HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » čtv dub 22, 2010 9:26

jj, mám nastavený 24hod formát. A automatickou aktualizacu času podle sítě (když jsme u toho, já myslel, že jsme GMT +1 ne +2, ale to jen tak)

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od NeoPlex » čtv dub 22, 2010 9:29

daval jsem odpoved na ten budik... ale post se bud neposlal nebo mi ho nekdo smazal

je to chyba androidu 2.1.1 snad v dalsim update bude tohle vyreseno.. zkus si prozatim stahnout app treti strany

sidik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon dub 19, 2010 10:41
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od sidik » čtv dub 22, 2010 9:49

mKabel: Jsme pásmo GMT +1 s letním časem, takže v tuto dobu jsou všechny časy GMT+2, v zimě jsou GMT+1.

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » čtv dub 22, 2010 10:46

2 Neoplex: aha, takže to máte i ostatní, hmm dikes... že si toho nikdo nevšim, jen se zeptám, update musí být od HTC... jak se to dozvíme (nejspíš odsud z fóra že?) a jak se pak stahuje? Mám první HTC tak nevim, ze stránek a instalací do mt?? JEn pro zajímavost, díky - mám namysli, ten update - protože ten budík je nástavba v sense ne? Jinak pokud to update androida, tak ten by měl proběhnout sám vzduchem do MT...??

2 sidik: jj, to sem lama +1 hodina :-)

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od kupco » čtv dub 22, 2010 11:43

Ja teda s budíkom vôbec žiadne problémy nemám a funguje bez problémov... Zatial vždy zazvonil.
Kde si sa dočítal, že je to chyba v androide 2.1.1?

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » čtv dub 22, 2010 14:19

Zkoušel jste někdo ten email přes widget od HTC? Jakmile mi přijde mail s přílohou, tak probíhá jen stahování a pak po chvilce se napíše: tento email je stále na serveru. Ani za boha to nestáhnu, nastavil jsem si stahovat celý email bez ohledu na velikost a nic. Příloha se nezobrazí. Ve widgetu z gmailu to běhá... Tak prvotní nadšení z Desire opadá... :-(

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od kupco » čtv dub 22, 2010 14:33

@mKabel
Tak som to práve otestoval - mám v HTC maili nastavený aj Gmail a poslal som si testovaciu správu s prílohou. Príloha sa mi stiahla a korektne zobrazila... Jednalo sa o Excel dokument.
Netuším v čom môže byť chyba u teba.

//edit: tak som to otestoval aj na Hotmail účte v HTC maili a príloha o veľkosti 232 KB sa stiahla a otvorila bez akýchkoľvek problémov...

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Luboš Klicpouch » čtv dub 22, 2010 15:11

Asi nechápu nastavení Gmailu do aplikace Pošta... Když je tam aplikace Gmail a tyto dvě aplikace spolu nesouvisí. Aplikace Gmail přistupuje k mailům přímo, to znamená, že provedená akce je ihned vidět, kdežto aplikace Pošta maily stahuje a provedená akce je vidět až po refreši..

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od kupco » čtv dub 22, 2010 15:29

@Bigis
áno, je to zbytočné, ale nie je to predsa jedno? Každý má mobil nastavený tak ako to vyhovuje jemu...
Nastavil som si to tak hneď na začiatku keď som dostal mobil mysliac si, že Gmail aplikáciu nebudem využívať - až neskôr som zistil, že je nemožné ju nemať nastavenú pretože sa nakonfiguruje sama po zadaní gmail účtu do mobilu. Gmail v HTC maili som si ale akosi nevymazal...

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Luboš Klicpouch » čtv dub 22, 2010 15:41

Samozdřejmě, je to každého věc, nechť si to každý nastaví podle svého.. Jen jsem se nad tím podivil..

--------------------
To: Zdenek1959 - Vpodstatě se ptáš na dvě věci :) a Vítej na Smartmanii !

Co se týče stahování, mě se vše stahuje na jedno místo a to do /sdcard/download
Co se týče toho WI-FI a Mobilních dat, neumím odpovědět - mám Vodafone a paušál, a funguje mě vše jak má. Ale třeba ti někdo odpoví, já nemám jak vyzkoušet.

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » čtv dub 22, 2010 16:15

kupco píše:@mKabel
Tak som to práve otestoval - mám v HTC maili nastavený aj Gmail a poslal som si testovaciu správu s prílohou. Príloha sa mi stiahla a korektne zobrazila... Jednalo sa o Excel dokument.
Netuším v čom môže byť chyba u teba.

//edit: tak som to otestoval aj na Hotmail účte v HTC maili a príloha o veľkosti 232 KB sa stiahla a otvorila bez akýchkoľvek problémov...
Jak říkám. V aplikaci gmail je to ok, email s přílohou je tam vidět hned - dokonce podporuje zobrazení štítků, ale aplikace od HTC se mi prostě vzhledově líbí víc. Teď to řeším tak že běžnou korespondenci vyřizuji přes aplikací pošta od HTC a pokud mi přijde příloha musím do gmailu. Je to takové polovičaté řešení.

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od toareg » čtv dub 22, 2010 19:07

no mne šlape pošta bez problémov aj s prílohami , aj budík nemá chybu funguje ako má , tiež sa čudujem , že niekto povedal že and. 2.1.1. to nemá (tak neviem)
Skôr mám stále problém s tým ,že mi mrzne. Nechápem čím to môže byť.
Mrzne ešte niekomu? napíšte!!!!!!!!
či som sám?

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od kupco » čtv dub 22, 2010 20:22

Ako mrzne? Mne sa asi tak raz za deň stane, že sa mi napriíklad neaktualizuje počasie na počasie widgete keď si ho nalistujem na homescreene (na hodinách je ok) a keď vtedy urobím leap - resp. helicopter view, tak vidím len 2 obrazvoky namiesto 7. Stačí ale vypnúť a zapnúť displej a všetko opäť funguje ako má, tak to neriešim...
Inak funguje bez problémov...

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » čtv dub 22, 2010 20:46

U mě se tedy žádné zamrzání nekoná. Zatím mi jednou nereagoval widget na fotoaparát-stačilo zapnout vypnout tel. Stejně tak když mi nešlo spustit připojení k síti. Stále psal není síť. Jinak ok. Jo a ta nepříjemná věc o které jsem již psal a to:

Tak jsem zkoušel na jakou výdrž se dostanu při menším používaní a byl jsem takřka na dvou dnech - spíš den a půl. Mobil se dožadoval nabíjení až se vypnul. Jenže po zapnutí a zadání PINu se objevilo upozornění v angličtině: nelze spustit HTC sense, chyba nějakého spouštěcího programu. Nabídka pouze ukončit aplikaci sense a stále dokola, zase varovné okno. Zkoušel jsem nechat víc nabít, vyndat a zandat baterií, ale jediné co pomohlo byl hard reset pomocí tlačítka hlasitosti a vypnutí. Tak nevím, po cca 6 dnech používání taková závada. Po restartu zatím ok.

pavelcivka
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 16, 2010 19:40
Zařízení: Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od pavelcivka » čtv dub 22, 2010 21:32

Nejdou mi přidávat fotky ke kontaktům, ale když vytvořim novej tak to jde. Zřejmě je to tim že kontakty jsou na SIM a ne v telefonu. Nevíte jak to obelstít

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv dub 22, 2010 21:32

Mě telefon během necelých 3 týdnů používání nezamrznul ani jednou. Ty problémy s aktualizací počasí se u mě objevily také a řešil jsem to opětovným vypnutím/zapnutím telefonu, což pomohlo.

pavelcivka: Přesuň si kontakty ze SIM do vnitřní paměti telefonu, jinak to nepůjde (když budou na SIM).

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od xcookx » čtv dub 22, 2010 22:56

Tak mam mensi problem s nedostatkem pameti.Pise mi ze nemam dost mista v telefonu,kde zjistim kolik mi zbyva?Kdyz dam nastaveni spustene sluzby tak pise pamet 210MB+93MB v 8 ostatni 84Mb v 4 a interni zbyva 12MB a na karte mam taky misto tak nevim jaka pamet chybi a kolik ji zbyva?

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » pát dub 23, 2010 6:23

řekl bych že se jedná o tu interní. řekni mi prosím, já když jsem to kontroloval u sebe tak vidím na dolním řádku asi jen polovinu textu K ispozici 172 MB+ 0,00 B v... Ostatní: 0,00 v 5
a dál nic, jak to že to vidíš celý??? Jaký je v tom fígl...

xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: úte zář 22, 2009 21:10
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od xcookx » pát dub 23, 2010 6:58

To interni je jinde to je v pamet a karta nebo jaj.

Uživatelský avatar
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte pro 01, 2009 17:02
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Bydliště: Děčín

HTC Desire - obecná diskuse

Příspěvek od mKabel » pát dub 23, 2010 7:11

napadla mě ještě jedna věc ohledně to ho budíku co sem psal dříve. Jestli není na vině můj task manager. Jak říká Bigis - task manager je zásah do systému se kterým se moc nepočítá používám Task Manager Wing Tseng a především mám nastavený autokill na 30min - pro nepoužívané aplikace. Tak jsem spustil budík a pak když se zobrazil v task manageru (jako Hodiny) jsem je dal do ignore listu, tak aby je task m. nedokázal vypnout. Myslel jsem že to tak vyřeším. Ráno budík ale opět nezvonil. Takže na zítra zkusím task man. úplně odebrat a uvidíme, pokud ok bude vyřešeno. Je zajímavé, že pro budík třetí strany stejný postup funguje. Používáte někdo stejný task m.? A i autokill a funguje vám budík?? Co máte vy ostatní za task man. a mají také autokill? Na ten svůj jsem už zvykunul, příjde mi přehledný, ale jeslti bude zlobit půjde z domu...

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti