinda píše:jsou někde popsány aplikace z marketu, vždy jsem našel jen pár.
Ja pouzivam toto:
http://www.appbrain.com/

tmikula15
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát črc 23, 2010 12:20
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Lovosice

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od tmikula15 » pát črc 23, 2010 12:24

Tak na stránce http://www.htc.com/cz/product/desire/overview.html dřív bylo napsáno že má Amoled displej, teď je tam už napsáno Ultra jasný displej tzn. že se už začíná HTC Desire prodávat s tím STFT od Sony

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » pát črc 23, 2010 13:35

No na telefone mam napisane pripojeno ale net nesiel ale teraz som uz doma a tuna mi to ide normalne nechapem trosku.Mam net od suseda len som si dokupil wifi router no a tuna mi to ide ale ked som bol u kocky a bola tam ta ista situacia tak net nesiel.

Inac pozorujem ze od vcera mi neskutocne blbne fon neda sa prebudit,sam sa vypina,nezvoni ked niekto vola,niekedy nejde net cez E nechapem tomu ani som nedaval ziadne nove aplikacie akurat som si predplatil net od O2 nic viac som z fonom nerobil.Neviete cim to moze byt take blbnutie?

Petrasek
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte čer 08, 2010 13:10
Zařízení: HTC Desire

Re: HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Petrasek » pát črc 23, 2010 17:35

No to je opravdu divne chovani. Zkus hard reset s uvidis jinak bych to mozna videl na reklamaci. Pokud to mas nove mohli by ti ho i vymenit za novy.

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » pát črc 23, 2010 22:36

Neznasam nieco reklamovat a hlavne fon neviem si predstavit byt mesiac bez fonu.Ale hard reset pomoze na 99% len mne nejde do hlavy koli comu sa to zacalo diat nechapem.No a este ta vec ohladom internetu cez wifi ako som vyssie pisal islo mi to jeden den a zase nejde.Vie mi niekto poradit?Vec je taka ze mam net od suseda on ma doma switch adsl a ja mam doma adsl wifi router koli tomu aby som mal doma wifi.No jeden den to islo a teraz to nejde.Desire sa pripoji na moju siet normalne signal ukazuje tiez normalne ze vsetko funguje ale net proste nejde.Nechapem tomu prosim poradte niekto.

Uživatelský avatar
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: úte kvě 18, 2010 21:59
Zařízení: htc desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od jenda89 » pát črc 23, 2010 23:10

obcas mam podobny problem,dela mi to net od 02 adsl s domaci wifi,obcas se pripojim na sit a jde mi "mistni sit" bez internetu,takze musim jit do nastaveni routeru a potvrdit nastaveni pouze kliknout na "Submit" a nastaveni se obnovi,tato chyba se vyskytne jen kdyz odpojim router od napajeni,nevim kde je zakopanej pes,kdyz mam wifi bez zabezpeceni tak se to nestava,jakmile mam zabezpeceni wep 64bits tak musim submit po kazdym odpojeni od site,

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » pát črc 23, 2010 23:44

Fiha no aspon ze niesom sam ale chcem mat zabezpecenu siet kurna.

VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 21, 2008 22:30
Zařízení: HTC Desire 8GB

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od VladimirSE » sob črc 24, 2010 11:38

Caute ludia.
Co hovorite na spravu, ze Desire v nasledujucej vyrobenej varke uz nebude mat AMOLED displej, ale Super TFT LCD od Sony??? Myslite si, ze to bude mat velky vplyv na vydrz baterie, ked uz teraz je s tou vydrzou s AMOLED problem????

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od xcookx » sob črc 24, 2010 20:25

Tak jsem bez telefonu,nejak mi nefunguje nabijecka a fotilo to nejak jako by byla mlha a sklicko bylo jemne poskrabane tak jsem zvedav co na to reknou ale nosim ho v puzdre a neni mozne aby se tak poskrabalo za 3 mesice pouzivani kdyz nikde neni ani skrabanecek.

ale tak jsem si na nej zvykl ze mi chybi uz za 2dny a uz bych asi nic jineho nez android nechtel :-D

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » ned črc 25, 2010 12:50

nějaký program na SKYPE, četl jsem tu něco o Fringu, ale tam už Skype nejde.

daxax
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon dub 19, 2010 20:49
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od daxax » ned črc 25, 2010 12:53

mám Nimbuzz a tam je skype atd.

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od amirinda » ned črc 25, 2010 13:09

ten Nimbuzz už jsem našel a šlape tak paráda :-) něco jsem četl, že snad ještě letos má vyjít oficiální klient Skype tak jsem zvědav.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti