HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned čer 27, 2010 19:06

Služby nemáš u operátora aktivní proto jsou neaktivní položky v menu..

reborn
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte čer 22, 2010 10:22
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od reborn » ned čer 27, 2010 19:45

Čau ve spolek. Prosil bych o radu. Dal jsem vyhledat aktualizace a našlo mi jednu. následně jsem ji stáhl, ale nenainstaloval hned, že to necham na později. Ale ze stavové lišty mi pak zmizela a když dam ručně vyhledat nové aktualizace, tak už mi telefon napíše, že žádné nové nejsou. Ale já mam stále verzi starou a to1.15.405.4 .. je možné, že ji mam někde uloženou v telefonu. Ale kde??

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od foreveryone » pon čer 28, 2010 15:20

Nevíte někdo proč po provozu a ukončení aplikace c:geo je po najetí do využití baterie aplikace pořád zobrazena ?? Nepomůže ani vynutit ukončení, ani restart ... je u ní využití 96%, pak ukazatele u ostatních položek nemají smysl, já myslel, že se tam zobrazují aktuální informace o využití baterie .... Je to chyba aplikace nebo vlastnost systému??

tomiskavac
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: úte dub 21, 2009 12:21
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od tomiskavac » pon čer 28, 2010 19:17

Taky jsem si toho všiml. Asi by to chtělo napsat přímo autorovi.

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » úte čer 29, 2010 19:36

Zdravim zaujima ma akej farby mate kovovy ramcek na desire pretoze ked som este nemal desire a pozeral som recnzie tak sa mi zdalo ze fon je cierny a ramcek taky sivy ale ja ho mam tak trochu akoby do ruzova myslim ramcek a fon je taky sivy nie ciernu uplne.Tak ja len ci vseci mame rovnaku farbu.Dik

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Sir Sprice » úte čer 29, 2010 23:45

tak už mám prach pod sklíčkem displaye.. mám na mobilu i folii, ale pod folii to urcite nebude. Dokonce dneska jsem si vsiml, ze mam prach v mikrofonu a rychle jsem to profoukl a zmizel.. takze je mi jasny, kudy se tam dostal. Nicmene nevadi, za dva roky to reklamuju za bordel pod displayem : )

jinak mam folii Brando, folie je super, ale zanechava hodne otisky, coz normalne bez folie vubec

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od janiss » stř čer 30, 2010 22:23

Aj bez folie su otlacky vidiet velmi.Neznasam ich nech konecne vymyslia nieco proti tomu aspon nejaky spray

radulus
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned čer 27, 2010 9:41
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od radulus » stř čer 30, 2010 22:29

Zdravím Vás tu všechny. Chtěl bych se zeptat, zda je možnýnějak deaktivovat, či odinstalovat, některé puvodní programy. Mám na mysli třeba defaultní prohlížeč Zpráv. Nahrál jsem si Handcent SMS..a zdá se mi, že v některých situacích (oznámení SMS) se tyto programy hádají. Případně, lze (pokud jednou odinstaluju) tento původní program zase nahrát? Již jsem to tu celé prošel, ale tohle téma jsem nenašel. Nebo jak smazat obecně program daný přímo v systému, např. Akcie.Díky všem

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » čtv črc 01, 2010 8:24

bohuzel toto nesmazes, programy jsou primo v ROM a primo zakomponovane do systemu. Handcent sms bezi paralelne s klasickymi zpravami a to je ten problem. Obcas se muzou pohadat, ale hlavne tim ze jedou dva, tak se Handcent nekdy pekne seka. Oba totiz tahaji stejne knihovny. Mne se handcent libil, ale kvuli tomuhle problemu sel pryc... jedina sance je, najit nejakou cooked rom, ve ktere je jen handcent, pokud jdou odebrat defaultni zpravy...

Uživatelský avatar
TomsonTom
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv srp 18, 2005 9:13
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od TomsonTom » čtv črc 01, 2010 10:44

Stejný problém teď řeším s QuickOffice, nainstaloval jsem totiž novou verzi i s možností editace Word a Excel souborů, ale té staré verze se prostě nedá zbavit. Naštěstí je odlišuje ikonka, ta nová verze ji má trochu vylepšenou, jinak bych je od sebe v menu nerozeznal.

metempsicosi
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: pát črc 02, 2010 19:59
Zařízení: iPhone 7 (Black)
Bydliště: Praha 9 / Brandýs nad Labem

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od metempsicosi » sob črc 03, 2010 19:47

Dobrý den. Jsem vlastníkem HTC Desire teprve pár dní takže se jen seznamuji a zjišťuji co a jak. Narazil jsem ale na menší problém. Nedokážu svůj telefon propojit s PC. Mám Windows XP a když telefon připojím nahodí se jako disk ale otevřít už mi nejde. Pokud někdo ví budu moc rád, díky za odpovědi.

foboss
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 24, 2010 10:49
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od foboss » ned črc 04, 2010 9:30

nebolia vás oči ? mne stačí chvíľu hrať, alebo pozerať filmy a strašne mi začne ťahať oči pri tom drobnom písme/displeji. :???:

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Termiks » ned črc 04, 2010 10:46

Nemám teda Desira ani vůbec androida, ale u win mobile mě boleli oči když sem měl zaplý clear type u písma. Pokud to jde u androida taky vypnout, tak to zkus.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od foreveryone » ned črc 04, 2010 11:30

metempsicosi píše:Dobrý den. Jsem vlastníkem HTC Desire teprve pár dní takže se jen seznamuji a zjišťuji co a jak. Narazil jsem ale na menší problém. Nedokážu svůj telefon propojit s PC. Mám Windows XP a když telefon připojím nahodí se jako disk ale otevřít už mi nejde. Pokud někdo ví budu moc rád, díky za odpovědi.
musíš v telefonu stáhnout tu horní roletu a tam zvolit položku pro přenos souboru, v defaultu je tam pouze nabít a paměťovka není přístupná

metempsicosi
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: pát črc 02, 2010 19:59
Zařízení: iPhone 7 (Black)
Bydliště: Praha 9 / Brandýs nad Labem

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od metempsicosi » ned črc 04, 2010 14:48

Když ale tu roletu stáhnu jak říkáš mám tam jen okno pro T-Mobile a nic víc :-(

-- doplnění předchozího příspěvku (ned črc 04, 2010 17:30) --

Už to mám, díky moc za rady :-)

viktor4555
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned čer 20, 2010 17:32
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od viktor4555 » úte črc 06, 2010 12:02

htc desire s froyo bude natacat videa v HD kvalite http://thegadgets.net/technology-news/b ... recording/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte črc 06, 2010 12:57

Nejspis ovsem pouze s neoficialni rom..

geoffrey
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 85
Registrován: pon čer 14, 2010 9:43
Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od geoffrey » čtv črc 08, 2010 13:38

Tak jsem se vrátil z dovči, kde jsem měl možnost si více s novým Desire pohrát. Mám tedy několik "poznatků" s kterými bych se rád podělil. Celkově vzato, rychlost je skvělá. bohužel jsou okamžiky, kdy se někam "ztratí" a chvíli nemohu nic dělat. Typické je to u upozornění v hrní části display. Otevřu ho a zmáčnu tlačítko Vymazat. No, a nic se neděje. Zmáčnu podruhé, potřetí a zase nic. A za pár vteřin je tlačítko aktivní a lze oznámení vymazat. Trochu otravné. Další věc, která mě začíná docela dost vadit je ukrutná citlivost display. oprvadu často se ho jen lehce dotknu a hned spouštím nějaký proces. To je ale spíše vlastnost než vada. S tím souvisí i problém, kdy každou chvilku přehodím základní obrazovku někam jinam a musím se vracet. Co se týká Lock display, používám LockBot a celkem to ujde. Vadí mě ale to, že se neustále zamyká a já musím neustále odemykat :) Lock u WM 6.5 proti tomu je naprostý luxus. Další nevyřešenou věcí zůstává stmívání se display ( ne vypínání, to jsem vyřešil ) Když mám přístroj v kolébce anebo aktivním držáku, již se nevypíná ( to jsem vypnul v nastavení ), ale stmívá, což je v podstatě totéž... protože nic nevidím :) Zajímavé je to, že u navigace to nedělá a přitom jsem toto nastavení v Motonav nenašel. Další věc je navigace, ale to je asi otázka času, kdy vyjde TomTom a další. Zatím používám Motonav s mapovými podklady z IGO8. Dá se s tím fungovat. Naproti tomu všemu je naprosto luxusní odezva systému ( až na drobné nedostatky, jak jsem psal ), toho se nemohu nabažit. I super vyladěná HD a HD2 nebyla zdaleka tak rychlá. Aplikace zatím nemohu až tak hodnotit, mám Desire krátce a oproti WM ještě Androidu teprve přicházím na chuť.

viktor4555
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned čer 20, 2010 17:32
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od viktor4555 » čtv črc 08, 2010 16:08

zdravim.neviem ako fotit s desire zblizka objekt mi proste nezaostri nieje nejaka aplikacia lebo v nastaveniach som to nenasiel

dusjan
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: čtv kvě 20, 2010 8:43
Zařízení: htc Desire

Re: HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od dusjan » čtv črc 08, 2010 16:49

A když se dotkneš na displeji místa kde chceš zaostřit, tak neostří?

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti